Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...
Isto danas i ja uplatio sa nocenjem, kazu ima prijava bas su iznenadeni navalom i interesom.Miske01 je napisao/la:Torino rezervisan preko Centre, bit ce pola foruma izgleda hahah
Oboje, ali za nas blok vjerovatno samo preko naseg saveza.bavarian_bk je napisao/la:Hoce li biti opet prodaje preko naseg saveza ili neka njihova online stranica?
Nigdje, khurčeva i na Bilinom i na GrbaviciKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...
A jbg.Osim13 je napisao/la:Nigdje, khurčeva i na Bilinom i na GrbaviciKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...
Što se mene tiče može...aqarius je napisao/la:A gdje "Bosnom behar probeharao".Mogli bi čisto zbog Šabana i onu "Vjerujem u ljubav"
Vidim da se karte prodaju i na "ticketone", tako ce sigurno i za nas, a svi se mogu registrovati i pristupiti stranici. Znaci svi navaliti na tu, mada doduse tu ce biti u prodaji svi sektori osim naseg bloka, a u ostalim blokovima ako budu pratila se pravila necemo moci u nasim dresovima/salovima.Virtu4l je napisao/la:Italijani su izbacili cijene za Finsku,
https://www.figc.it/it/tifosi/news/euro ... htenstein/
Tako nekako bi trebalo biti i protiv nas.
Nece se za domace sektore moci kupiti karta bez tessere del tifoso, vjerovatno.Goalgetter je napisao/la:Vidim da se karte prodaju i na "ticketone", tako ce sigurno i za nas, a svi se mogu registrovati i pristupiti stranici. Znaci svi navaliti na tu, mada doduse tu ce biti u prodaji svi sektori osim naseg bloka, a u ostalim blokovima ako budu pratila se pravila necemo moci u nasim dresovima/salovima.Virtu4l je napisao/la:Italijani su izbacili cijene za Finsku,
Da, na ticketone se može kupiti, baš sam sad gledao za Finsku.Goalgetter je napisao/la:Vidim da se karte prodaju i na "ticketone", tako ce sigurno i za nas, a svi se mogu registrovati i pristupiti stranici. Znaci svi navaliti na tu, mada doduse tu ce biti u prodaji svi sektori osim naseg bloka, a u ostalim blokovima ako budu pratila se pravila necemo moci u nasim dresovima/salovima.Virtu4l je napisao/la:Italijani su izbacili cijene za Finsku,
Pogotovo kad zagrmi Evooo ga ili skandiranje Edin Dzeko. Ledi se krv u zilama hahahahKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...
Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hejHCSA je napisao/la:Pogotovo kad zagrmi Evooo ga ili skandiranje Edin Dzeko. Ledi se krv u zilama hahahahKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zna se gdje je najbolja atmosfera.rishovski je napisao/la:Znaci ove indijanske reprezentacije ce gostovat u Sarajevu a ozbiljne utakmice igramo u Zenici...pametno...
Istina, ali vidjecemo hoce li uopste biti moguce uzeti karte bez ove njihove kartice, kao sto je @Gefufna opisao, i ja bih najradije tu negdje na istok. Koliko broji uopste mjesta taj sektor u cosku, ima li makar 3000? Tu ce skoro pa nemoguce doci do karata preko naseg saveza.Virtu4l je napisao/la:Da, na ticketone se može kupiti, baš sam sad gledao za Finsku.Goalgetter je napisao/la:Vidim da se karte prodaju i na "ticketone", tako ce sigurno i za nas, a svi se mogu registrovati i pristupiti stranici. Znaci svi navaliti na tu, mada doduse tu ce biti u prodaji svi sektori osim naseg bloka, a u ostalim blokovima ako budu pratila se pravila necemo moci u nasim dresovima/salovima.Virtu4l je napisao/la:Italijani su izbacili cijene za Finsku,
Pravila će biti rigorozna, meeting point će vjerovatno odrediti policija, ID će biti obavezan na ulazu, kompletan pretres (npr. skidanje obuće). Dobićemo sektor kod korner zastavice na sjeveroistoku. Neće biti zajebancije, oni se baš drže pravila, sumnjam da će se i alkohol prodavati u našem sektoru.
Ja ću najvjerovatnije na istok, negdje u prvi red.
Javi mi ako ćeš sa mnom na istok/zapad, da nam uzmem ulaznice, vakat je da nadoknadimo ono iz Brisela.Goalgetter je napisao/la:Istina, ali vidjecemo hoce li uopste biti moguce uzeti karte bez ove njihove kartice, kao sto je @Gefufna opisao, i ja bih najradije tu negdje na istok. Koliko broji uopste mjesta taj sektor u cosku, ima li makar 3000? Tu ce skoro pa nemoguce doci do karata preko naseg saveza.
Moze, javim ti.Virtu4l je napisao/la:Javi mi ako ćeš sa mnom na istok/zapad, da nam uzmem ulaznice, vakat je da nadoknadimo ono iz Brisela.Goalgetter je napisao/la:Istina, ali vidjecemo hoce li uopste biti moguce uzeti karte bez ove njihove kartice, kao sto je @Gefufna opisao, i ja bih najradije tu negdje na istok. Koliko broji uopste mjesta taj sektor u cosku, ima li makar 3000? Tu ce skoro pa nemoguce doci do karata preko naseg saveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.