SVI GORI , SVI NA PECARU !
#samoljubav
@UstanikSBII Ć
Pisao sam i na našoj i ovdje ću, dobro došli i što u većem broju, nek naši udžudi što pune kafiće u tijeku utakmice se malo i zapitaju šta im znači ovaj grad.Dena94 je napisao/la:Dobit ce te batine svakako, dzaba vam se sad ulizivat, sve je vec isplaniranoUstanikSBII je napisao/la: Pa to je sve u stilu podjebavanja druge strane! Baš nama Velež znači ko i Vama nekih mjeseci prije Sarajevo ... Meni ne smeta nikakav vid zajebancije, podjebavanja pisanja vrjedanja povika pjevanja itd. Samo da nema fizičkih obračuna medu mladima i za mene sve 5 ... Bit derbija i je u tom ruganju u bockanju pozdrav do Ned![]()
Aj u pp nek se javi ko oce batine prije tekme, ostavi cu broj mobitela pa cemo vidit ko ce dobit po pičcisretan123 je napisao/la:Pisao sam i na našoj i ovdje ću, dobro došli i što u većem broju, nek naši udžudi što pune kafiće u tijeku utakmice se malo i zapitaju šta im znači ovaj grad.Dena94 je napisao/la:Dobit ce te batine svakako, dzaba vam se sad ulizivat, sve je vec isplaniranoUstanikSBII je napisao/la: Pa to je sve u stilu podjebavanja druge strane! Baš nama Velež znači ko i Vama nekih mjeseci prije Sarajevo ... Meni ne smeta nikakav vid zajebancije, podjebavanja pisanja vrjedanja povika pjevanja itd. Samo da nema fizičkih obračuna medu mladima i za mene sve 5 ... Bit derbija i je u tom ruganju u bockanju pozdrav do Ned![]()
A ti Dena slinavac javi se za te batine prije utakmice slobodno, derle tupasto![]()
Bas tako. Nama nesto prica,a kad im trebamo valjamo,kad ne onda smo seljaci i skutori.ljutinar je napisao/la:Alaso, dva puta vas se direktno ostavilo u ligi, 2 naslova vam direktno omogucena itd. A te pile naopako mozete pilati ostalima koji nemaju veze sa odnosima ova dva "bratska" kluba, kada jednom bratu treba
1 ostavljeni u ligi , da.ljutinar je napisao/la:Alaso, dva puta vas se direktno ostavilo u ligi, 2 naslova vam direktno omogucena itd. A te pile naopako mozete pilati ostalima koji nemaju veze sa odnosima ova dva "bratska" kluba, kada jednom bratu treba
Ma bolje nek se pretjeruje na forumu nego da se na ulici mlatiWhiteredangel je napisao/la:Bola šta ste se naložili, dobit će zrinjski 1:0 i sretni mi, sretni vi... I dođite u što većem broju da bude spektakl... Nemojte teških tema svega vam... Malo prepucavanja ok, ali pretjerujete...
Da se razumijemo SKUTORI I SELJACI ste uvijek i kad "trebate" i kad ne trebate . . . A tu priču okaci o prdenjak i napucavaj po avliji.since1948 je napisao/la:Bas tako. Nama nesto prica,a kad im trebamo valjamo,kad ne onda smo seljaci i skutori.ljutinar je napisao/la:Alaso, dva puta vas se direktno ostavilo u ligi, 2 naslova vam direktno omogucena itd. A te pile naopako mozete pilati ostalima koji nemaju veze sa odnosima ova dva "bratska" kluba, kada jednom bratu treba
Bravo majstore. Simpatiziram Siroki, al'ni pobjeda Zrinjskog nije mrska. Vazno je da prvak bude Hrvat!hskzmostar je napisao/la:Samo ljubav i mir
Sportske teme nista drugo
Susret najveceg hercegovackog kluba i NK Sirokog je velik debi ocekujem pune tribine.
Kako puše i tebe okrenulohskzmostar je napisao/la:Zajebanciju na stranu i provokacija ali u ovoj utakmici jednostavno treba uzivati jer ima sve od stadiona Pecara koja je savrsena i izgledom i kapacitetom za nase klubove pa do atmosfere koju obe navijacke skupine pripreme jednostavo derbi svih derbija nase hercegovine .
Neka bolji pobjedi i neka bude golova jer ove dvije ekipe nekada odigraju derbi bez kalkulacija kojeg se nebi postidile niti vece i jace lige.
Braco hrvati ovaj derbi nam je jedino preostalo u nasoj hercegovini sto je vrijedno spomena stoga cuvajmo ga i nemoj da ga okaljamo tucnjavama i vrijedjanjima.
Sve ostalo ostavimo po strani sem boja nasih voljenih klubova i gradova .
OPET CEMO SKUPA STAJATI BRAT UZ BRATA HRVAT DO HRVATA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.