Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Bas me zanima gdje ce se vratiti tj. koja ce mu biti naredna destinacija i ono sto me zanima, da li ce igrati ili ce biti kao u proslim pokusajima.
Samo mi zao sto nema Mamića da priča ponovo o iskustvima sa prostitutkama Lisabona 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Nepozivanje vrancica i hajrovica je samo novi dokaz mutnih radnji menadzerskog. Samo skodi sebi i ekipi sa vremenom, sve ce izac na vidjelo kad tad kao sto je to u safeta bio slucaj...neke stvari se mogu sakrit neko vrijeme pogotovo kad znas da je narod neinteligentan i da svasta mu se moze podvalit, Ali nece dugo ovako. Allez Hajro Allez Vrana
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Umjesto da se mladi igraci dodavaju repki fanatik bi vracao likove koji pune tridesetu godinu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ispravio sam ti postWandelanoite je napisao/la:Igracina!
Četvrti igrac reprezentacije po kvaliteti svih vremena, da nije bilo povreda danas bi bio možda i prvi. Njegov kvalitet uvijek izađe na vidjelo, kako u reprezentaciji tako i u klubu (najbolje tekme reprezentacije su bile one s Izetom u prvih 11).
Dinamo igra vrhunski fudbal i očekujem da i sljedeću prepreku prođu i naprave iznenađenje, naravno glavni igrac naš Izet prije čijeg dolaska je Dinamo bilježio samo negativne rekorde u Evropi.

ispravio sam ti postMoggi je napisao/la:dzeko, miske, ognjen, hajrovic, spahic, pjanic, barbarez, bolic, baljic

Momak ti si ovdje zalutao. O malom cetniku sranjesu nastavi na podforumu "ostalo".coelho41 je napisao/la:ispravio sam ti postMoggi je napisao/la:dzeko, miske, ognjen, hajrovic, spahic, pjanic, barbarez, bolic, baljic
Ovo je repka BiH.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
coelho41 je napisao/la:ispravio sam ti postMoggi je napisao/la:dzeko, miske, ognjen, hajrovic, spahic, pjanic, barbarez, bolic, baljic

Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:coelho41 je napisao/la:ispravio sam ti postMoggi je napisao/la:dzeko, miske, ognjen, hajrovic, spahic, pjanic, barbarez, bolic, baljic

četvrti najbolji trenutno u reprezentaciji našoj, pa ga čuva za derbi sa LokomotivomMoggi je napisao/la:ponovo ni u sastavu za danasnji derbi protiv osijeka .
haubicaacoelho41 je napisao/la:četvrti najbolji trenutno u reprezentaciji našoj, pa ga čuva za derbi sa LokomotivomMoggi je napisao/la:ponovo ni u sastavu za danasnji derbi protiv osijeka .
Zarathustra
hoklica
kakav naslov " Trener Dinama u velikim problemima zbog povrede Hajrovića"
zasto?
zasto?

Zarathustra
Vidjelo se u revansu protiv Plzena zasto...
Ali da je naslov poglup, jeste.
Ali da je naslov poglup, jeste.
Bjelica: "Hajrović, njega sigurno nema u prvoj utakmici, a za drugu ćemo vidjeti. Što se tiče Ademija, njega neće biti na obje".
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 27 gostiju.