BAS TAJ BRATE...gracic je napisao/la:KARL HAJNC je napisao/la:Prosto nemoguće jer se to nikad u prošlosti nije desiloArsenalisation je napisao/la:E jel moze neko da nade onaj snimak iza sjeverne tribine koseva kada se TM cuje vise od kitara...hitno....![]()
![]()
![]()
Sve je moguće, sveuživajte
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
bekrija1990 je napisao/la:Ma vidi se da onaj njihov krkan predsjednik nikada prije nije isao na utakmice. Cuj levata, nece sjever sutra biti pun i da nece biti raje na sektorima E, LJ i ONa sjeveru je uvijek 2.000 ljudi, a sutra ce ga dopuniti derbi navijaci
Pa kako komentarišeš izjavu komentatora na BHT-1prijenos utakmice išao uživo,
- Arsenalisation
- Kontakt:
Zali boze tribine, ko vas hebe...Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Batistuta je napisao/la:Kaže žujo Blekiću "haj bar mi vrati one pozivnice da ih prodam hahahahahahahahahahahahaha" jao košpe legendarni ste![]()
Pa kod njih je sve u parama, oduvijek je i bilo
[youtube][/youtube]
"Kapetane, brod ti tone,
alarmi ti zvone DIN-DON,
ali ti ne možeš ih čuti,
jer voda ti je ušla U UŠI!"
"Kapetane, brod ti tone,
alarmi ti zvone DIN-DON,
ali ti ne možeš ih čuti,
jer voda ti je ušla U UŠI!"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Boze sacuvaj !Arsenalisation je napisao/la:Zali boze tribine, ko vas hebe...Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
zijanićete
bodove kao i ulaznice za gostujuće navijaće bankrotiraćete totalno
-
sancho_panza
- Kontakt:
ekii toooo,meni je kisla gloova kad sam zadnji put bio na kosevu,hocu da napravite krov 
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
SILOVANJE U PLAVOM IZADNJU !
SILOVANJE U PLAVOM IZADNJU !
[youtube][/youtube]
Nemojte razbit LED sutra, glavom.
Nemojte razbit LED sutra, glavom.
Na Kovacima,hvala Dragom Bogu, kao i vecina momaka koja navija za Sarajevo !Old_Town je napisao/la:Ili se napise ?
Ako sam ja iz Pristine odakle si ti ?
Djeca ciji su pradede i pranane bile i zivile u Sarajevu kada je ono bilo do Marin Dvora !
Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
-
madridista
- Kontakt:
ovo nema veze s ovim raspravama, ali da nema neko linkove ili mp3 željine pjesme kojih nema na zvaničnoj????da se malo nabrijem pred derbi
Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara
[/quote]
Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !
Vise nije NK Zeljeznicar,nego NK Pristina !
Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !
Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !Old_Town je napisao/la:Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
dobro, provalio si. Sta cemo sad?
imal' igdje link danasnje cijele pres... ?
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Ultras Sur
- Kontakt:
Sir Amar Osim ! 
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
sta bi sa " Mercedes arenom "?
dobro, provalio si. Sta cemo sad?[/quote]muamer10 je napisao/la:Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !Old_Town je napisao/la:Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
Nije mi bio cilj da provalim, realno sagledavam stvari !
ma kHaj pHice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.