P.S. halo jado, znamo mi ko je sta rekao i znas sta - NE INTERESUJE NAS! Nama je dobro i ovako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
johnny buraz, pjesma stara jos iz prvog osimovog vakta samo sto se sa agenturom tad neke stvari nisu mogle ustaliti. inace moj kolega sa kojim sam danas bio na treningu ju je smislio. Najbolji dio su ruke...joooj jedva cekam da dodje klip sa treninga

P.S. halo jado, znamo mi ko je sta rekao i znas sta - NE INTERESUJE NAS! Nama je dobro i ovako

pa nastavite odredjivati,da vidimo dokle cemo !ScooTeR je napisao/la:AMAR OSIM VAM JE SVE REKAO , nas stadion , mi odredjuemo koliko cemo ulaznica dati , vi morate da se naviknete na to , JADOVI
Priprema vam se kavez na Kosevu koji prima 1500 ljudi, mi cemo pustiti 3000 karata u prodaju, a to je i vise od 5%!
Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
NAS? A zar si ti nas??rumbalija je napisao/la:Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
Kako god, rekao je da se stidi zbog toga sto mu je otac navijao za zeljeznicar
Bože dragi stiditi se svog oca.No comentUPS je napisao/la:NAS? A zar si ti nas??rumbalija je napisao/la:Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
rumbalija je napisao/la:Bože dragi stiditi se svog oca.No comentUPS je napisao/la:NAS? A zar si ti nas??rumbalija je napisao/la:Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
Imala majka dva sina jedan bio debil drugi navijao za Zelju!Nije tesko pogoditi kojeg je vise zalila!
1921 je napisao/la:DAKLE U SVEMU NAS KOPIRATE !johnnyHZ je napisao/la:al ova nova goriiiiiiiiiiUPS je napisao/la:a komsinice najavljuju atmosferu za pamcenjepa jasno da ce najavljivati kad ce se prvi put na svom stadionu cuti u utakmici sa sarajevom
eto, nek im je sa srecom
![]()
Ale amar osim je, ale prava debilcina, ale uši klempave, ale glava velika !
USI KLEMPAVE, GLAVA VELIKA, EMIR OBUCA - PICK.A NAJVECA! PJEVANO JOS KAD JE OBUCA IGRO U sarajevu.
eeee jestel vi ikad imali nesto svoje, a ja imate stadion boli vas ku*ac, sto ga za rever nezakacite
stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ......

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
vas blekonja pazi ko djecu svoju, nego jel vam naplacivao ulaz danas na treningjohnnyHZ je napisao/la:stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ......![]()
![]()
pametnom dostajohnnyHZ je napisao/la:stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ......![]()
![]()
Koji je razlog sto su se horde bunile, jel zato sto nemaju gdje pisati, ili se neko napravio pametan pa skontao da napravi privatnu zabavu za 3 marke?!
Nidje veze, pominju se neki nehumani uslovi.....rusevan je citav stadion, ne samo istok, jbg tako je svima, zasto horde nisu bojkotovale Travnik kad ste visili na brdu iza gola kao planinske koze. Gospodo ne zivimo u Engleskoj, valjda ce nam srediti Mercedes Arenu, onda cete moci da serete koliko hocete, bice mnogo toaleta, do tad se strpite!
Popisajte i Zuju i Blekica, ne dolazi se zbog njih!
pozz
Nidje veze, pominju se neki nehumani uslovi.....rusevan je citav stadion, ne samo istok, jbg tako je svima, zasto horde nisu bojkotovale Travnik kad ste visili na brdu iza gola kao planinske koze. Gospodo ne zivimo u Engleskoj, valjda ce nam srediti Mercedes Arenu, onda cete moci da serete koliko hocete, bice mnogo toaleta, do tad se strpite!
Popisajte i Zuju i Blekica, ne dolazi se zbog njih!
pozz
naravno,ulaz bio 10 doslo nas 2 000 , uzeo blekic 20 000 i sad ce fino da plati sudiju da nam silji....sutra ponovo ulaz se placa pa ce i igrace da podmiri a i njemu ostane za kladionice ...PROBLEM NEKI??mangupp je napisao/la:vas blekonja pazi ko djecu svoju, nego jel vam naplacivao ulaz danas na treningjohnnyHZ je napisao/la:stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ......![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Joj ovih sokolova jesu sega. umjesto da slave sto ce sutra biti sami na stadionu i sto ce se konacno moci cuti oni kukaju i brinu se za nas po forumima

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 23 okt 2010, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
pitar-istok
- Kontakt:
Stavio vas Žujo na ignor hehehehehe,kako ste jadni mali plavi.Čuj ne razgovara sa svojim navijačima,pravo ste mu bitni,nedo bog nikom.

-
pitar-istok
- Kontakt:
Svi na Koševo
Jesi li cuo sta je Blekic rekao, ovo je problem navijaca FKS i uprave Zelje. Znaci uprava Sarajeva ne stoji iza navijaca, niti se izjasnjava po tom pitanju, toliko o ljubavi Hordi i predsjednika.
A sta se ima razgovarati sa Zujom, on je predsjednik i bori se za interese kluba, za to prima placu i on treba da mozga i donosi kljucne odluke, a ne navijaci!!!
A sta se ima razgovarati sa Zujom, on je predsjednik i bori se za interese kluba, za to prima placu i on treba da mozga i donosi kljucne odluke, a ne navijaci!!!
nekome biznis ,nekome ljubav....ajd razligu na BIZNIS temu ...trebevic je napisao/la:Jesi li cuo sta je Blekic rekao, ovo je problem navijaca FKS i uprave Zelje. Znaci uprava Sarajeva ne stoji iza navijaca, niti se izjasnjava po tom pitanju, toliko o ljubavi Hordi i predsjednika.
Pa sto kujo onda rece da on nije kompetentan za to pitanje i da je to donio neko drugi?? ja predsjednika i govana
ma nema dalje, khaj phice
ma nema dalje, khaj phice
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Vidi se da si s vrha Trebevića,možda iz Dovlića ,izmanipulirani mali plavi štrumftrebevic je napisao/la:Jesi li cuo sta je Blekic rekao, ovo je problem navijaca FKS i uprave Zelje. Znaci uprava Sarajeva ne stoji iza navijaca, niti se izjasnjava po tom pitanju, toliko o ljubavi Hordi i predsjednika.
Gdje si Karl Hajnc, nisam te prepoznao.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.