FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Samozdravlje » 23 feb 2019, 20:42

Osim13 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:SISOJE ODLAZI IZ SVETINJE UZ BOŽIJU POMOĆ
Ja konto Ti za Zelju navijas ? :thumbup:
Ma navijam nego dajem podršku obespravljenim navijačima tuzla city fan page, vrijeme je da Sisoje odriješi bubreg budžeta fbih i vrati Tuzlu City na stare staze slave :thumbup:
Ima raje sa lijeve obale Miljacke s kojom ne pricam o bh fudbalu , znali su i oni mene postediti prije 10-tak godina. Kad bih bio zloco prokomentarisao bih sta ces na ovoj temi . Znam da si FGR i postujem tvoj bh patriotizam . Ziv mi i zdrav bio .Ne znam da li sam te uspio nasmijati :urnebes: :bih:
Vozdra pasa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 feb 2019, 20:46

Ima raje sa lijeve obale Miljacke s kojom ne pricam o bh fudbalu , znali su i oni mene postediti prije 10-tak godina. Kad bih bio zloco prokomentarisao bih sta ces na ovoj temi . Znam da si FGR i postujem tvoj bh patriotizam . Ziv mi i zdrav bio .Ne znam da li sam te uspio nasmijati :urnebes: :bih:
Vozdra pasa .
Svako dobro majstore i ti živ i zdrav bio, i uživajte u ovoj dobroj igri :mrgreen: :thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 feb 2019, 22:28

Osim13 je napisao/la:
Vozdra pasa .
Svako dobro majstore i ti živ i zdrav bio, i uživajte u ovoj dobroj igri :mrgreen: :thumbup:
Moj klub izgleda sjajno hvala Bogu , bit ce svakim danom bolji aBd . Ne podcjenujem ostalih 10 klubova , ali samo je jedan derbi .Samo se protiv jednog kluba trazi pomoc Lexiliuma .Sljedeca sezona ce biti interesantnija , ali se nadam ne puno razlicita . Naravno Zeljo kao jedini konkurent , dosta je bilo ovih ercegovaca , samo Velez je Hercegovina . :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 feb 2019, 22:58

Pravda za Starcevica, UPRAVA NAPOLJE!
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 feb 2019, 23:09

Konačno da frajer sam skonta da je ovo preveliki zalogaj za njega
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 feb 2019, 23:17

Azmire ti si na redu sada... Uprava napolje!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 24 feb 2019, 00:09

Dudic prva opcija. Sigurno i najbolja . Posloziti ekipu i dobiti Celik. A ekipa je dobra samo treba dobar trener, vrijedan, gladan uspjeha. Azmir sada ne smije pogrijesiti jer bi sve moglo pasti preko noci.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 24 feb 2019, 06:31

Kakve su šanse da Azmir bude igrač-trener?
💩💩

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 07:38

Slobodan Starčević podnio ostavku na mjesto trenera FK Tuzla City!

Tuzlanski tim ostao bez trenera
Slobodan Starčević više nije trener FK Tuzla City.

SAZNAJEMO
M. Šljivak
23.02.19. 22:54

slika

Kako je potvrđeno SportSport.ba iz redova tuzlanskog tima, ovaj stručnjak odlučio se podnijeti ostavku nakon današnjeg teškog poraza od FK Sarajevo (0:3) na Tušnju.

Starčević je na klupu ovog tima stigao prošlog ljeta. Međutim, tim nije igrao naročito lijep fudbal, a nakon današnje katastrofe na otvaranju drugog dijela prvenstva, 47-godišnji stručnjak je odlučio otići.

Pokušali smo kontaktirati i Starčevića kako bi objasnio svoje razloge odlaska, ali se dosadašnji trener ekipe sa Tušnja nije javljao na telefon.

Ime novog trenera FK Tuzla City biće poznato u narednim danima, a interesantno je da ovaj tim narednog vikenda dočekuje Čelik, koji je također danas ostao bez trenera, jer je Adnanu Orneku uručen otkaz.

Starčević je Tuzla City vodio u ukupno 21 utakmici. Upisao je pet pobjeda, pet neriješenih rezultata i čak 11 poraza, a ovaj tim će do kraja sezone voditi veliku borbu za opstanak.

Trenutno su na 10. mjestu tabele sa 20 osvojenih bodova, a samo dva manje ima GOŠK koji je na poziciji koja vodi u niži rang takmičenja.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 08:59

Andan Ornek dobio otkaz u Čeliku .Šuška se da i Zlatan Nalić ozbiljno razmišlja o ostavci.

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 11:07

....................................................Fejzić :" Dobro sam, oporavljam se".

slika

23.02.2019.

- Golman Tuzla sitija Nevres Fejzić danas je hospitalizovan poslije nezgode na utakmici sa Sarajevom, ali se oporavlja u tuzlanskoj bolnici.

Potresna scena na današnjoj utakmici Premijer lige BIH između Tuzla sitija i Sarajeva.
Poslije samo šest minuta igre golman domaćih morao je da napusti teren i hitno da bude prebačen u bolnicu poslije sudara sa gostujućim kapitenom Krstom Velkoskim.

Fejzić je izgubio svijest, a nakon ukazivanja pomoći prebačen je u tuzlansku bolnicu, gdje mu je dijagnostifikovan potres mozga, a nekoliko časova kasnije stigle su i dobre vijesti.

Golmana Tuzla sitija kontaktirali smo u subotu uveče, a on je potvrdio da se uspješno oporavlja.

"Tu sam u bolnici, imam potres mozga, radim još neke pretrage, ali sve u svemu je dobro. Ostavili su me na posmatranju 24 sata da vide da li će biti nekih posljedica, ali sve u svemu, biće dobro“, rekao je Fejzić.

Sudara sa Velkoskim i onoga šta se poslije toga dešavalo na terenu se ne sjeća.

„Ne sjećam se ničega. Sjećam se samo izlaska na teren i da sam se probudio u kolima hitne pomoći“, rekao nam je Fejzić, koji je dodao da je ovo drugi put da doživi ovakvu povredu.

Fejzića smo pitali da li mu se u međuvremenu javio i kapiten Velkoski.

"Možda se javio na moj telefon, ali trenutno ga nemam kod sebe. Koristim telefon od supruge, tako da ne znam ko mi se javljao“, rekao je on.
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 feb 2019, 12:01

cccc Kakve su ovo povrede u ovom klubu. Možda da odete gdje kakve sadake dati. Da vam nije ko kakve sihre bacio? Mahmutovic, Kostic, Nukic,...? Vrlo često igrači povrijeđeni i neigraju. Da li je jos uvijeku klubu Mahmutovic?
& $ ?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 12:09

Jel uprava dala neopozivu ostavku?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 12:33

.............................................................BUDI I TI TUZLA CITY
...............................................................slika

....................MIRZA VAREŠANOVIĆ NOVI TRENER TUZLA CITYa
............slika

..........

..........

..........

.........

.........
Ja volim FK Tuzla City

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 feb 2019, 14:00

Pa sta vam je? Zasto ovaj a ne Fedja Dudic? Slavko Petrovic?

Ispadate s ovim garant
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2019, 14:30

Sto bi ispali,nije Mirza los trener.A i namazan je ,nije finjak ko ovaj Starcevic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 14:35

A uprava ostaje...
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2019, 16:04

I meni Varešanović nije loše riješenje...mada sam se opekao na komentarisanju Starčevića pa bih sačekao malo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 feb 2019, 16:15

Slogu Simin Han volimo, upravu joj jeb.emo!!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 24 feb 2019, 17:51

staragarda je napisao/la:I meni Varešanović nije loše riješenje...mada sam se opekao na komentarisanju Starčevića pa bih sačekao malo
Opekao si se ti na vise stvari kad se radi o komentarisanju fudbala, nije to ništa novo. Prošle godine si ismijavao velezov način rada, tj price o dugoročnom radu,kontinuitetu i stvaranju kako infrastrukture tako i ekipe na terenu. A hvalio si model Sloge/Tuzle. Ne može na silu ništa, nije recept dovest 11 preplaćenih na papiru jakih imena i na silu uci u PL uz sumnjive radnje. Evo sta se desi. To je i Velež dokazao i prošle godine kad je ovaj klub dobio dva puta, a zadnji u redu koji je pojasnio važnost dugoročnog rada i kontinuiteta je Guardiola na pitanje zašto nikad nebi bio trener Chelsea.

U BH jako malo ima kontinuiteta i rada na vise godina, sve nešto od danas do sutra. Tuzla City sa parama Azmirovim ima mogućnost da nešto stvori, ali im fale osobe koje će napraviti plan razvoja i doći sa nekom vizijom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 9 gostiju.