Ma ne valja ni plastika stalno a ni onaj krticnjak..Ne znaš šta je goreKelner69 je napisao/la:Znam da se ceka,sada su opcije Makljenovac,Tesanjka i Kosova ukoliko ne bude kise. Svakako se slazem da je teren prilicno los,ali to ne opravdava onoliku nervozu kod igraca pogotovo Mace,Kalesic i Mujagic koji je cak i crveni dobio. Usput i igraci mislim da vole daleko vise igrati na pravoj travi nego na ovim krsevima od umjetne kod nas. PozzHeliosIzDomzala je napisao/la:E ti bas ne baratas..na ovom od jučer se neće igrat nikad sigurno..čekamo što da vidimo gdje će se odigrati. Onaj teren neće vidjet mosevca više a kamoli toskaKelner69 je napisao/la:Baratate pravo informacijama. Kao prvo utakmica se trebala igrati u Teslicu ali je Sef Mrguda to presjekao jer ne zeli vise igrati na umjetnoj travi. Dalje i utakmica protiv SimmBau se igra na istom terenu i nigdje veze da je Mrguda htio da ih vrati kuci jer je vrlodobro upoznat sa tim terenom kao i svi u upravi.
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
-
- Kontakt:
Na trasfermarktu 2.05 mil €
-
- Kontakt:
15 00 debi dacica i sehica ,ocekujem oba u prvoj postavi
Vis Simm Bau - TOSK 0-5
Dacic i Skrijelj odlicni danas. Dobar je bio i Lopez, nadam se da ce mu uspjet zavrsit papire ubrzo. Mogao bi bit pojacanje.
Dacic i Skrijelj odlicni danas. Dobar je bio i Lopez, nadam se da ce mu uspjet zavrsit papire ubrzo. Mogao bi bit pojacanje.
TŽV!
Ko je ovaj Lopez, odakle, sta. kakoatomac123 je napisao/la:Vis Simm Bau - TOSK 0-5

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Guido Lopez Leon, ArgentinaSarmelino je napisao/la:Ko je ovaj Lopez, odakle, sta. kakoatomac123 je napisao/la:Vis Simm Bau - TOSK 0-5

Odlican, medjutim problem je sa papirima kao i sa ostalim tim strancima, al bice to ok ja mislim.
TŽV!
Odakle kod nas, jel igrao za koga ovdje? Vidim 98. je, dobro bi dosao.atomac123 je napisao/la:Guido Lopez Leon, ArgentinaSarmelino je napisao/la:Ko je ovaj Lopez, odakle, sta. kakoatomac123 je napisao/la:Vis Simm Bau - TOSK 0-5
Odlican, medjutim problem je sa papirima kao i sa ostalim tim strancima, al bice to ok ja mislim.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Doveo ga neki menadzer, vidjet cemo sta ce bit s njim. Ugl odlican je danas bio.Sarmelino je napisao/la: Odakle kod nas, jel igrao za koga ovdje? Vidim 98. je, dobro bi dosao.
TŽV!
-
- Kontakt:
To je onaj sto je bio sa nama u Turskoj na pripremama, pisao sam ovdje pp nekim vasim forumasima, igra centralnog/ofanzivnog veznjaka
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kakav je bio kod vas? Ja sudim na osnovu ove trening utakmice s nizeligasem, vidjet cemo ga kad bude nesto ozbiljnije.RodjeniiBrato je napisao/la:To je onaj sto je bio sa nama u Turskoj na pripremama, pisao sam ovdje pp nekim vasim forumasima, igra centralnog/ofanzivnog veznjaka
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Guido solidan vidi se da ima znanja..sad koliko ce imat prilike uz ove naše veznjake. Kitanović standardno dobar..Škrijelj sve bolji danas golcina za naše uslove..dacic mali vidi se da je kvalitetan pravi pojačanje.. trener na slatkim mukama što se veze tiče.ostalo ok dobra utakmica osim ovog iz olimpika bradonje lijen nesto ko da mu je mrsko igrati.
Kome ne bi bilo mrsko brate smrzo sam seHeliosIzDomzala je napisao/la:Guido solidan vidi se da ima znanja..sad koliko ce imat prilike uz ove naše veznjake. Kitanović standardno dobar..Škrijelj sve bolji danas golcina za naše uslove..dacic mali vidi se da je kvalitetan pravi pojačanje.. trener na slatkim mukama što se veze tiče.ostalo ok dobra utakmica osim ovog iz olimpika bradonje lijen nesto ko da mu je mrsko igrati.

TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ih ako bude takav mrtvac nema od njeg ništa.. i Rastoka i šehic pa i osmo će prije njeg igratatomac123 je napisao/la:Kome ne bi bilo mrsko brate smrzo sam seHeliosIzDomzala je napisao/la:Guido solidan vidi se da ima znanja..sad koliko ce imat prilike uz ove naše veznjake. Kitanović standardno dobar..Škrijelj sve bolji danas golcina za naše uslove..dacic mali vidi se da je kvalitetan pravi pojačanje.. trener na slatkim mukama što se veze tiče.ostalo ok dobra utakmica osim ovog iz olimpika bradonje lijen nesto ko da mu je mrsko igrati.
- ASD
- Kontakt:
Zasticena godista u ekipi su trenutno medju boljim u ligi.
To je jedan od uslova koji se mora imati ako se zeli uci.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bošnjak golman.. Rastoder.. šehic..ivković.. Škrijelj.. Kalesić.. dacic..Mujagić.. možda sam koga i zaboravioASD je napisao/la:Zasticena godista u ekipi su trenutno medju boljim u ligi.
Svi ovu U21 tu ne bi trebali imati problema. Mnogi bi nam pozavidjeli. S velezom možda najbolji što se tiče igrača sa zaštićenim godistem
-
- Kontakt:
Moram Ivkovica pohvalitiHeliosIzDomzala je napisao/la:Bošnjak golman.. Rastoder.. šehic..ivković.. Škrijelj.. Kalesić.. dacic..Mujagić.. možda sam koga i zaboravioASD je napisao/la:Zasticena godista u ekipi su trenutno medju boljim u ligi.
Svi ovu U21 tu ne bi trebali imati problema. Mnogi bi nam pozavidjeli. S velezom možda najbolji što se tiče igrača sa zaštićenim godistem

Po meni danas Kurdija i Pavlovic, nezainteresirani. Kurdic bi mogao na klupu ici , a Rasta na njegovo mjesto.
Rastoka se danas probudio, dobar je bio

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobro dobro..ja sam zadovoljan..sve u svemu biće fajta i sa zvijezdom..nismo za podcijeniti nikakoplavobijeliii je napisao/la:Moram Ivkovica pohvalitiHeliosIzDomzala je napisao/la:Bošnjak golman.. Rastoder.. šehic..ivković.. Škrijelj.. Kalesić.. dacic..Mujagić.. možda sam koga i zaboravioASD je napisao/la:Zasticena godista u ekipi su trenutno medju boljim u ligi.
Svi ovu U21 tu ne bi trebali imati problema. Mnogi bi nam pozavidjeli. S velezom možda najbolji što se tiče igrača sa zaštićenim godistemmezio je danas, domaćinski, dok je u gostima ovakva igra na granici crvenog, al je dobro odigrao.
Po meni danas Kurdija i Pavlovic, nezainteresirani. Kurdic bi mogao na klupu ici , a Rasta na njegovo mjesto.
Rastoka se danas probudio, dobar je bio

Ovaj guido je s Velezom radio pripreme, mislim da je bio neki dogovor Toska i Veleza jer se od prvog dana znalo da ce u neki drugi klub , a nece kod nas. Mislim da smo cisto izasli u susret, lakse mu bilo doci u tursku iz argentine, pa ga cisto i poveli za BiH. Odigrao je malo u jednoj prinateljskoj
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KimJongEsmer, legendarnadruga, NeRi_K, tuzlanskinacin i 17 gostiju.