FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bog te vidio, i onda imas obraza pisati kako je uprava dobra bila a pri tome se predstavljati kao navijac klub. FUJ

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Kako jos jednomZeljo92 je napisao/la:Hvala ti Miske jos jednom sto si osvojio pitarima titulu, hvala ti.
Srdjan Stanic pitarski ker
Sva mjesta u busevima popunjena,ganjaju se alternative,svi u Bijeljinu!
A tek prva domaća.
JUG JE SAMO JEDAN

A tek prva domaća.
JUG JE SAMO JEDAN
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sabane pitari nam bjeze 18 boba.Pravicu se da nisam dobro vidio.Halo pa mi moramo ove 2 uzet,ispade nam Mladost bitna tekma.Arezinu treba obarat na 50 metara inace ce nam ga zavalit.Ali sutra treba readnika uzet ali kako.
Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja se obrnuto nadam tj. pobjedi sirokog, jer sam siguran da mozemo na kraju biti drugiOsim13 je napisao/la:Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kakva je razlika?Drugi,treci isti k idemo u evropu.Azpi je napisao/la:Ja se obrnuto nadam tj. pobjedi sirokog, jer sam siguran da mozemo na kraju biti drugiOsim13 je napisao/la:Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.
23
Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:
Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jos 2.3 kvota na nas ne moze boljeRaonffa je napisao/la:Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:
Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
PoklonAzpi je napisao/la:Jos 2.3 kvota na nas ne moze boljeRaonffa je napisao/la:Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ajde Željoooooo
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Lajkam izbor sudije.
Hajde brko, povedi.
Hajde brko, povedi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Razvalit ćemo ih 0:1 
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E da vidimo gdje smo i koliko mozemo. Sretno Brko, sretno momci. Duzni ste nam, pogotovo Zec, Zaim.. profulili ste sve sto se moglo profuliti na jesen.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko nam sudi i bod dobar. Unakazio nas u Krupi i sad za nagradu sudi u Bijeljini.
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 6 gostiju.