I da majstorska partija Mou na kraju isprobao nešta novo pa go primismo,ali nema veze mogli smo do 10 vako to je najbitnije
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jel se meni čini il mi nijedan go nismo dali sa Benzom u ekipi ove sezone
(a onaj komentator lp kaže Real je puno opasniji sa Benzom u napadu
pa ne igra protiv Sušićeve odbrane
)
I da majstorska partija Mou na kraju isprobao nešta novo pa go primismo,ali nema veze mogli smo do 10 vako to je najbitnije

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cestitke na visokoj i ocigledno i vise nego zasluzenoj pobjedi...slaze ih Mou slaze

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Ultras Sur
- Kontakt:
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- senad_flamin
- Kontakt:
-Ovo bih ja nazvao LUDIM
Realom!!!!
sto je previse previseee
SVAKA CAST
sto je previse previseee
SVAKA CAST
-RIVALDO-
- Thunderstruck
- Kontakt:
Gledao sam veceras utakmicu i Real je stvarno fascinantan.
Ali nesto mi je nesto cudno zapalo za oko. Oni su ekipa koja daje i ovim "malim" da igraju. Nisu nesto poput Barse, Mance, Celzija koji kontrolisu posjed i napadaju cijelu utakmicu. Igra se otprilike na sredini ali onda odjednom planu i zabiju go.
Zaista nevjerovatno, kad god hoce zabiju, kao s pola snage.
Ipak, to je Special One
Ali nesto mi je nesto cudno zapalo za oko. Oni su ekipa koja daje i ovim "malim" da igraju. Nisu nesto poput Barse, Mance, Celzija koji kontrolisu posjed i napadaju cijelu utakmicu. Igra se otprilike na sredini ali onda odjednom planu i zabiju go.
Zaista nevjerovatno, kad god hoce zabiju, kao s pola snage.
Ipak, to je Special One
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Ultras Sur
- Kontakt:
Sad kad dođe paja i kaže, Real nema pojma, ne zaslužena pobjeda 
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
[youtube][/youtube]
Sta reci nakon ovakve tekme? CR nije normalan. Nije mala stvar dati nekom klubu iz Spanske Primere 4 gola. Svaka mu cast. Kapa do poda. Oezil me sve vise odusevljava, Di Maria takodjer i veoma mi je drago sto je Higuain dao gol opet
DOMINACIJA!!!
Sta reci nakon ovakve tekme? CR nije normalan. Nije mala stvar dati nekom klubu iz Spanske Primere 4 gola. Svaka mu cast. Kapa do poda. Oezil me sve vise odusevljava, Di Maria takodjer i veoma mi je drago sto je Higuain dao gol opet
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
imamo li mi uopste organizovanih skupina navijaca osim onih par medjeda iza gola koji samo govore puta barca 
... marcando seguidores, pu pu, puta atletiii xDBrnjoo je napisao/la:imamo li mi uopste organizovanih skupina navijaca osim onih par medjeda iza gola koji samo govore puta barca
Orgullo Vikingo i Ultras Sur, imamo najgore navijace u Primeri.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Sta reci , Mou je odlicno poslozio ekipu i izvlaci maximum u svakoj utakmici od igraca , ovaj Real od veceras ima igru s kojom moze osvojiti ove sezone sto pozeli ! 
Organizujte viBrnjoo je napisao/la:imamo li mi uopste organizovanih skupina navijaca osim onih par medjeda iza gola koji samo govore puta barca
Svaka čast Mou, stvarno je posložio ekipu fenomenalno. Još kad dođe meni najdraži igrač u Realu tu ( Kaka ) eh, kako če onda da se raspucaju
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ronaldo kada bi dao 100 golova na utakmici nece dostici ono sto Messi ima u svojim nogama...
Chelsea F.C.
Ajd Blue Heart suti matere ti.
Jose Mourinho did not hide his satisfaction for the impressive victory Real Madrid earned tonight at the Bernabeu.
"We’ve been playing well for several games now, doing a good job overall and pressurising our opponents as a whole team. Individual quality starts to shine through sooner when a team works well collectively. We are currently having a very positive run and we have to continue working without much time to rest or enjoy it. Happy people nevertheless forget about exhaustion and problems..."
"Fans are having fun and so is the team, especially because it has to run around less now. I obviously like this, but we shouldn’t think this is how it’s going to be in every game. We will win some games with few goals, and even draw and lose some. We want to have a mentality that doesn’t allow for two consecutive defeats. We played a very serious game in Malaga and we did so again against Milan and also tonight. That’s the mentality I want my team to have and I am very happy about it."
"We are growing slowly but steadily. Fans may feel euphoric, but we must remain calm. Great coaches and great players can’t allow themselves to feel euphoria for so little. We want to achieve things that are much more important than this."
"We have to start working on our game against Murcia as of now. Ozil, Carvalho and Xabi Alonso will have a three-day holiday. The rest will be called-up for the match. Benzema will be a starter, and so will Ronaldo. It is a very important game to me. If last year’s situation repeats itself, I will cross those who play off my list because they will be dead to me."
Jose Mourinho did not hide his satisfaction for the impressive victory Real Madrid earned tonight at the Bernabeu.
"We’ve been playing well for several games now, doing a good job overall and pressurising our opponents as a whole team. Individual quality starts to shine through sooner when a team works well collectively. We are currently having a very positive run and we have to continue working without much time to rest or enjoy it. Happy people nevertheless forget about exhaustion and problems..."
"Fans are having fun and so is the team, especially because it has to run around less now. I obviously like this, but we shouldn’t think this is how it’s going to be in every game. We will win some games with few goals, and even draw and lose some. We want to have a mentality that doesn’t allow for two consecutive defeats. We played a very serious game in Malaga and we did so again against Milan and also tonight. That’s the mentality I want my team to have and I am very happy about it."
"We are growing slowly but steadily. Fans may feel euphoric, but we must remain calm. Great coaches and great players can’t allow themselves to feel euphoria for so little. We want to achieve things that are much more important than this."
"We have to start working on our game against Murcia as of now. Ozil, Carvalho and Xabi Alonso will have a three-day holiday. The rest will be called-up for the match. Benzema will be a starter, and so will Ronaldo. It is a very important game to me. If last year’s situation repeats itself, I will cross those who play off my list because they will be dead to me."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nije da ti govoris istinu nego ne volis Real i Ronalda pa takve gluposti pricas. Messi nije nista bolji igrac od Ronalda i oni su daleko iznad svakog drugog individualca na svijetu.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Isto tako nigdje nisam spomenuo da mrzim Real.M i Ronalda,nego samo navodim cinjenice s kojim se ti ne mozes sloziti a koje su tacne!!
Chelsea F.C.
Onako je kako ja kazemBlue_He4rt je napisao/la:Isto tako nigdje nisam spomenuo da mrzim Real.M i Ronalda,nego samo navodim cinjenice s kojim se ti ne mozes sloziti a koje su tacne!!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- -Paja
- Kontakt:
I onda je svizac zamotao cokoladu...Brnjoo je napisao/la:Nije da ti govoris istinu nego ne volis Real i Ronalda pa takve gluposti pricas. Messi nije nista bolji igrac od Ronalda i oni su daleko iznad svakog drugog individualca na svijetu.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.