FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 11:24

Gasimo se opet jel :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 11:30

sviunapad1010 je napisao/la:Nalic ako ode imaćemo posjetu kao sloga. To je to. I iskreno ne vrijedi se trošiti uopste više.
Skupstine nigdje. Informacija nema nikakvih. Sta treba podržati?
Nisu u stanju dovesti jedno pojačanje o čemu pričamo mi.
De ba ne vrijedi se nervirat ja se ovdje godinama "borim"da otvore ljudi oci ali dzaba coravom pokazivat i gluhom objasnjavat.
Meni par dobrih rez nemoze zamazat oci na sav kriminal i jad i cemer u klubu.
Zao mi Nalica ocam.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2019, 11:33

Ne gasimo se. Tražimo informacije o stanju u klubu da ne nagađamo po forumu i po kafama.
Senad se nije oglasio od onog da smajic ostaje da nam **** matere. To je zadnje od preCjednika :rol:

Za 100 godina kluba preCjednik nam **** matere pa yebem ja nas ako ga ne izbacimo iz lože na prvoj domacoj tekmi.

Senade dosta ti je, bilo je podrške ali vrijeme je da odeš i povedi smajica sa sobom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 24 feb 2019, 11:40

Nalić šuti i trpi ove neznalice oko kluba,i njemu će puknuti film.Gradjevinar ti predsjednik kluba koji pojma nema o fudbalu,ljude treba postaviti one koji su bili u fudbalu i znaju šta je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2019, 11:43

Imamo nacina raznih da to rastjeramo do nas je.

Fukare trebaju povesti i dobice podrsku 100%.

Vrijeme je da i mi uzvratimo i nekome yebemo matere.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2019, 11:51

Topnikus je napisao/la:Nalicu progovori ..budi gospodin svak ce to da cijeni.. Vide svi kakvi hostapleri vode konce oko.kluba. mrtvi Celik te dobije.
Strumfu odyebi sa nase teme.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 11:51

Topnikus je napisao/la:Nalicu progovori ..budi gospodin svak ce to da cijeni.. Vide svi kakvi hostapleri vode konce oko.kluba. mrtvi Celik te dobije.
Pa sta tebe boli qrac sta rade kada si navijac Zeljeznicara.

Tacno treba odustati od ovog foruma.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 feb 2019, 11:52

uzeše nas ljudi gdje smo ko biva najjači na lošoj odbrani. Ovo sa Smajićem postaje bezobrazluk. OK momak se trudi i bori ali to nije dovoljno. Imao je prilike mislim dovoljno. Izuzev ako nemaš koga drugog. Opet bezveze mi sto livancic sjedi na klupi iako nije napadač. Doduše imali smo mi prostora pogotovo na početku da napravimo nešto. Čini mi se da Beganović iz naleta nabi loptu u nebo. Bio je i onaj čudni šut Barabana i ruka ali da nije bila ruka ne bi ništa bilo. Koji će nam Music? Ako je pokazao na priprema ok ali ako nam je on zbilja alternativa onda smo pravo loši.
Ma ništa novo FK Sloboda je to...Jbo skupštinu jbo polaganje računa, daj nam javne pare da deremo ali da ne polažemo račune. Šta ima ti mene da pitaš za pare? Ko si ti? Čuli smo to mi svi jako mnogo puta.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 24 feb 2019, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 feb 2019, 11:56

svega ima tu, previse dima ima.

a realno mislim i da Nala najmanji problem ima s tim sto mu Smajic mora igrati.

samo nije nama Smajic izgbio jucer tekmu, cak je najvise pokusaja imao uz Saida, nego Ivetic, Alispahic i stoperi.

Vidovic i Baraban se isto nisu vidjeli , ali imaju oni zasluga da bi ih se odmah kritikovalo.

Husjenovic nije mogao sam i to je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2019, 12:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:svega ima tu, previse dima ima.

samo nije nama Smajic izgbio jucer tekmu, cak je najvise pokusaja imao uz Saida, nego Ivetic, Alispahic i stoperi.

Vidovic i Baraban se isto nisu vidjeli , ali imaju oni zasluga da bi ih se odmah kritikovalo.

Bravo
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2019, 12:02

Sariel1987 je napisao/la:Cista pobjeda Celika nema tu sta. Manjak kvaliteta nadoknadili su trkom i zalaganjem. Ono sto nasi znaju katkad uradit.
Jesu li stigli precjednik i sportski na utakmicu od silnih obaveza?
Bili su
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2019, 12:04

tuzlak1987 je napisao/la:Kao sto sam i rekao ovdje neki izmisljaju price jer jedva cekaju da se desi nesto lose i raspadne se sve. Toliko da se ide do toga da se Nalic predstavlja kao neko ko bi stavio igraca u prvu postavu preko svoje volje. Music mu nije odigrao dvije utakmice od kada je dosao i onda odigrao pola sata. Odmah price kako su te Nala ucjenili ha ha ha.

Uglavnom isto djeca neka, ne znate jednom izgubiti. Odmah smak svijeta. Da Nalic i igraci razmisljaju kao vi mi ne bi imali 2 boda.
Nije odigrao pola sata, u 82. usao
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2019, 12:07

Neki su itekako upuceni i sve sto pisu je istina. Zato treba podrzat trenera maksimalno jer je on tu jedini cist. Daj Boze i da mu pomocnici ne rade o glavi
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 feb 2019, 12:13

ultrasstyle_tz je napisao/la: samo nije nama Smajic izgbio jucer tekmu, cak je najvise pokusaja imao uz Saida, nego Ivetic, Alispahic i stoperi.
Sve je to OK. Ali nekad je potrebno da igrač da gol. Naravno da nije izgubio on tekmu ali nema gola. Ako si tu da se trudiš ok. trudi se i livančić ali postigne i gol. Promjeni taktiku, stavi smajića na klupu i livančića u igru od početka da vidimo može li drugačije. Ovako svaka utakmica ista prića. Trudi se momak niko i ne kaže da je lelemudan. Ali nema gola. Ili nije dobro postavljen ili nije dobro zahvatio loptu ili nije dovoljno brz uvijek je nešto. Čini mi se i da nema brzinu za ovakvu igru Slobode. Dilaver 3 lopte 2 gola kroz granitnu odbranu.
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 feb 2019, 12:23

Covjek koji vodi Slobodu i njegova desna ruka u vidu sportskog direktora diletanta se se u startu naguzili Zelji i ostalima za mjesto koje vode u Evropu, kakvi igraci....70% njih su za federalne.....Nala bjezi od ovih cobana sto dalje...goni ih mp3.
🔴⚫️

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 feb 2019, 12:30

katarakta je napisao/la:Neki su itekako upuceni i sve sto pisu je istina. Zato treba podrzat trenera maksimalno jer je on tu jedini cist. Daj Boze i da mu pomocnici ne rade o glavi
Iskreno teško mi boljeg možemo naći bez obzira o kojim parama je rijeć
& $ ?

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 24 feb 2019, 13:15

Mozda nije juce kriv koliko drugi ali je kriv zato sto ima vise golgeterskog posta nego reis Kavazovic ramazanskog.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 feb 2019, 13:17

zenica1985 je napisao/la:Vi stvarno puno letite u visine s tim izjavama mrtvi Celik te dobije itd.Pa sta vi mislite da imate ekipu za evropu pa sam Nalic je izjavom u petak u emisiji poluvrijeme izjavio primarni cilj je opstanak i to je uspjeh.Isto tao mislim za Celik sve od rijeci do rijeci.
Spustite se u realnost male sredine vise su sredile klubove i funkcijonise puno bolje od Celika i Slobode.
cinjenica je da igrac za igraca Celik je jucer imao neke odlicne pojedince koji su puno kvalitetniji nego Slobodini.

Jamak, Dedic, Dilaver prije svih pa onda i Hodzic su individualno kvalitetniji od svih Slobodinih igraca osim Saida i Mese Alispahica ( realno od onog jucerasnjeg Saida nema u ligi boljeg igraca). Reci da nisu mogu samo ljudi koji je prate premijer ligu bih.

fazon je sto mi znamo da ova ekipa moze puno bolje, blago receno puno bolje. Upravo taj Said je najprostiji razlog , ova ekipa je bez Saida iznijela polusezonu i objektivno trebala biti treca da nas nisu pokrali. Sad je dobila pojacanje u vidu najboljeg igraca u ligi koji jucer leti po terenu, i oni ovako odigraju. Jeste Said malo i pretjerovao jucer , nije se oslobadjao lopte nekad na vrijeme, ali ono je bila njegova poruka, da svima kaze da se vratio i da mu ne mogu nista.

medjutim Ivetic je jucer izgledao kao amater , bezvoljan, nikakvo trcanje nazad po izgubljenoj lopti. i tu nam ginu Smajic, Vidovic i Hadzanovic prije svih, to su neke stvari koje se ne vide na tv-u mozda. Ali izgubi se lopta gore Smajic i Vidovic poginuse da stignu nazad, Hadzan krpi sa zadnjeg veznog sebe, Peru, Mesu Alispahica koji nije doputovao u zenicu. Said **** te sprinta nazad koliko moze a Pero lagano odozgo, polako.

stoperi kao da su prvi put skupa pa im dvije poprecne lopte prolaze kroz 10 metara.

Baraban OK ne mozes na Hodzica, jak igrac, jedan od najjacih u PL (samo nije dobar u glavi). Drugo poluvrijeme si otisao na Livaju, covjek djed, ima karton, objektivno 3x sporiji od Barabana- nista.

Mesu ne treba ni spominjati, on zna zasto nije dosao u Zenicu.

poenta je da ne duzim, puno nefudbalskih faktora je nas **** jucer. Da su igrali Prses i Civic umjesto Mese i Ivetica, garantujem da bi imali bod.

a i Naline izmjene treba dovesti u pitanje.

medjutim, ima ljudi koji ocigledno znaju situaciju, koliko su te izmjene plod taktike a koliko nekih nefudbalskih elemenata. Uglavnom nije dobro, samo nije ljudi ovdje Smajic problem, mozemo mi njega razapet. eto i trebamo, nije dao gola ko sto neko rece ko reis Kavazovic, hajde nek se slome kola na njemu, vjerujte mi necemo nista postici. Uostalom pokazat ce vam se samo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 feb 2019, 13:18

Muko moja predji na drugoga :lol:
Kriv baraban jer mali lopte ne zna primit a kad je kojim slucajem i primi nece proslijedit da si pita :lol:
Bas se pitam kako bi vi igrali u tim situacijama iako imate dvije lijeve :mrgreen:

Za zenicu druze cisto ste dobili nema kmecanja al iskreno koga briga .

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 feb 2019, 13:23

Ma ja ba pero smeta a ne smeta smajic :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.