FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 24 feb 2019, 13:30

Treba puno faktora zatvorit da bi odigrao utakmicu tu se slazem.
No nijedan jos nije rekao koji su to faktori koji nemaju veze s terenom, ali lakse se lagat u vezi s taktikom nazalost.Zato orilo gorilo jbe se nas :lol:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 24 feb 2019, 14:04

Ivetic je rano dobio zuti, malo poslije je imao povlacenje koje je moglo biti drugi ali sudija pustio prednost i upozorio ga, plus ga raja sa zapada uzela na zub svaki kontakt s loptom je pritisak...uglavnom cekao se bilo kakav faul za crveni...pa je lik citavu tekmu bio mlitav
ne znam imate li izmjenu za njega ali ga je Nalic trebao izvest definitivno
niste vi uopste lose igrali, bilo je tu smisla nekog i pored realne limitiranosti ponajvise veznog reda, samo mislim da je Nalic zakazao, da se postavio defanzivnije prvo poluvrijeme pa u drugom iskoristio znanje Saida bolje bi prosli...ovako nasjeo je na otvorenu igru u prvom, gdje Celik uvijek iskoristi tu prednost domaceg terena...pa se u drugom brani
Uglavnom, hvala mu :D i sretno i vama i nama, nista ovdje nije jos gotovo i visit ce opstanak svima do zadnjeg kola
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 14:54

Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.

Sacekajte 5-6 kola pa ce se moci dati ocjena.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 14:56

tuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.

Gasi se i zeljo :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 15:12

tuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.

Ti poredis nas i Zelju...
I oni su duzni bogu i narodu...drzavi....Ali koliko ima titula Zeljo...Koliko kupova....evropskih nastupa. ..I ti nas poredis sa njima...
I kod njih se krade...upisuju pozajmice....duguje igracima....Pa opet za nas su Real...A zasto je to tako....
Samo trazis opravdanja. ...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 feb 2019, 15:15

HElo je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:svega ima tu, previse dima ima.

a realno mislim i da Nala najmanji problem ima s tim sto mu Smajic mora igrati.

samo nije nama Smajic izgbio jucer tekmu, cak je najvise pokusaja imao uz Saida, nego Ivetic, Alispahic i stoperi.

Vidovic i Baraban se isto nisu vidjeli , ali imaju oni zasluga da bi ih se odmah kritikovalo.

Husjenovic nije mogao sam i to je to
Mozda nije juce kriv koliko drugi ali je kriv zato sto ima vise golgeterskog posta nego reis Kavazovic ramazanskog.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 15:16

Brcanskamalta je napisao/la:

I oni su duzni bogu i narodu...drzavi....Ali koliko ima titula Zeljo...Koliko kupova....evropskih nastupa. ..I ti nas poredis sa njima...
I kod njih se krade...upisuju pozajmice....duguje igracima....Pa opet za nas su Real...A zasto je to tako....
Pa sta me briga za proslost, gledam za sadasnjost. Nama je cilj opstanak i svi vi koji serete nakon jednog poraza pricate gluposti.
Usli smo u sezonu da se izbori opstanak, a ostali koji su usli sa visim ciljevima u sezonu nisu nista pretjerano bolji od Slobode. Onaj ko je kuci bolje odigra, pa onda u gostima lose i sve tako.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 feb 2019, 15:18

Ma mi smo dobri, sta sve Zeljovci pisu kad izgube :D

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 15:40

tuzlak1987 je napisao/la:

Pa sta me briga za proslost, gledam za sadasnjost. Nama je cilj opstanak i svi vi koji serete nakon jednog poraza pricate gluposti.
Usli smo u sezonu da se izbori opstanak, a ostali koji su usli sa visim ciljevima u sezonu nisu nista pretjerano bolji od Slobode. Onaj ko je kuci bolje odigra, pa onda u gostima lose i sve tako.
Yebo te bog i opstanak.Usao si u sezonu da opstanes i sta je sada na polusezoni...imas sansu za evropu i pola miliona mi useremo. ..
25 god mog zivota yebena borba za opstsnak. ...i uvjek neko drugi kriv....I Mladost je usla borbu za opstanak....par godina ljudi bolji svake sezone sada vec borba za evropu a gdje smo mi decenijama ...Samo mi nazadujemo...Za par godina Mladost ce za nas bit Zeljo. :tokralju:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 feb 2019, 15:46

jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 15:47

NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 15:52

Prvi cilj je rjesit klub od dugova.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 15:58

NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.
Necu drugi hocu ovaj BOLJI USPJESNIJI yebo te ideja u usta
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 feb 2019, 16:01

Necu drugi hocu ovaj BOLJI USPJESNIJI yebo te ideja u usta
ne suj yebaoooo te allaaaa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 feb 2019, 16:13

Skojevska je napisao/la:Prvi cilj je rjesit klub od dugova.
Ma jasno je to samo sto ostaje na ogromna zal jer je tu Nala, blizu smo Europe, imamo eksponata u timu koje bi pokazali u europskim utakmicama i mi to sve bacimo u vodu jer nikoga nismo doveli u prelaznom roku. Ovo je bila situacija gdje se zadužujes kako znaš i umiješ samo da Nali dovedeš ono što traži i da odemo u Europu. Ali jbg još jedna sezona zivotarenja. Opstanak smo osigurali a u Europu nećemo sigurno. Besmislena polusezona.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 feb 2019, 16:23

popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 16:26

NjonjoVam je napisao/la:
popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!
Ne znam stvarno, obrati se SDA kapitalistima neka ti ispune zelje. Ili se preseli u Zapadni Mostar, Siroki Brijeg i biti ce. Ima i Zvezda, Dinamo. Dosta je opcija kada vec ne odgovara Tuzla, Sloboda ne moze van kapaciteta i to je to. Svi bi nesto ali na zaduzivanje. Kada niko od privatnika nece da ulozi marke budi zadovoljan placanjem reprograma.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 feb 2019, 16:29

NjonjoVam je napisao/la:
Ne znam stvarno, obrati se SDA kapitalistima neka ti ispune zelje. Ili se preseli u Zapadni Mostar, Siroki Brijeg i biti ce. Ima i Zvezda, Dinamo. Dosta je opcija kada vec ne odgovara Tuzla, Sloboda ne moze van kapaciteta i to je to.
Koji si ti retardinjo,dugo takvog nisam sreo!!Ja o sportu on o politici,smor zivi,bgm!
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 24 feb 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 16:30

NjonjoVam je napisao/la:
Yebi mu mater da mu Jasko i Senad mater oplode on bi to pokusao opravdat....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 feb 2019, 16:31

Senad mu javno psuje mamu već i lik ga brani!
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.