Treba pazit taj LED ekran da onaj ne opali glavomStevie-G je napisao/la:Željo, sutra uzima, svejedno hoce li pitari utakmicu pratit sa Grbavice, na LED ekranu, slusat na radiu, ili citat textualni prenos na ss.ba
KRAJ PRICE!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 okt 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
**** ovo niko ne zna mogucisastav. Al svi znaju koja je marka LED ekrana na kosevu sutra. Laku noc! 
- Ultras Sur
- Kontakt:
Dio mene, mog djetinjstva, mog života i duše, Grbavica. Nikom te ne damo !
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
HAhahahahaha. Odavno se nisam smijao ovoliko. Svaka ti cast.Elegant je napisao/la:Treba pazit tah LED ekran da onaj ne opali glavomStevie-G je napisao/la:Željo, sutra uzima, svejedno hoce li pitari utakmicu pratit sa Grbavice, na LED ekranu, slusat na radiu, ili citat textualni prenos na ss.ba
KRAJ PRICE!
Ne trebaju nam vaše pare
...vozi gore na koševo i navijaj u ekran...Kraj price 
- Ultras Sur
- Kontakt:
Blekić : Daj Žujo moooolim te, samo 200.
Žujo: NE !
Blekić: OK. gledat ćemo mi na Koševu. vv
Žujo: Nemoj da vam i to ukinem.

Žujo: NE !
Blekić: OK. gledat ćemo mi na Koševu. vv
Žujo: Nemoj da vam i to ukinem.
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Hoce sigurno
vracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Vidim neke racunice i ti govoris bit cemo na gubitku...od ovih svih para koje cemo po tvom izgubiti oduzmi troskove dodatnog osiguranja kojeg nece biti i najmanje 1000 vise manijaka ce doci na sjever zbog toga sto nece biti gostiju i to ti je tu negdje...KARL HAJNC je napisao/la:Ja koliko znam da smo mi tražili puno više prostora na sjeveru,samim tim i više para je u opticaju......ovako 0,00 km od pitara,a ti se za moju matematiku ne sekiraj tu ti mogu biti profesorStole iz Bora je napisao/la:Ili si imao losu uciteljicu ili puno izostanaka sa matematike ..KARL HAJNC je napisao/la:Samo što će poslije ove izjave ostati bez 30-50 hilj. km koje bi dobio prodajom karata navijačima SARAJEVA,ovako se bojim da ćemo opet po novinama čitati izjave igrača želje da nemogu trenirati jer su gladni![]()
![]()
1500 x 10 = 15.000 KM (sjever)
1500 x 5 = 7.500 KM (istok)
15.000 + 7.500 = 22.500 KM
Gdje nestade 7.500 - 25.000 KM koje si predvidio? Na sokove, kospice, pivu ..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
PA makar za nas pare nisu problem,nismo mi izbjeglice u vlastitom gradu.....Mi smo ipak FINA GRADSKA RAJA, za razliku od tamo nekih štrumfovaMandrak je napisao/la:Hoce sigurnovracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:Ja koliko znam da smo mi tražili puno više prostora na sjeveru,samim tim i više para je u opticaju......ovako 0,00 km od pitara,a ti se za moju matematiku ne sekiraj tu ti mogu biti profesorStole iz Bora je napisao/la:Ili si imao losu uciteljicu ili puno izostanaka sa matematike ..KARL HAJNC je napisao/la:Samo što će poslije ove izjave ostati bez 30-50 hilj. km koje bi dobio prodajom karata navijačima SARAJEVA,ovako se bojim da ćemo opet po novinama čitati izjave igrača želje da nemogu trenirati jer su gladni![]()
![]()
1500 x 10 = 15.000 KM (sjever)
1500 x 5 = 7.500 KM (istok)
15.000 + 7.500 = 22.500 KM
Gdje nestade 7.500 - 25.000 KM koje si predvidio? Na sokove, kospice, pivu ..
I ja sam trazio BINGO ali nikako da ga dobijem. Cuj vi trazili vise prostora. Pa i sa vise prostora bi opet dobili 3.000 karata jer je tako odredjeno a jedino sto bi vise dobili je zrak i komocija. Hajd sad jos neki razlog svoje lose matematike daj, moj dobri profesore ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne znam šta se imamo više raspravljati sa koridašima, kad je Brko rekao svoje i objasnio i za one najzaostalije.
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE
[youtube][/youtube]
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE
[youtube][/youtube]
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ti glup aaKARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
10 km sjever x 1500
7 km istok x 1500
racunaj!!
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 23 okt 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
glupane glupi istok je 7 KM:o
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma kupio babo kompjuter da dijete zezzzaaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Vi ste doživotni podstanari i izbjeglice u svom gradu...citav život je vas takav status.KARL HAJNC je napisao/la:PA makar za nas pare nisu problem,nismo mi izbjeglice u vlastitom gradu.....Mi smo ipak FINA GRADSKA RAJA, za razliku od tamo nekih štrumfovaMandrak je napisao/la:Hoce sigurnovracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.
Uz to ste i paraziti jer ne placate vec godinama Gradu kirije za korištenje stadiona, a to je klasicno parazitiranje.
Kraj price
- Ultras Sur
- Kontakt:
Savjetujem ti da sutra kad se završi utakmica, samo produžiš do JagomiraKARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
nofi je Amar reko,to je NAS stadion(al ono NAS,znaci nije gradski)mi odredjujemo i KRAJ PRICEMandrak je napisao/la:Ne znam šta se imamo više raspravljati sa koridašima, kad je Brko rekao svoje i objasnio i za one najzaostalije.
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE![]()
[youtube][/youtube]
BlueIsTheColor je napisao/la:ma kupio babo kompjuter da dijete zezzzaaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
zar su kompjuteri i na bjelasnicu stigli
"I moja familija navija za Sarajevo i ja se toga ne stidim ponosan sam na tu cinjenicu "... --ZUJO
"Vjeruj moj babo je navijao za Zelju,ja sam ga se stidio citzavog zivota i kad je umro"...-- BLEKIc,nakon toga mu Zujo kaze ja se ne bi toga stidio.
Mislim da je dovoljno iz ovoga vidjeti ko je kakav covjek,da ne ulazimo u dalju raspravu.Boze moj pomozi mu jer on ne zna...
)))
"Vjeruj moj babo je navijao za Zelju,ja sam ga se stidio citzavog zivota i kad je umro"...-- BLEKIc,nakon toga mu Zujo kaze ja se ne bi toga stidio.
Mislim da je dovoljno iz ovoga vidjeti ko je kakav covjek,da ne ulazimo u dalju raspravu.Boze moj pomozi mu jer on ne zna...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.