FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Njosa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Njosa1921 » 24 feb 2019, 16:58

Nadam se da cemo na nasem terenu odigrati konkretnije. Ako tu tekmu izgubimo.. bacam se u Miljacku

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 feb 2019, 16:59

LjoZee je napisao/la:I sta imamo od toga sto smo bili bolji? 6 poraz u nizu, ne sjeca se niko zadnje pobjede u nizu. Opet pojedinici ukopavaju i uyebu sve dobro. Nikakve koristi od statistike nemamo.
A nista, mozes samo plakat.

Definitivno nemamo kvalitet u skladu sa ambicijama i renomeom kluba. Ovo se jednostavno moralo dobiti. Biti ovako dominantan na terenu u svim segmentima igre i izgubiti, moze samo ekipa koja nema adekvatan nivo znanja da kapitalizuje nadmoc.

Ili sto Amar kaze, nismo bili dovoljno dobri.

Idemo dalje! Nek puse qurac i ovi nasi sto se raduju porazu, i sudija, i pitari, i ostatak dusmana! Yebat ce vas Zeljo sve redom!

Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 feb 2019, 17:07

Vedran Kjosevski!

Glavu gore momak, nisi ni prvi ni posljednji koji je pogrijesio.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 17:08

Kod nas je percepcija samo rezultat. Nebitno kako igras, kad pobjedis niko ne spomene da si bio los. Tako i obratno. To nije normalno kad logicki razmisljas i gledas na cjelokupnu situaciju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 feb 2019, 17:10

Njosa1921 je napisao/la:Nadam se da cemo na nasem terenu odigrati konkretnije. Ako tu tekmu izgubimo.. bacam se u Miljacku
Kud ces konkretnije od danas? Ovi su i kod gola jedva presli centar, i to bukvalno. Boga pitaj ko je nama.sihire bacio...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 feb 2019, 17:14

Bezideja je napisao/la:Kod nas je percepcija samo rezultat. Nebitno kako igras, kad pobjedis niko ne spomene da si bio los. Tako i obratno. To nije normalno kad logicki razmisljas i gledas na cjelokupnu situaciju.
U ovakvoj situaciji i jeste bitan samo rezultat. Da mi nismo imali 5 poraza ovo danas bi se moglo “progutati” i smatrati nekom nesrecom. Ovako kad nam gori pod nogama udarci, dominacija bez bodova nam ne znaci nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 24 feb 2019, 17:14

Nema sredine terena. I tu je kraj i pocetak svega. Dugo je to tako. Jedan trkac, jedan mekani tehnicar i jedan jedini kreator- nema tu srece. Nisam siguran da je igra sa jednim spicem sa ovakvim kvalitetom igraca dobra. Dva naprijed i cetiri iza pa mozda nesto i bude. Jasno je da Zeljeni trebaju bar dva kvalitetna veznjaka koji igraju i prema naprojed i prema nazad. A bogami i okretniji spic. Krpic je igrac sesnaesterca. O Zecu sam reko sta sam imao. Zelim decku sve najbolje u zivotu, ali on ne zna da ustopa loptu. Sve je unisteno jos prije, kada su igraci ocito bili izmedju dvije vatre , kao i trener, i kalkulisali. To ostavlja trag. Amar Osim ne moze sada ocito da dovede neka znacajnija pojacanja, vec se valja oslonti na ono sto imas. Mozda da da malo vise prilike domacim igracima? Meni nieje vazno toliko da klub uzme trece emjesto. Vaznije je napraviti nekakvu osnovu za narednu sezonu i na ljeto pustiti 5-6 sadasnjih prvotimaca i dovesti na domacu bazu recimo tri pojacanja. lLi zasita pojacanja. Sem borbenosti i zelje ne ocekujem nista od ove ekipe. Poneka pobjeda nad Sarajevom ili Zrinjskim bila bi odlicna i to je to....Neko rece "bekovi su kriv"i. Ama ljudi, ne prave bekovi igru! Oni su pokrili u odbrani svoje. Opet nemamo tri pasa naprijed u jednoj akciji, a pogotovo iz prve se slabo igra. To treba znati. A mi nemamo te sto to znaju. Ne treba pljuvati, treba biti realan. Ovaj kvalitet nije dovoljan za vrh BiH lige. Odraditi ovu polusezonu. Vise od toga nije realno.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 17:18

LjoZee je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Kod nas je percepcija samo rezultat. Nebitno kako igras, kad pobjedis niko ne spomene da si bio los. Tako i obratno. To nije normalno kad logicki razmisljas i gledas na cjelokupnu situaciju.
U ovakvoj situaciji i jeste bitan samo rezultat. Da mi nismo imali 5 poraza ovo danas bi se moglo “progutati” i smatrati nekom nesrecom. Ovako kad nam gori pod nogama udarci, dominacija bez bodova nam ne znaci nista.
Mi smo ovu sezonu zavrsili vec davno. Znamo svi kakav nam je klub ostavljen i s kakvim igrackim kadrom. Izboriti evropu je prioritet. Izgubili jesmo, losi nismo bilo. Rezultat je naravno bitan al ne presudan.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 24 feb 2019, 17:23

Ekipa koja ima rezultate,a nema igru ce kad tad zaštopati sreca nije dovijeka,ekipa koja ima igru moze se nadati nečemu.
Utakmica poput ove danas desi se jednom u sezoni,teren užasan i puno se lakše braniti na takvom terenu na sve to greška koja se takodjer desi jednom u sezoni ili nijednom,i pored onakovog bunkera napraviš 5-6 izglednih prilika eh to je već nešto.Odavno lakše nisam podnio poraz.Bice ovo puno bolje siguran sam !!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 feb 2019, 17:25

LjoZee je napisao/la:
Ma Pinky... i ovo je danas lose, nismo stvorili sanse u drugom, teren nesmije da nam bude izvlakusa nit ama bilo sta bezidjeno smo izgledali fale tu dva vezna igraca i spic sigurno, pred Amarom je dosta posla al dobi te ekipa koj sanse nije napravila sem vecine ublehe greske je vec za zabirinutost.. Peenal cist nam nije sviran , al opet kazem ti ako si igraca tebi teren kakav god da je nesmije bit izvlakusa
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 17:28

Na onom terenu nam se desila najgora moguca solucija, a to je da primimo gol onako rano. Jako se lako braniti na onoj oranici iako to ne treba da bude opravdanje za poraz.

Ovo je jedino dobro za ove sihraše sto ih je oplodio Senad, pa naviju protiv Želje i jedva cekaju los rezultat.

Ja sam siguran da cemo ako budemo ovako igrali protiv Mladosti na poluvremenu voditi dva gola razlike. Zivi bili pa vidjela.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2019, 17:32

plavousrcu je napisao/la:Ko nam sudi i bod dobar. Unakazio nas u Krupi i sad za nagradu sudi u Bijeljini.
Ne bih mnogo, sve drugacije bi bilo da je sviran cist jedanaesterac. Mi jesmo dominirali danas, ali nema tu igre. Nema ideje, nema igraca koji moze u sredini napraviti visak i onda spojiti spica ili krila sa golom. Nasa dva zadnja vezna zalutala, Sabanadzovic i nesto proba prema naprijed, ali nema kvalitete ni snage. Hajdarevic ne moze igrati za mahalu, svaki pas unazad. To su igraci koji u ovoj koncepciji moraju nositi igru.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 17:46

plavousrcu je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Ko nam sudi i bod dobar. Unakazio nas u Krupi i sad za nagradu sudi u Bijeljini.
Ne bih mnogo, sve drugacije bi bilo da je sviran cist jedanaesterac. Mi jesmo dominirali danas, ali nema tu igre. Nema ideje, nema igraca koji moze u sredini napraviti visak i onda spojiti spica ili krila sa golom. Nasa dva zadnja vezna zalutala, Sabanadzovic i nesto proba prema naprijed, ali nema kvalitete ni snage. Hajdarevic ne moze igrati za mahalu, svaki pas unazad. To su igraci koji u ovoj koncepciji moraju nositi igru.
Upravo si kontradiktoran. Losa smo ekipa a nije do sudije.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2019, 17:54

Mi smo lose igrali sto ne aminuje ovog glupana koji nas kolje. Mi cemo sa ovom dvojicom zadnjih vezni i iducu utakmicu biti losi sto ne znaci da necemo dobiti. Ne igra se fudbal unazad, mali Hajdarevic kada primi loptu prvo gleda ima li koga unazad da mu je da a ako nema onda gleda naprijed.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 17:58

Ne slazem se s tobom. Na ovoj oranici s losim sastavom mi uopce nismo lose igrali. Na Grbavici cemo Mladosti sloziti tri komada, zivi bili pa vidjeli.

AntiDepresiv
Kontakt:

Post Postao/la AntiDepresiv » 24 feb 2019, 18:20

E cuj ,saznah danas i da se fudbal igra zbog golova , samo je jos galilo da kaze brrrrr jos hladnije na -18 , ja drvenog filozofa mati mila

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 feb 2019, 18:22

Svi ovi sto sada likuju, vidjecemo protiv Mladosti Ko je Zeljo i Ko su Manijaci! Puca nam qurac i za vasim misljenjem, i za sest poraza u nizu, mi smo Najveci klub u ligi i to cemo dokazat svima koji sumnjaju! Napunicemo stadion u inat dusmanima, jer volimo klub i jer smo yebena institucija za sve ostale.

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 feb 2019, 18:26

Od kud nicu ovi akaunti vise, ne znam sta vi trazite na ovoj temi, pa vas miske je nabijen iz kluba ko mis mekinjas, idite otvarajte megamix teme i raspravljajte tamo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 18:29

AntiDepresiv je napisao/la:E cuj ,saznah danas i da se fudbal igra zbog golova , samo je jos galilo da kaze brrrrr jos hladnije na -18 , ja drvenog filozofa mati mila
Kako pitari mogu pisati na nasoj temi???

AntiDepresiv
Kontakt:

Post Postao/la AntiDepresiv » 24 feb 2019, 18:31

irfo je napisao/la:Od kud nicu ovi akaunti vise, ne znam sta vi trazite na ovoj temi, pa vas miske je nabijen iz kluba ko mis mekinjas, idite otvarajte megamix teme i raspravljajte tamo
Jbt miske ko je njega spomenuo u zadnjih pedesetak postova, a da ce ovi biti podsjecani da su preuzeli najveci klub u drzavi , vjeruj da hoce.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.