hammers je napisao/la:Cuj 0-3
Meni javio igrac iz suprotnoga tima.Ja zaista nemam vremena da sve rezultate pregledam po tome osnovu.Mislim da je ovaj put sve jasno i po propisima.Virtu4l vas je zeznu jer je on zadnji tipovao.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
hammers je napisao/la:Cuj 0-3
Ja sam tvoj kapiten,a i meni se nebrojeno puta desilo da tek u petak navece odigram kolo.Sad bi bilo lijepo da ja imam obavezu prema tebi i @brazzi,i kad jedan od vas ne odigra,da se na meni kola lome.Ako si se vec prijavio,budno prati kad je koje kolo,imas po 4-5 dana da ga odigras.To sto je neko kapiten,ne znaci da je on 24/7 na ss.ba pdf-u,i ceka kad ce sekretar novo kolo izbacit'.Sexmachineboy je napisao/la:ma znam sekretaru da nemozes ali kazem da bi bilo lijepo da svi to urade al et'123456 je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:imam jedan prijedlog za ovu ligu..posto ovi kapiteni nizasta nesluze volio bih da oni salju privatne poruke svojim igracima kad trebaju tipovati i to..nije meni problem otici na temu naci skim igramo i to,al' jednostavno nekada zaboravim sve mislim da saqm odigrao..evo nesto slicno se desilo prije par kola kada sam bezze propustio a i ovo kolo sam tek sinoc vidio..nek se pokazu ko kapiteni barem malo
Pa to trazi od svoga kapitena.Nemogu ja nekome narediti to.Fino bi to bilo ako bi to kapiteni odradjivali.
kapitenu ba ako imas tu kapitensku traku nemoras se odmah derati na menethe scouser je napisao/la: Ja sam tvoj kapiten,a i meni se nebrojeno puta desilo da tek u petak navece odigram kolo.Sad bi bilo lijepo da ja imam obavezu prema tebi i @brazzi,i kad jedan od vas ne odigra,da se na meni kola lome.Ako si se vec prijavio,budno prati kad je koje kolo,imas po 4-5 dana da ga odigras.To sto je neko kapiten,ne znaci da je on 24/7 na ss.ba pdf-u,i ceka kad ce sekretar novo kolo izbacit'.
ayd kad ti budes stavljao prognoze i nevidis da sam ja postavio javi mi..a iima onih levata na chatu svakvih pa mi odu zivci djabe al ayd ne bi trebalo biti problema,valjda cu upratiti uvjek..the scouser je napisao/la:Imas pet dana,svaka cast onome ko tebe izivcira na pet dana.Novo kolo izbaceno bude ponedjeljkom,i imas vakta do subote.Ne mogu ti garantovati da cu se sjetiti da te opomenem,trudicu se,ali prati.
Ja nas svako kolo spasavam.LBJ MVP je napisao/la:Uh 2:0 mašala čestitke kolegi collegegunner na odličnoj partiji![]()
Idemo u cvajtu
Mont0 je napisao/la:Radi toga sto smo trojica tipovali isti rezultat gubimo 0-3? Zar nije pravilo da se ta utakmica ne racuna i zdravo? Ne kontam..
Mont0 je napisao/la:Jao pravila, ovo tek vidim
goni sve u ****
Suti bolan, dobices suspenziju.Mont0 je napisao/la:Jao pravila, ovo tek vidim
goni sve u ****
hammers je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE
__Liedson__ je napisao/la:Ja sam ti voljan pomoci ako ikako mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.