Upravu si to, ali brate ako trenutno stanje nije dovoljan razlog da dodju i podrze, onda ne znam...Pantelija je napisao/la:Brate,sve su to nasi navijavi , nemoj tako. Neke je jednostavno klub otjerao, nismo svi isti i svi treba da se vrate i podrze klubThrillerHz je napisao/la:Ne zamjeram onim sto ce doci samo posljednje 3-4 tekme radi instagrama, pojma nemaju papci sta propustaju, uzivam u svakoj utakmici i svaku sljedecu jedva cekam.
Hajde srijedo, svani vise, da karamo plemice od blaza slise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
Momci danas je sve ludo za fb i instagram, takvo je doba jednostavno, ni meni nije drago kad dodjem u restoran, ljudi kad dobiju hranu prvo pola sata slikaju pa tek onda pocnu jesti.ThrillerHz je napisao/la:Upravu si to, ali brate ako trenutno stanje nije dovoljan razlog da dodju i podrze, onda ne znam...Pantelija je napisao/la:Brate,sve su to nasi navijavi , nemoj tako. Neke je jednostavno klub otjerao, nismo svi isti i svi treba da se vrate i podrze klubThrillerHz je napisao/la:Ne zamjeram onim sto ce doci samo posljednje 3-4 tekme radi instagrama, pojma nemaju papci sta propustaju, uzivam u svakoj utakmici i svaku sljedecu jedva cekam.
Hajde srijedo, svani vise, da karamo plemice od blaza slise
Tako je i u fudbalu, pogotovo kad gledamo utakmice u ligama 5 ili u evropskim takmicenjima, nema tu baklji niti jakog navijanja, vec selfiranje i slikanje svega i svacega, da pokazu gdje su bili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mogu nas stići kad bi im pobjedu upisivali kao 6 bodova.RedEvil je napisao/la:Kako se zove onaj delegat sa skupštine gurbeta, sto je rekao da ce nas stici?
Treba će njima vremena i vremena da sve posloze da budu u rangu Zrinjskog i Širokog a ne nas.Pa otkad nas je preuzeo Tan, koliko je vremena prošlo da se sve poslozi i da se napravi iole ozbiljan klub.
Jedina sansa da zeljeznicar ode u evropu je da se prikljuci migrantima

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najjači smo u BiH i to ćemo u srijedu potvrditi!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?...AlfredNobel je napisao/la:Ko će čekati srijedu ebote..
JURIŠ
-
ajdohordas
- Kontakt:
kako je lijep osjećaj, i ne pamtim bolji vikend od ovog 
pa kad prijemidzuka je napisao/la:Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?...AlfredNobel je napisao/la:Ko će čekati srijedu ebote..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ShofaII je napisao/la:Jedina sansa da zeljeznicar ode u evropu je da se prikljuci migrantima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko kaze da nas nece biti sada?
Evo ja garantujem 7-8 milja sad za kup
Isto toliko i za subotu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
2.kolo Sar-Zri,3.kolo Šir-Sar,4.kolo Sar-Želj 5.kolo Sloboda/Mladost-Sar..6.Kolo Sar-Mla/Ako 7.kolo Radnik-Sar..pakleno Ce biti
..treba treba radi uroka protiv Krupe kiksat da ne dolaze krize od drugog kola pa na dalje hahaha
Ja sam rekao davno mi kad kuci pocnemo sve derat i nedopustati sebi da nam bodove nose Gosk,Krupa itd kako je bilo u proslim sezonama mi cemo prvi biti(ove derbije ok nije bas kiks ako nulu odigras).Sa strane ako sta namaknes dobro i jeste ali titula se uzima na domacem terenu,i upravo tako i jeste sada mi smo najbolji domacini lige sa skorom 9-1-0 i taman smo tu neku razliku napravili.Jel jednostavno liga je takva da je puno bitnije i puno se vise bodova kuci uzima,i tu ako uspostavis red vecinu si posla zavrsio.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa mi mrže od tih reprezentativnih pauza. Smoriš se živ, ali eto barem tu repku ispratiš ako ništa.midzuka je napisao/la:Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?...AlfredNobel je napisao/la:Ko će čekati srijedu ebote..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
midzuka je napisao/la:Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?...AlfredNobel je napisao/la:Ko će čekati srijedu ebote..
I treba poslije krupe odmor bas ce nam dobro doci da se max pripremimo za prvu mec loptu kad je titula u pitanju... Jako bitan odmor sa psiholoskog aspekta i same vaznosti tekme taman da raju nahajcamo iedno 15k dusa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako Bog da ide titula, pojačat ćemo posjetu i eto solidnih parica. Titula donosi, kao što neko napisa i velike pare od generalnog sponzora TA. Liga šampiona, dosta veće pare od lige evrope plus minimalno 4 utakmice u evropi. Pare od TV prava. Akademci u izlogu koji već imaju ponude a do ljeta, kad bude titula, cijena skače. Ako ovako nastave, možemo prodati i ove iskusnije igrače za sigurno velike pare za naše prilike, naravno i ne moramo, samo primjer navodim za eventualne prihode itd itd..
Možemo namaknuti velike pare jer se dobro radilo zadnje vrijeme, samo da ovako nastave i možemo se izdići konačno iznad ove lige pa napraviti ono što je Zrinjski zadnje tri godine, za početak, ja bi tim uspjehom bio prezadovoljan, a za iskorak u evropi.. prvo ako Bog da dominacija u ligi.
Imamo odličnu podlogu za velike novce uskoro a ljetni prelazni rok pun kvalitetnih igrača a mi imamo Hadžiju
Jesen blistava i zlatno proljeće!!
Možemo namaknuti velike pare jer se dobro radilo zadnje vrijeme, samo da ovako nastave i možemo se izdići konačno iznad ove lige pa napraviti ono što je Zrinjski zadnje tri godine, za početak, ja bi tim uspjehom bio prezadovoljan, a za iskorak u evropi.. prvo ako Bog da dominacija u ligi.
Imamo odličnu podlogu za velike novce uskoro a ljetni prelazni rok pun kvalitetnih igrača a mi imamo Hadžiju
Jesen blistava i zlatno proljeće!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
JOS 1o POBJEDA , 2 REMIJA i VJECNA VATRA . Ako Bog da .zagorski je napisao/la:Jos 11 pobjeda braćo i jedan remi..., a mozda nam ne bude trebalo ni toliko
Hajmo sad samo pojacati posjetu i podrsku, to je minimalno sto mozemo!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme došlo, prije smo molili boga da dođe pauza da ne gledamo one blamaže od igre i provaljivanje, a sad jedva čekaš novu tekmu. Sve kontam neki instant uspjeh, sve se pribojavaš kiksa, a oni melju. 
Ja još ne mogu vjerovati da se sve povezalo, da se napravila konstanta i da se radi vrhunski na svim poljima. Sve bolji potez od boljeg, ekipa teška artiljerija, sama uživancija. Ja ljepote tito dragi, puno srce.
Ja još ne mogu vjerovati da se sve povezalo, da se napravila konstanta i da se radi vrhunski na svim poljima. Sve bolji potez od boljeg, ekipa teška artiljerija, sama uživancija. Ja ljepote tito dragi, puno srce.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 feb 2019, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koje su šanse da sutra/prekosutra ih kazne jednom utakmicom bez publike, a koja se odnosi na prvu domaću utakmicu bilo liga, bilo kup?AlfredNobel je napisao/la:Moguće da će lištica biti bez navijača protiv nas.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kako samo optimisticna anketa. Mene toga vazda hastra bilo, jel se mi nafuramo i ocekujemo dobar rezultata, nas nesto spusti, treba radi uroka makar 20 za x i 20 za 2
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tu sam momcino . Pozdrav tebi i raji . Limvo Vas , al sve kad se radujete . Nista euforija , to je samo za mene rezervisano , tako je rekao Pitar kojeg gotivim .ElCartel11 je napisao/la:Gdje je bracika @Samozdravlje, da nam baci racunicu koliko pobjeda nam jos treba do vjecne vatreMortemHz je napisao/la:11ledesma je napisao/la:I koliko imas jos utakmica do kraja? Osim ove dvije iz regularnog dijela
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.