FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 24 feb 2019, 21:43

Pantelija je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ne zamjeram onim sto ce doci samo posljednje 3-4 tekme radi instagrama, pojma nemaju papci sta propustaju, uzivam u svakoj utakmici i svaku sljedecu jedva cekam.
Hajde srijedo, svani vise, da karamo plemice od blaza slise :njanjanja:
Brate,sve su to nasi navijavi , nemoj tako. Neke je jednostavno klub otjerao, nismo svi isti i svi treba da se vrate i podrze klub
Upravu si to, ali brate ako trenutno stanje nije dovoljan razlog da dodju i podrze, onda ne znam...
1946~

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 feb 2019, 21:45

ThrillerHz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ne zamjeram onim sto ce doci samo posljednje 3-4 tekme radi instagrama, pojma nemaju papci sta propustaju, uzivam u svakoj utakmici i svaku sljedecu jedva cekam.
Hajde srijedo, svani vise, da karamo plemice od blaza slise :njanjanja:
Brate,sve su to nasi navijavi , nemoj tako. Neke je jednostavno klub otjerao, nismo svi isti i svi treba da se vrate i podrze klub
Upravu si to, ali brate ako trenutno stanje nije dovoljan razlog da dodju i podrze, onda ne znam...
Momci danas je sve ludo za fb i instagram, takvo je doba jednostavno, ni meni nije drago kad dodjem u restoran, ljudi kad dobiju hranu prvo pola sata slikaju pa tek onda pocnu jesti.
Tako je i u fudbalu, pogotovo kad gledamo utakmice u ligama 5 ili u evropskim takmicenjima, nema tu baklji niti jakog navijanja, vec selfiranje i slikanje svega i svacega, da pokazu gdje su bili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 feb 2019, 21:52

RedEvil je napisao/la:Kako se zove onaj delegat sa skupštine gurbeta, sto je rekao da ce nas stici?
Mogu nas stići kad bi im pobjedu upisivali kao 6 bodova.
Treba će njima vremena i vremena da sve posloze da budu u rangu Zrinjskog i Širokog a ne nas.Pa otkad nas je preuzeo Tan, koliko je vremena prošlo da se sve poslozi i da se napravi iole ozbiljan klub.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 feb 2019, 21:58

Jedina sansa da zeljeznicar ode u evropu je da se prikljuci migrantima
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 feb 2019, 22:21

Najjači smo u BiH i to ćemo u srijedu potvrditi!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 feb 2019, 22:26

Ko će čekati srijedu ebote..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 24 feb 2019, 22:29

AlfredNobel je napisao/la:Ko će čekati srijedu ebote..
Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?... :facepalm:
JURIŠ

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 feb 2019, 22:32

kako je lijep osjećaj, i ne pamtim bolji vikend od ovog :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 feb 2019, 22:34

midzuka je napisao/la:
Taman sto se zaholcamo i krene konacno ide reprezentativna pauza dvije sedmice, i to poslije prve utakmice u trecem krugu(izvjesno protiv Krupe kući?... :facepalm:
pa kad prije :wtf:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 feb 2019, 22:36

ShofaII je napisao/la:Jedina sansa da zeljeznicar ode u evropu je da se prikljuci migrantima
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:

Ko kaze da nas nece biti sada?
Evo ja garantujem 7-8 milja sad za kup
Isto toliko i za subotu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 24 feb 2019, 22:52

2.kolo Sar-Zri,3.kolo Šir-Sar,4.kolo Sar-Želj 5.kolo Sloboda/Mladost-Sar..6.Kolo Sar-Mla/Ako 7.kolo Radnik-Sar..pakleno Ce biti :D..treba treba radi uroka protiv Krupe kiksat da ne dolaze krize od drugog kola pa na dalje hahaha

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2019, 22:58

Ja sam rekao davno mi kad kuci pocnemo sve derat i nedopustati sebi da nam bodove nose Gosk,Krupa itd kako je bilo u proslim sezonama mi cemo prvi biti(ove derbije ok nije bas kiks ako nulu odigras).Sa strane ako sta namaknes dobro i jeste ali titula se uzima na domacem terenu,i upravo tako i jeste sada mi smo najbolji domacini lige sa skorom 9-1-0 i taman smo tu neku razliku napravili.Jel jednostavno liga je takva da je puno bitnije i puno se vise bodova kuci uzima,i tu ako uspostavis red vecinu si posla zavrsio.

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 feb 2019, 23:03

midzuka je napisao/la:
Ništa mi mrže od tih reprezentativnih pauza. Smoriš se živ, ali eto barem tu repku ispratiš ako ništa.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 feb 2019, 23:12

midzuka je napisao/la:

I treba poslije krupe odmor bas ce nam dobro doci da se max pripremimo za prvu mec loptu kad je titula u pitanju... Jako bitan odmor sa psiholoskog aspekta i same vaznosti tekme taman da raju nahajcamo iedno 15k dusa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 feb 2019, 23:17

Ako Bog da ide titula, pojačat ćemo posjetu i eto solidnih parica. Titula donosi, kao što neko napisa i velike pare od generalnog sponzora TA. Liga šampiona, dosta veće pare od lige evrope plus minimalno 4 utakmice u evropi. Pare od TV prava. Akademci u izlogu koji već imaju ponude a do ljeta, kad bude titula, cijena skače. Ako ovako nastave, možemo prodati i ove iskusnije igrače za sigurno velike pare za naše prilike, naravno i ne moramo, samo primjer navodim za eventualne prihode itd itd..

Možemo namaknuti velike pare jer se dobro radilo zadnje vrijeme, samo da ovako nastave i možemo se izdići konačno iznad ove lige pa napraviti ono što je Zrinjski zadnje tri godine, za početak, ja bi tim uspjehom bio prezadovoljan, a za iskorak u evropi.. prvo ako Bog da dominacija u ligi.

Imamo odličnu podlogu za velike novce uskoro a ljetni prelazni rok pun kvalitetnih igrača a mi imamo Hadžiju :D

Jesen blistava i zlatno proljeće!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 feb 2019, 23:18

zagorski je napisao/la:Jos 11 pobjeda braćo i jedan remi..., a mozda nam ne bude trebalo ni toliko :)
Hajmo sad samo pojacati posjetu i podrsku, to je minimalno sto mozemo!
JOS 1o POBJEDA , 2 REMIJA i VJECNA VATRA . Ako Bog da . :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 feb 2019, 23:18

Kakvo je vrijeme došlo, prije smo molili boga da dođe pauza da ne gledamo one blamaže od igre i provaljivanje, a sad jedva čekaš novu tekmu. Sve kontam neki instant uspjeh, sve se pribojavaš kiksa, a oni melju. :mrgreen:

Ja još ne mogu vjerovati da se sve povezalo, da se napravila konstanta i da se radi vrhunski na svim poljima. Sve bolji potez od boljeg, ekipa teška artiljerija, sama uživancija. Ja ljepote tito dragi, puno srce. :ljepota:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 feb 2019, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 feb 2019, 23:19

AlfredNobel je napisao/la:Moguće da će lištica biti bez navijača protiv nas.
Koje su šanse da sutra/prekosutra ih kazne jednom utakmicom bez publike, a koja se odnosi na prvu domaću utakmicu bilo liga, bilo kup? :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 feb 2019, 23:21

Kako samo optimisticna anketa. Mene toga vazda hastra bilo, jel se mi nafuramo i ocekujemo dobar rezultata, nas nesto spusti, treba radi uroka makar 20 za x i 20 za 2
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 feb 2019, 23:23

ElCartel11 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:I koliko imas jos utakmica do kraja? Osim ove dvije iz regularnog dijela
11
Gdje je bracika @Samozdravlje, da nam baci racunicu koliko pobjeda nam jos treba do vjecne vatre :mrgreen:
Tu sam momcino . Pozdrav tebi i raji . Limvo Vas , al sve kad se radujete . Nista euforija , to je samo za mene rezervisano , tako je rekao Pitar kojeg gotivim . :urnebes: :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.