Kako ovo sticiTamniVilajet je napisao/la:

Kako ovo sticiTamniVilajet je napisao/la:
Mozda bi uspjeli kad bi stavili piiiiiionire da igraju umjesto prvog tima?Beton je napisao/la:Kako ovo sticiTamniVilajet je napisao/la:![]()
Ja bih da se predamo, ne vidim nikakvu mogucnost da ih stignemo osim da nas Svevisnji spasi.TamniVilajet je napisao/la:Mozda bi uspjeli kad bi stavili piiiiiionire da igraju umjesto prvog tima?Beton je napisao/la:Kako ovo sticiTamniVilajet je napisao/la:![]()
Moggi je napisao/la:coelho41 je napisao/la:skočko, skočko, herc, skočko, željo
skočko, skočko, herc, željo, skočko
skočko, herc, skočko, herc, željo
željo, željo, željo, željo, željo
I'll just leave this here
Osim13 je napisao/la:Ne znam čemu provociranje, nekad smo gubili više golova razlike, napredak je očit samo 1 razlike.
Puši qrc dečkoMoggi je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ne znam čemu provociranje, nekad smo gubili više golova razlike, napredak je očit samo 1 razlike.
izdvojio sam vremena samo za tebe
Nesudjeni selektor.Pantelija je napisao/la:
Ovo si ti nešto naštimo, nije ovo tačno.TamniVilajet je napisao/la:Kaze gwbavica baza bez poraza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tabela ''kod kuce''![]()
Šta je ovo, sunce ti j....??belosevic28 je napisao/la:Moj Braco@, to ti je Zeljo! U ovih skoro sto godina, klub je bio u krizi ko zna koliko puta, bojevao hiljade bitaka. Borio se i protiv rezima koji nam je otimao igrace, pa napravio kopile. Ispadao u drugu ligu, par minuta ga dijelilo od finala sa Realom, gubio titule u zadnjim kolima. U ratu ga zapalili do temelja, a posle rata pokusali ugasiti da vise ne postoji.
Evo i danas smo mnogima trn u oku, iz vise razloga, pa svako malo pokusavaju da naskode klubu na razne nacine. Nikako da nauce, shvate velicinu kluba i u cemu se ona ogleda, koja je njegova snaga.
Za vikend ce im biti jasnije, kada puna Grbavica cijeloj javnosti dokaze ko je gigant i daleko najveci klub u BiH. Mi, pa deset mjesta prazno i onda ostali.
KLJUCAJ SEHARU IMAMO BINGO HAZIME !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.