PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kakav debil.
Debilu. Za vas smo institucija. Boli nas qurac za vase zajebancije, mozete nam duvat jaja. Ne dotice nas.
Vidjecete u nedelju ko je Zeljo.
Debilu. Za vas smo institucija. Boli nas qurac za vase zajebancije, mozete nam duvat jaja. Ne dotice nas.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ooo jbt zivot!Pantelija je napisao/la:ovo nisu istineDokoljenko je napisao/la:Protiv Mladosti cemo vidjeti sve. Ko voli klub, to prvo. Za koga navijamo.
Neka se ovaj poraz desio. Kazna svim navijacima za njihovo ponasanje. Pa nastavite pricati protiv kluba i svadjati se a klub ce ispastat. Samo nastavite.![]()
![]()
![]()

Zeljeznicar je petoplasirana momcad prvenstva BIH, kojoj je blize ispadanje nego prvo mjesto.Dokoljenko je napisao/la:Kakav debil.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Dokoljenko
- Kontakt:
I doci ce nas vise na stadion nego vas. Jer mi smo najveci u BiH a vi tanova kozica sa glavica. Kontas.Pantelija je napisao/la:Zeljeznicar je petoplasirana momcad prvenstva BIH, kojoj je blize ispadanje nego prvo mjesto.Dokoljenko je napisao/la:Kakav debil.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Btj sisojini kupon puleni nas zayebavaju, puši Israfile na šta smo spali Allahume rabike
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakva ce tek euforija nastati kod odu na -20?
Ludi sto su na -18, invazija ovo ono.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Evo manijaci se zale da je lopta u golu

- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lopta u zraku , kako ce iz ovog ugla vidjeti dali je presla.HeraklitMracni je napisao/la:Evo manijaci se zale da je lopta u golu![]()
![]()

Kakvi su to likovifks74 je napisao/la:Lopta u zraku , kako ce iz ovog ugla vidjeti dali je presla.HeraklitMracni je napisao/la:Evo manijaci se zale da je lopta u golu![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Otjerase ovakvog gospodina. Allah ce vas kazniti za nepravdu koju ste ucinili prema gospodinu Misimovicu.
Kada sam ja sve razjasnio predsjednik je pitao trenera je li istina sve ovo što sam ispričao, trener kaže jeste, predsjedniče, istina je. Je li to i to istina - jeste, je li ovo drugo - jeste. Tu se Misimović izgalamio na trenera. Poslije toga pitao je kapitena, je li ovo istina - on je odgovorio jeste, istina je, to svi znamo...
Iako ne mogu da vratim ovih prethodnih pola godine satisfakcija mi je bila što se na tom sastanku, pred svih tih 15-tak ljudi, Mismiović meni izvinio i u svoje ime i u ime tih ljudi, u ime kluba, zbog svega što se meni dešavalo i što sam pretrpio nepravdu. Tih šest mjeseci niko ne može da vrati, ali rečeno mi je da sam ja jedini igrač u klubu koji ću sam odlučiti hoću li ostati u klubu ili ću otići.
Spavaš li mirno Hurste Geoffe, Lamparde Frenče, Garciq Luise i ostali koji ste prebacili liniju za par milimetara?? Imamo pobjednika!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Allah, dželle-šanuhu, kaže: “A na dan kada se u rog prvi put puhne, znajte da je Željo bod uzeo, pa se smrtno isprave i oni na nebesima i oni na Zemlli, izuzev onih koje Allah poštedi, svi će Mu ponizno doći.” (En-Naml, 87).
Zatim će Željo jednog dana i pobjediti, a Allah, dželle-šanuhu, će narediti lsrafilu da puhne u sur drugi put i od tog zvuka će se ošamutiti i umrijeti svi koji budu na Zemlji i nebesima, osim onih koje Allah poštedi, a to će biti osam meleka: Džibril, Mikail, HADŽIJA MISKE, Israfil, Azrail i četiri nosača Arša. Allah, dželle-šanuhu, kaže: “ .. .i u rog će se puhnuti, i umrijet će oni na Zemlji i oni na nebesima, ostat će samo oni koje bude Allah odabrao, poslije će se u rog po drugi put puhnuti i oni će, odjednom, ustati i čekati.” (Ez-Zumer, 68).
Zatim će Željo jednog dana i pobjediti, a Allah, dželle-šanuhu, će narediti lsrafilu da puhne u sur drugi put i od tog zvuka će se ošamutiti i umrijeti svi koji budu na Zemlji i nebesima, osim onih koje Allah poštedi, a to će biti osam meleka: Džibril, Mikail, HADŽIJA MISKE, Israfil, Azrail i četiri nosača Arša. Allah, dželle-šanuhu, kaže: “ .. .i u rog će se puhnuti, i umrijet će oni na Zemlji i oni na nebesima, ostat će samo oni koje bude Allah odabrao, poslije će se u rog po drugi put puhnuti i oni će, odjednom, ustati i čekati.” (Ez-Zumer, 68).
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.''
''Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skroz
''
''Jos 2.3 kvota na nas ne moze bolje
''

''Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skroz

''Jos 2.3 kvota na nas ne moze bolje

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TamniVilajet
- Kontakt:
A zna li se trenutni status ode-bojbode? Jel sad opet chetnik ili je jos uvjek ledjenda, ili se novi gazda i lutvo jos nisu ocitovali u vezi toga? Pitam za jrana strumfa, posto se to kod njih mijenja iz dana u dan pa ne zna kako da se postavi, dal da ga i dalje brani ili da ga opet pljuje kao nekad prije?
- hskzmostar
- Kontakt:
Nemojte im vi pitari samo o bahatosti,nakon tri godine napokon prvo mjesto onaj jedan mazlum pise ako dobijemo 4:0 u prvoj Kup utakmici jel moramo ici na uzvrat posto ce registrirat 3:0 za domacinaMortemHz je napisao/la:''Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.''
''Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skroz''
''Jos 2.3 kvota na nas ne moze bolje''
![]()

Bahate bahate sarajlije vidi se da istu avliju dijelite.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je zajebancija.. eto to će neko mrtav ozbiljan napisati, daj ba.hskzmostar je napisao/la:Nemojte im vi pitari samo o bahatosti,nakon tri godine napokon prvo mjesto onaj jedan mazlum pise ako dobijemo 4:0 u prvoj Kup utakmici jel moramo ici na uzvrat posto ce registrirat 3:0 za domacinaMortemHz je napisao/la:''Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.''
''Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skroz''
''Jos 2.3 kvota na nas ne moze bolje''
![]()
![]()
Bahate bahate sarajlije vidi se da istu avliju dijelite.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Vracas se u formu Tobetino.TamniVilajet je napisao/la:A zna li se trenutni status ode-bojbode? Jel sad opet chetnik ili je jos uvjek ledjenda, ili se novi gazda i lutvo jos nisu ocitovali u vezi toga? Pitam za jrana strumfa, posto se to kod njih mijenja iz dana u dan pa ne zna kako da se postavi, dal da ga i dalje brani ili da ga opet pljuje kao nekad prije?

Mene zanima da li ce pujdo Amaw dobiti otkaz nakon ovog neuspjeha s obzirom da je takvu sudbinu dozivio i Krcmarevic.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ristagrad i 28 gostiju.