Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Idemo ba u kop, kakav istok/zapad 

Uhvatila me gripa a konto otici uplatiti preko Centre.Necu valjda zakasniti za 2-3 dana?Inace realno koliko bi trebala biti karta za nas sektor 30,35,40 Evra?
Mogli bi mi iz ss.lige tamo jedan trans ponijeti.Vidim ici ce nas masala.Hahhaahh
Mogli bi mi iz ss.lige tamo jedan trans ponijeti.Vidim ici ce nas masala.Hahhaahh
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Goalgetter
- Kontakt:
40-50 Eura123456 je napisao/la:Koliko bi trebala biti karta za nas sektor 30,35,40 Evra?
Sto ces izlaziti, zavrsi online sve, 21. vijek.123456 je napisao/la:Uhvatila me gripa a konto otici uplatiti preko Centre.Necu valjda zakasniti za 2-3 dana?Inace realno koliko bi trebala biti karta za nas sektor 30,35,40 Evra?

Nezvanicno, karta ce biti 40€.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jel to onaj dio gdje nikad ne budu navijači InteraGefufna je napisao/la:Tacno 2.019 mjesta ima gostujuci sektor (ili ti ospiti settore, za osima i modzija). To je 5% ukupnog kapaciteta.
To je ovaj "rezanj pizze" kod kornera, jedini sektor ogradjen pleksiglas pregradom.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

znaju imati svojih svijetlih trenutaka

- Goalgetter
- Kontakt:
2019 karata? Pa to za nase navijace nije nista 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma ko i uvjek gostujuci sektor + sira okolina
Bice "invazija"ba bice 7-8 000 nasih minimum.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volim te Bosno! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sumnjam da će biti invazija na kakvu smo navikli. Neće nam ovi tek tako olako prepuštati ulaznice.Brcanskamalta je napisao/la:Ma ko i uvjek gostujuci sektor + sira okolina![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve zavisi kakve su patriote ovi nasi (sa talijanskim pasosima) u Pijacenci i okolini, oni bi mogli nesto uraditi. 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zato sam i rekao 7-8 ...Sve zavisi od nasih u Italiji...vjeruj mi hiljade nasih ljudi zivi i radi na cizmi i nece propustiti priliku..Pa da se nadjemo na pola...5000 ja zadovoljan.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da će biti invazija na kakvu smo navikli. Neće nam ovi tek tako olako prepuštati ulaznice.Brcanskamalta je napisao/la:Ma ko i uvjek gostujuci sektor + sira okolina![]()
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ne znam, moja iskustva sa stadiona u Italiji (Olimpico, San Siro, San Paolo, A. Franchi...) mi govore da nema zajebancije kada su gostujući navijači u pitanju. Biće ID kontrola i sa našim pasošima se neće moći ući, tako da nam ostaje dijaspora koja ima druga državljanstva, ako i to puste.
Nedavno kad sam bio na Roma - Inter, lik je proslavio prvi gol Intera (samo stisnuo šaku, nije skočio i nešto slično), desetak njih ga je napalo, sreća pa je obezbjeđenje brzo reagovalo i izbacilo ga sa stadiona, zajedno sa ženom. Kad gledam ligu šampiona ili EL, svaki put kad im se obratim na engleskom, pitaju me jesam li "away fan", bez obzira što mi je Romin šal oko vrata, ili šal Lazija (po potrebi
), tako da su stvarno rigorozni.
Nedavno kad sam bio na Roma - Inter, lik je proslavio prvi gol Intera (samo stisnuo šaku, nije skočio i nešto slično), desetak njih ga je napalo, sreća pa je obezbjeđenje brzo reagovalo i izbacilo ga sa stadiona, zajedno sa ženom. Kad gledam ligu šampiona ili EL, svaki put kad im se obratim na engleskom, pitaju me jesam li "away fan", bez obzira što mi je Romin šal oko vrata, ili šal Lazija (po potrebi

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od svih gostovanja, samo u Udinama bez problema mozes biti gostujuci navijac. I prije tekme, na stadionu, te nakon tekme. Full tolerancija. Doduse, najlagodnije je tamo doci kao Juventino, ali ni ostali nemaju problema. 

Osim kad dodju Bogdanov i ekipaVirtu4l je napisao/la:Ne znam, moja iskustva sa stadiona u Italiji (Olimpico, San Siro, San Paolo, A. Franchi...) mi govore da nema zajebancije kada su gostujući navijači u pitanju. Biće ID kontrola i sa našim pasošima se neće moći ući, tako da nam ostaje dijaspora koja ima druga državljanstva, ako i to puste.
Nedavno kad sam bio na Roma - Inter, lik je proslavio prvi gol Intera (samo stisnuo šaku, nije skočio i nešto slično), desetak njih ga je napalo, sreća pa je obezbjeđenje brzo reagovalo i izbacilo ga sa stadiona, zajedno sa ženom. Kad gledam ligu šampiona ili EL, svaki put kad im se obratim na engleskom, pitaju me jesam li "away fan", bez obzira što mi je Romin šal oko vrata, ili šal Lazija (po potrebi), tako da su stvarno rigorozni.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- legenda reala
- Kontakt:
Jesam ja zaslužio da me povedešVirtu4l je napisao/la:Javi mi ako ćeš sa mnom na istok/zapad, da nam uzmem ulaznice, vakat je da nadoknadimo ono iz Brisela.Goalgetter je napisao/la:Istina, ali vidjecemo hoce li uopste biti moguce uzeti karte bez ove njihove kartice, kao sto je @Gefufna opisao, i ja bih najradije tu negdje na istok. Koliko broji uopste mjesta taj sektor u cosku, ima li makar 3000? Tu ce skoro pa nemoguce doci do karata preko naseg saveza.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, zbog tog slucaja, izmedju ostalog, i jesu poostrili kriterij na tekmama repke.marconato je napisao/la:Osim kad dodju Bogdanov i ekipaVirtu4l je napisao/la:Ne znam, moja iskustva sa stadiona u Italiji (Olimpico, San Siro, San Paolo, A. Franchi...) mi govore da nema zajebancije kada su gostujući navijači u pitanju. Biće ID kontrola i sa našim pasošima se neće moći ući, tako da nam ostaje dijaspora koja ima druga državljanstva, ako i to puste.
Nedavno kad sam bio na Roma - Inter, lik je proslavio prvi gol Intera (samo stisnuo šaku, nije skočio i nešto slično), desetak njih ga je napalo, sreća pa je obezbjeđenje brzo reagovalo i izbacilo ga sa stadiona, zajedno sa ženom. Kad gledam ligu šampiona ili EL, svaki put kad im se obratim na engleskom, pitaju me jesam li "away fan", bez obzira što mi je Romin šal oko vrata, ili šal Lazija (po potrebi), tako da su stvarno rigorozni.
![]()

Ma ono je bilo presmijesno. Ne moze me niko ubijedit da nije bilo iscenirano. Likovi unijeli testeru i kombinerke na stadion... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dođi na Olimpiko kao gostujući navijač, posebno kao Juventino.Gefufna je napisao/la:Od svih gostovanja, samo u Udinama bez problema mozes biti gostujuci navijac. I prije tekme, na stadionu, te nakon tekme. Full tolerancija. Doduse, najlagodnije je tamo doci kao Juventino, ali ni ostali nemaju problema.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Biraj,legenda reala je napisao/la:Jesam ja zaslužio da me povedeš
13. mart Barcelona - Lyon
2-9. april Madrid, Atletico M. - Girona / Real M. - Eibar
april, Rim, 1/4 finala LP, ako Roma prođe Porta
12. maj Roma - Juventus, pa se ostaje još sedam dana na teniskom mastersu u Rimu
11. juni Italija - BiH
To je neki kratkoročni raspored, bujrum.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 7 gostiju.