FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 15:19

Skojevska je napisao/la:Ko ce odgovarati za ova pojacanja sumnjivog kvaliteta?
- Mi nemamo takvih.Uvjerit ćeš se uskoro akoBogda.

- Ko će odgovarati što je Nalić ostavljen sam bez predsjednika, direktora? Drugi mu sastavljaju tim.Šta će biti kad se povuče?
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 feb 2019, 17:06

sloboda72 je napisao/la:

- Ko će odgovarati što je Nalić ostavljen sam bez predsjednika, direktora? Drugi mu sastavljaju tim.Šta će biti kad se povuče?
Kakve veze ima Nalic sa ovom temom :roll:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 17:07

Publika na “Tušnju” osvjetlala obraz TIFO scene!
25.02. 2019

U vikendu koji je već iza nas, odigrani su susreti 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Odigrano je svih šest utakmica po rasporedu, a ukupan broj posmatrača prema statistici je 9,850. Ovaj podatak nam govori da je prosječan broj gledalaca na utakmici bio 1,641. Prije odigranih utakmica, najveći broj navijača se očekivao na “Pecari” gdje se igrao hercegovački derbi, što se i desilo. Na “Pecari” je zabilježeno njih 4,000.

Nakon utakmice iz Širokog Brijega, slijedi ona sa Tušnja u kojoj su se sukobili Tuzla City i Sarajevo. Tuzlanska publika je opravdala da je sport veoma popularan, a fudbal kao sportska disciplina zaista popraćena od brojnih simpatizera fudbala, ali i samih klubova. Na ovoj utakmici je zabilježeno 2,200 fudbalskih sladokusaca.

Odmah nakon prethodne dvije utakmice slijedi ona sa “Bilinog polja” gdje su sjajnu utakmicu odigrali Čelik i Sloboda, a ovu utakmicu je posmatralo 1,500 gledalaca. Duel između Radnika iz Bijeljine i Željezničara je posmatralo 1,200 gledalaca na gradskom stadionu u Bijeljini. Veoma mali broj gledalaca je zabilježen u Krupi i Doboju kod Kaknja. Utakmicu Krupe i Zvijezde 09 posmatralo je svega 600 navijača, a u okršaju Mladosti i GOŠK-a na “MGM Farm Areni” prisustvovalo je 350 gledalaca. Publika iz Doboja kod Kaknja, ali i ona iz Krupe je zakazala u otvaranju druge polusezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 17:09

Skojevska je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

Kakve veze ima Nalic sa ovom temom :roll:
TI BI SAMO DA RASPITKUJEŠ.MORAŠ MALO I ODGOVARATI NA PITANJA.JA NEMAM PRISTUP SLOBODINOM PDF.NITI MI TREBA.
IPAK, UVIJEK SI ŠTO SE MENE TIČE DOBRO DOŠAO.NE TREBA ROBOVATI FORMI , BITNA JE SUŠTINA A TO JE DA OVDE FUDBALSKI"BOLESNICI" RAZGOVARAJU.NISAM JOŠ SEBI DOŠAO DA SE BAVIM DETALJIMA.DA MIJE DA IMENUJEMO I ZVANIČNO TRENERA PA ĆU ONDA MALO ŽIVNUTI.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 feb 2019, 17:16

A sta je sa pojacanja ko dovodi ove igrace, nije Starcevic za sve kriv.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 17:20

Na stadionu Tuzla Cityja u Simin Hanu u toku su radovi na izgradnji modernog igrališta s vještačkom travom.
25.2.2019. u 16:36

- Vremenske prilike za sada usporavaju izvođenje građevinskih radova za pripremu tri tamponska sloja na koja će biti postavljena umjetna trava. – U ovaj projekat uložit će se oko 500.000 maraka, a ako prilike budu povoljne, teren će biti završen za mjesec dana – rekao je za Muhamed Suljagić, glasnogovornik Tuzla Cityja. Radove izvodi firma HEEZ Gradnja iz Tuzle, u vlasništvu Azmira Husića, predsjednika Tuzla Citya, koji je i glavni investitor u izgradnju igrališta. Teren veličine 8.000 kvadratnih metara, ispunjavat će, kako navode u klubu, sve međunarodne standarde, što će omogućiti i odigravanje zvaničnih utakmica. Oko terena bit će postavljena traka za trčanje, kao i nove kućice za rezervne igrače i službene osobe. Tuzla City raspolaže stadionom u Simin Hanu koji ne ispunjava standarde za odigravanje službenih utakmice, pa nakon ulaska u Premijer ligu BiH takmice igra na stadionu Tušanj u Tuzli. Zbog radova na svom stadionu, od povratka iz Ulcinja treninge organiziraju na terenu FK Modrac kod Lukavca. Završetkom projekta, ekipa Tuzla Citya, kao i 150 dječaka u omladinskom pogonu, dobit će bolje uslove za treniranje, kažu u klubu.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 19:00

Skojevska je napisao/la:A sta je sa pojacanja ko dovodi ove igrace, nije Starcevic za sve kriv.
- Dva "Švicarca" ,Hajrović i Omeragić su sigurno pojačanja.Omeragić je i omladinski reprentativac Švicarske.On je u naravi špic ,ali može da djeluje po lijevom krilu."Francuz" Burić(desno krilo) je mladić koji kuca na vrata prvog tima i sigurno će imati mjeto među 18 igrača.Mada ne isključujem mogućnost da će izboriti status prvotimca.Bevab je odličan lijevi bek .Znam ga još kao dijete selje.Zlatković je iskusan igrač i može igrati lijevog beka i lijevo krilo .Može naravno biti i kvalitetna rezerva ravna onom umjesto koga uđe.Karjašević igra na desnom beku ili defanzivcu.Odličan eksplozivan igrač.Uz Stjepanovića, Širanovića akoBogda,Hasanovića,Mitrovića, pojačaće konkrenciju.Naravno niko ne kaže da se neće nametnuti i kao starter.Brekalo je doveden kao četvrti štoper.Naš Musić je bolji od njega i pravi trener će to lahko zapaziti.Trumić je ofanzivni vezni tako da sa Stojčevim i Hajrovićem čini trijumvirat ofanzivnih veznih.Ti mene podsjeti ako smo doveli još nekoga.

Dakle:Nevres Fejzić,Adis Nurković,Benjamin Čalaković,Ivan Kostić,Jovo Kojić,Ermin Musić,Slavko Brekalo,Samir Efendić,Dino Bevab,Nemanja Zlatković,Denis Čomor,Budimir Šarčević,Nemanja Stjepanović,Dejan ŠiranovIć,Mirsad Hasanović,Huso Karjasević,Nikola Mitrović,Aleksandar Milaković,Eldin Trumić,Ensar Hajrović,Milos Stojčev,Samir Burić,Ajdin Nukić,Nermin Crnkić,Edin Murga,Nedim Omeragić,Vojo Ubiparip,Ajdin Mahmutović.

Ovakav izbor igrača poželio bi svaki trener.
Ja volim FK Tuzla City

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 feb 2019, 19:36

Sloboda72,sta ocekujes, sta mislis imamol mi sanse,jel vas strah?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 feb 2019, 19:54

Sta je sa Toyote, SHARP-a, Apple-a i svih ostalih silnih sponzorstava koji su svojevremeno trebalo biti u Slobodi... al' et, politika je qrva! kuknjava
075

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 21:29

........................slika

MIRZA VAREŠANOVIĆ U DRESU BORDOA IGRAO JE SA ZINEDINOM ZIDANOM. NA FOTOGRAFIJI MIRZA JE PRVI U SREDNJEM REDU S LIJEVA A ZIDAN TREĆI U GORNJEM REDU S LIJEVA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 feb 2019, 07:44, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 21:31

prisonbreak je napisao/la:Sloboda72,sta ocekujes, sta mislis imamol mi sanse,jel vas strah?
Nije jer Tušanj nije Čelikov stadion.Mislim da razumiješ šta hoću reći.
Ja volim FK Tuzla City

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 25 feb 2019, 21:33

sloboda72 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Sloboda72,sta ocekujes, sta mislis imamol mi sanse,jel vas strah?
Pa nije ni vas :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 feb 2019, 21:37

sloboda72 je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:A sta je sa pojacanja ko dovodi ove igrace, nije Starcevic za sve kriv.
- Dva "Švicarca" ,Hajrović i Omeragić su sigurno pojačanja.Omeragić je i omladinski reprentativac Švicarske.On je u naravi špic ,ali može da djeluje po lijevom krilu."Francuz" Burić(desno krilo) je mladić koji kuca na vrata prvog tima i sigurno će imati mjeto među 18 igrača.Mada ne isključujem mogućnost da će izboriti status prvotimca.Bevab je odličan lijevi bek .Znam ga još kao dijete selje.Zlatković je iskusan igrač i može igrati lijevog beka i lijevo krilo .Može naravno biti i kvalitetna rezerva ravna onom umjesto koga uđe.Karjašević igra na desnom beku ili defanzivcu.Odličan eksplozivan igrač.Uz Stjepanovića, Širanovića akoBogda,Hasanovića,Mitrovića, pojačaće konkrenciju.Naravno niko ne kaže da se neće nametnuti i kao starter.Brekalo je doveden kao četvrti štoper.Naš Musić je bolji od njega i pravi trener će to lahko zapaziti.Trumić je ofanzivni vezni tako da sa Stojčevim i Hajrovićem čini trijumvirat ofanzivnih veznih.Ti mene podsjeti ako smo doveli još nekoga.

Dakle:Nevres Fejzić,Adis Nurković,Benjamin Čalaković,Ivan Kostić,Jovo Kojić,Ermin Musić,Slavko Brekalo,Samir Efendić,Dino Bevab,Nemanja Zlatković,Denis Čomor,Budimir Šarčević,Nemanja Stjepanović,Dejan ŠiranovIć,Mirsad Hasanović,Huso Karjasević,Nikola Mitrović,Aleksandar Milaković,Eldin Trumić,Ensar Hajrović,Milos Stojčev,Samir Burić,Ajdin Nukić,Nermin Crnkić,Edin Murga,Nedim Omeragić,Vojo Ubiparip,Ajdin Mahmutović.

Ovakav izbor igrača poželio bi svaki trener.
Kako si to opisao znaci borba za titulu slijedi.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 feb 2019, 21:41

sloboda72 je napisao/la:...JA NEMAM PRISTUP SLOBODINOM PDF.NITI MI TREBA.
...
Naravno da imaš. I ti onaj sijedi...Al na opštim diskusijama...E sad ako vam mi nastavimo kucati postove ovdje možda vam administratori vrate temu i dozvole više topica npr opće diskusije pa nas potjerate tamo.
Nego kad smo vec kod pitanja, nakon izvođenja hordi sa stadiona Tušanj čulo se neko navijanje za Sarajevo pa ako si bio možeš li reči o čemu je riječ?
HZ navijali preko ograde?
Ili ih je i na ostalim tribinama bilo više nego vas - vjernih pratilaca dobrog fudbala?
Samo dobar fudbal.
& $ ?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 feb 2019, 21:57

Hoce li se nastaviti radovi na stadionu u Siminom Hanu?
Da li je u planu da se vratite da igrate utakmice tamo, il ce to biti samo 'trening centar'?

Hvala.
- FKS -

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 feb 2019, 22:07

klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:...JA NEMAM PRISTUP SLOBODINOM PDF.NITI MI TREBA.
...
Naravno da imaš. I ti onaj sijedi...Al na opštim diskusijama...E sad ako vam mi nastavimo kucati postove ovdje možda vam administratori vrate temu i dozvole više topica npr opće diskusije pa nas potjerate tamo.
Nego kad smo vec kod pitanja, nakon izvođenja hordi sa stadiona Tušanj čulo se neko navijanje za Sarajevo pa ako si bio možeš li reči o čemu je riječ?
HZ navijali preko ograde?
Ili ih je i na ostalim tribinama bilo više nego vas - vjernih pratilaca dobrog fudbala?
Samo dobar fudbal.
Bilo je dosta simpatizera Sarajeva na neutralnom dijelu, al niko nije navijao, samo se radovali kod golova. Hz su prilikom izlaska sa stadiona do autobusa navijali.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 25 feb 2019, 22:15

sloboda72 je napisao/la:Publika na “Tušnju” osvjetlala obraz TIFO scene!
25.02. 2019

U vikendu koji je već iza nas, odigrani su susreti 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Odigrano je svih šest utakmica po rasporedu, a ukupan broj posmatrača prema statistici je 9,850. Ovaj podatak nam govori da je prosječan broj gledalaca na utakmici bio 1,641. Prije odigranih utakmica, najveći broj navijača se očekivao na “Pecari” gdje se igrao hercegovački derbi, što se i desilo. Na “Pecari” je zabilježeno njih 4,000.

Nakon utakmice iz Širokog Brijega, slijedi ona sa Tušnja u kojoj su se sukobili Tuzla City i Sarajevo. Tuzlanska publika je opravdala da je sport veoma popularan, a fudbal kao sportska disciplina zaista popraćena od brojnih simpatizera fudbala, ali i samih klubova. Na ovoj utakmici je zabilježeno 2,200 fudbalskih sladokusaca.

Odmah nakon prethodne dvije utakmice slijedi ona sa “Bilinog polja” gdje su sjajnu utakmicu odigrali Čelik i Sloboda, a ovu utakmicu je posmatralo 1,500 gledalaca. Duel između Radnika iz Bijeljine i Željezničara je posmatralo 1,200 gledalaca na gradskom stadionu u Bijeljini. Veoma mali broj gledalaca je zabilježen u Krupi i Doboju kod Kaknja. Utakmicu Krupe i Zvijezde 09 posmatralo je svega 600 navijača, a u okršaju Mladosti i GOŠK-a na “MGM Farm Areni” prisustvovalo je 350 gledalaca. Publika iz Doboja kod Kaknja, ali i ona iz Krupe je zakazala u otvaranju druge polusezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
2000 pitara bilo ti azmir i garda od domacih :bih:
fukare

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 25 feb 2019, 22:17

ukakio se on :guz: :guz: :guz:
fukare

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 feb 2019, 22:39

sloboda72 je napisao/la:
Hoces reci da smo domacinska ekipa?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 23:10

prisonbreak je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Hoces reci da smo domacinska ekipa?
Objasnit ću ti poslije utakmice ,sad je badava.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.