Neka, subota nam se pokazala sretnom, cim igramo u nedjelju mene nekakva šuhva obuzme.Pantelija je napisao/la:Zasto mi igramo subotu a zasto drugi u neselju , a igramo kup u srijedu?
Nema mi logike al eto
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Subota je uvijek bolja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jok nedjelja, uvijek depresivna zbog ponedjeljka. 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
I psiholoski je lakse igrati prije ostalih.Ovako kad zatvaras kolo znas onaj kikso,onaj dobio pa odma se prave neke racunice ,pritisak se napravi.Ovako odigras i rahat nek ostali razbijaju glavu kako i sta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma naša je pobjeda. Ja uopšte ne dovodim u pitanje 3 boda.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma da igramo u petak kup opet je bolja subota od nedjelje. Koliko smo samo puta kiksali prosle sezone u nedjelju, zgadila mi se.Pantelija je napisao/la:Zasto mi igramo subotu a zasto drugi u neselju , a igramo kup u srijedu?
Nema mi logike al eto
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
alen pitar/tobejarabi/kriskakruha itd.ThrillerHz je napisao/la:Ko je Tamni Vilajet?
Vjerovatno još dva acc, ali nejse.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nadam se da je tako uporan i na ostalim poljima zivota, steta ako svu energiju trosi na forumAlfredNobel je napisao/la:alen pitar/tobejarabi/kriskakruha itd.ThrillerHz je napisao/la:Ko je Tamni Vilajet?

1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jašta, kako nije.. Običan defekt.ThrillerHz je napisao/la:Nadam se da je tako uporan i na ostalim poljima zivota, steta ako svu energiju trosi na forumAlfredNobel je napisao/la:alen pitar/tobejarabi/kriskakruha itd.ThrillerHz je napisao/la:Ko je Tamni Vilajet?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- dynamodresden1
Nek pise ko sta hoce, nije vam ovo dedovina pola vas gostovanje ne pamti kad je odradilo,pola vas je pljuvalo tog husrefa kad se pljuvalo sad vi da zabranjujete nesto ,ako je debil banovace se i to je to.
- dynamodresden1
Trazite linkove 5 dana unaprijed i prenose po areni a kosevo vam pred nosom sto brat iznad kaze "nema izgovora" takvi manekeni i filozofi ce ga uvijek naci makar igrali ko barsa.
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 26 feb 2019, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam ovo za karte i malo me vrijedja 8 istok vazda bio 7 sad fol 8 i 10 zapad. Nema logike. Drugo kad vidim ovo 2km za djecu muka mi. Treba da privuku raju a ne obrnuto. Marka nam ko tepsija.
Drugo, nesto kontam danas, uzmemo duplu i sve to, dodju dobre ponude. Hoce li rasporodat sve sto valja ili ce odbiti i nastavit naprijed sa izgradnjdom ekipe i da uzmu bar jos jednu titulu? Samo da ne prodamo sve pa opet cekamo 3, 4, 5 godina za novu. Da se to desi svi bi bili bivsi i ispljuvani. Molim Boga da ostave kostur, i dovedu pojacanja, a ne losije od ovog sto imamo.
Drugo, nesto kontam danas, uzmemo duplu i sve to, dodju dobre ponude. Hoce li rasporodat sve sto valja ili ce odbiti i nastavit naprijed sa izgradnjdom ekipe i da uzmu bar jos jednu titulu? Samo da ne prodamo sve pa opet cekamo 3, 4, 5 godina za novu. Da se to desi svi bi bili bivsi i ispljuvani. Molim Boga da ostave kostur, i dovedu pojacanja, a ne losije od ovog sto imamo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Već je izvjestan period ovako što se tiče cijena.Laznjak je napisao/la:Gledam ovo za karte i malo me vrijedja 8 istok vazda bio 7 sad fol 8 i 10 zapad. Nema logike. Drugo kad vidim ovo 2km za djecu muka mi. Treba da privuku raju a ne obrnuto. Marka nam ko tepsija.
Ovo za djecu je novina od prošle godine ako se ne varam.
Mi nismo u mogućnosti da zadržimo ekipu jer mi tako preživljavamo, ne možemo kupovati igrače. Već sad se naziru igrači koji će otići/biti prodani. Nit mi možemo parirati takvim klubovima što se tiče uslova nit bilo šta drugo tako da će biti jako teško zadržati igrače, pogotovo mlade i ove momke što nam drže ekipu (Rahmanović, Tatar). Jjebi ga, hoću da ti kažem istinu kakva jeste. Nije nemoguće to uraditi a i sad imamo jake ugovore sa većinom igrača ali ne treba biti kivan na upravu ako neki bolji igrač ode, treba naći što bolju zamjenu u roku da se možemo pripremiti. Računaj već da ti je ubjedljivo najskuplji igrač otišao u Kortrijk i da ga nećeš moći koristiti za europska takmičenja, Adukor isto tako koji bio prva postava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovdje mozemo naci odgovore,kako klub treba da postane i ostane jak na duzi period . mislim da nesto slicno pokusava uprava sa Emirom Hadzicem( od njega su krenuli pravi pristupi). Akademija dosla do izrazaja , 20.12. uslovljen i produzio Rahman , Adukor nazalost misli da ima bolje). Kaze ovaj Terzic da se u februaru pripremaju za Evropu 2019/20 . Da klub osnovu finansiranja vidi u Evropi i prodaji igraca , ali ne po svaku cijenu . Odbili milionsku ponudu , jer im treba . Budzet im 25 millE, stalno u kreditima ,ali ne prodaju po svaku cijenu. Imaju razlicit pristup od nas ,nas koji smo tek na pocetku neceg velikog aBd . Intersantan intervju .Uciti od boljih u ovom trenutku.MortemHz je napisao/la:Već je izvjestan period ovako što se tiče cijena.Laznjak je napisao/la:Gledam ovo za karte i malo me vrijedja 8 istok vazda bio 7 sad fol 8 i 10 zapad. Nema logike. Drugo kad vidim ovo 2km za djecu muka mi. Treba da privuku raju a ne obrnuto. Marka nam ko tepsija.
Ovo za djecu je novina od prošle godine ako se ne varam.
Mi nismo u mogućnosti da zadržimo ekipu jer mi tako preživljavamo, ne možemo kupovati igrače. Već sad se naziru igrači koji će otići/biti prodani. Nit mi možemo parirati takvim klubovima što se tiče uslova nit bilo šta drugo tako da će biti jako teško zadržati igrače, pogotovo mlade i ove momke što nam drže ekipu (Rahmanović, Tatar). Jjebi ga, hoću da ti kažem istinu kakva jeste. Nije nemoguće to uraditi a i sad imamo jake ugovore sa većinom igrača ali ne treba biti kivan na upravu ako neki bolji igrač ode, treba naći što bolju zamjenu u roku da se možemo pripremiti. Računaj već da ti je ubjedljivo najskuplji igrač otišao u Kortrijk i da ga nećeš moći koristiti za europska takmičenja, Adukor isto tako koji bio prva postava.
[/quote]
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Moje misljenje za karte. Ukinuti ovo za djecu hitno. Zenama i djeci djabe ulaz, mi cemo placati nase karte pa nek bude i 10KM istok. Ja se sjecam prije sjever bio 3,istok 5, zapad 7. Onda bilo sjever 5, istok 7, zapad 10 to mi je ok. Ok bi mi bilo i ovo 5 sjever, 10 istok 15 zapad. Samo da je djeci i zenama djaba. Pa bilo bi bruku raje onda gore. Poneses cvaju i povedes zenu i klinca na tekmu. 3 covjeka odma i poslije odes na pljesku ili burek i ispunjen dan. To su neki standardi nasi. Malo su usrali sa ovim, kao da nemamo dinara.
Sto se igraca tice, trebali bi bar 6-7 ih ostaviti da drze kostur bar dok ovi drugi sto dodju ne stasaju. Kaze Mamic, najteze je odbiti prvu ponudu. Poslije dolaze pare. Moras se strpiti ne moze odma.
Sto se igraca tice, trebali bi bar 6-7 ih ostaviti da drze kostur bar dok ovi drugi sto dodju ne stasaju. Kaze Mamic, najteze je odbiti prvu ponudu. Poslije dolaze pare. Moras se strpiti ne moze odma.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
- Ma ni forumasi nemaju isto misljenje , a i onako se ne pitaju.Imam polugodisnju(koliko ci ici ?).Meni nisu,ali drugima su skupe ?Laznjak je napisao/la:Moje misljenje za karte. Ukinuti ovo za djecu hitno. Zenama i djeci djabe ulaz, mi cemo placati nase karte pa nek bude i 10KM istok. Ja se sjecam prije sjever bio 3,istok 5, zapad 7. Onda bilo sjever 5, istok 7, zapad 10 to mi je ok. Ok bi mi bilo i ovo 5 sjever, 10 istok 15 zapad. Samo da je djeci i zenama djaba. Pa bilo bi bruku raje onda gore. Poneses cvaju i povedes zenu i klinca na tekmu. 3 covjeka odma i poslije odes na pljesku ili burek i ispunjen dan. To su neki standardi nasi. Malo su usrali sa ovim, kao da nemamo dinara.
- Nece ovim cijenama hajrovati,ali ako je to jedina greska Uprave , halal im bilo. Mislim da bi prihod bio isti , a raje vise .
- Od ulaznica tesko mogu nesto unaprijediti . Evropa(nagrada za titulu i evropske tekme su lova)i pametna prodaja igraca su ono sto moze donjeti lovu
- Trojica od petorice bi morali ostati(Stanojevic,Crepulja,Rahman,Kapic,Tatar),Ahmetovic,Dupovac i Vekoski sumnjam da ima zainteresovanih ,Handzic Sisic, Halil,Hebib do isteka ugovora uz Akademce . Lazic nije mi jasno do kada ima ugovor,Sofranec vjerovatno do isteka ugovora .To bi bilo to.
- Dovesti onoliko koliko ode , ali moraju biti najmanje dobri kao ovi sto idu , ako moze i bolji. Po meni to bi bio dobar posao.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Prvo,ides li ti na utakmice uopšte?Laznjak je napisao/la:Moje misljenje za karte. Ukinuti ovo za djecu hitno. Zenama i djeci djabe ulaz, mi cemo placati nase karte pa nek bude i 10KM istok. Ja se sjecam prije sjever bio 3,istok 5, zapad 7. Onda bilo sjever 5, istok 7, zapad 10 to mi je ok. Ok bi mi bilo i ovo 5 sjever, 10 istok 15 zapad. Samo da je djeci i zenama djaba. Pa bilo bi bruku raje onda gore. Poneses cvaju i povedes zenu i klinca na tekmu. 3 covjeka odma i poslije odes na pljesku ili burek i ispunjen dan. To su neki standardi nasi. Malo su usrali sa ovim, kao da nemamo dinara.
Zene i djeca sa bijelom clanskom koja kosta 20 KM godisnje,eee 20 KM mogu ulaziti na svaku **** utakmicu u toku sezone.Jel to previse ?
Ako jeste ko ih ****,ne mora nikad niko doci.
Za ovo ostalo,jel ti radis negdje u nekom klubu ko savjetnik mozda?
Imamo dvoje ljudi koji vode brigu o tome kao sto jiko do sada nije i nema potrebe da se otvaraju oči. UZIVAJ jadan ne bio.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bosnas_, bvsic, EastMadness, hibrid, Kyle88, laznokrilo, napoleon72, TETRAPAK i 80 gostiju.