FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
**** Chuck Norrisa kada Zujo zabrani pitarima gledanje derbija i na Kosevu !
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:**** Chuck Norrisa kada Zujo zabrani pitarima gledanje derbija i na Kosevu !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Jel bilo sta vezano za prijenos na Kosevu, hoce li im zabranit jer je to portuzakonito ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !
kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni
P.S. nama uopste ne treba prenos, eto vam ga
vama ne treba ni fudbal,ni prvenstvo vi ste i onako sekta,reko bih hare krisna ali oni su miroljubljiviUPS je napisao/la:eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni
P.S. nama uopste ne treba prenos, eto vam ga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zujo ce zabraniti prenos jer on ne vodi klub na takav nacin i potpuno drugacije razmislja ... Naravno, nema revansizmaElegant je napisao/la:Jel bilo sta vezano za prijenos na Kosevu, hoce li im zabranit jer je to portuzakonito ?
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
http://www.facebook.com/pages/Ljubav-je ... 0766069270 ispade da ja sada nikoga ne VOLIM
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Ma mi se bojimo tebe, jer ti si javno na forum priznao da otimas mobitele navijacima ZeljeUPS je napisao/la: kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni
Ajde sad slazi da nisi napisao prije dan-dva da "Manijci pripreme mobitele"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta ce im prenos cut ce oni u svojim kucama kako se krece rezultat na Grbavici i kako ih k...o i uzduz i poprijeko... ima zemlja da se trese ne moraju ni prozor otvoriti.
isto kosto se salio d aje do policijie pa rekao da je DO NJIH?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
plava_pruga
- Kontakt:
Ma, posle ovih klipova, vidim sve. Žujo ispo hinja samo takva. On jest gospodin čovjek, al je sad ispo hinja, Hebo ono malo dijela sjevera, trebo im je dat. Meni je iskreno zao sto nece bit pravi derbi. Al neznaci da je blekic neki gospodin. Istina bori se za svoje navijače ( pa čak u pojedinim trenutcima i laže, al nećemo mu uzeti za zlo ), za to mu svaka čast ali ipak ti vidis da je on seljacina obicna. A Žujo mi je pao u očima pravo, et.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Obojica su seljačine. A Žuji treba zabraniti medijske istupe, nije on za toga, al' nikako! Ima Sir Amarplava_pruga je napisao/la:Ma, posle ovih klipova, vidim sve. Žujo ispo hinja samo takva. On jest gospodin čovjek, al je sad ispo hinja, Hebo ono malo dijela sjevera, trebo im je dat. Meni je iskreno zao sto nece bit pravi derbi. Al neznaci da je blekic neki gospodin. Istina bori se za svoje navijače ( pa čak u pojedinim trenutcima i laže, al nećemo mu uzeti za zlo ), za to mu svaka čast ali ipak ti vidis da je on seljacina obicna. A Žujo mi je pao u očima pravo, et.
-
plava_pruga
- Kontakt:
oplako sam za Amara i njegovu kafanu, al pravo hahahhahahahahaha.Normalan je napisao/la:Obojica su seljačine. A Žuji treba zabraniti medijske istupe, nije on za toga, al' nikako! Ima Sir Amarplava_pruga je napisao/la:Ma, posle ovih klipova, vidim sve. Žujo ispo hinja samo takva. On jest gospodin čovjek, al je sad ispo hinja, Hebo ono malo dijela sjevera, trebo im je dat. Meni je iskreno zao sto nece bit pravi derbi. Al neznaci da je blekic neki gospodin. Istina bori se za svoje navijače ( pa čak u pojedinim trenutcima i laže, al nećemo mu uzeti za zlo ), za to mu svaka čast ali ipak ti vidis da je on seljacina obicna. A Žujo mi je pao u očima pravo, et.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
sancho_panza
- Kontakt:
Eno hoce Dzeko u Juventus
Ima li šta novo za stadion ?
Ima li šta novo za stadion ?

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
da se nadovežem na Seyu

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa kako ne voliti i ne cijeniti ovog covjekaSeyo_TM je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Blue1921, teamnorth1989, ZeljeznicarUberAlles i 62 gosta.