Kad je ovaj covjek bio u klubu nisu se crtale linije i branile sudijske pogreske

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la:
Kad je ovaj covjek bio u klubu nisu se crtale linije i branile sudijske pogreske
U pravu si ti, realno i pet je puno. Ja pricam o tome da smo cijelo vrijeme u fazonu kako se za Zelju ne navija zbog rezultata, trofeja ili da se za Zelju ne treba navijati zbog Misimovica ili Amara. Evo sada prilike da se pokazemo, bolju necemo imati.Raonffa je napisao/la:5+ milja bi bila vrhunska posjeta u ovim okolnostima, treba biti realan jbg.
12 milja može biti na Euro tekmi, derbiju i eventualno nekom prelomnom meču (za titulu, za Europu, za opstanak![]()
, finale Kupa)
Ima logike to što ti pričaš, al' opet moraš gledati realno na te stvari, sa ili bez Amara i Misketa prosjek gledatelja na Grbavici je tu negdje, mislim nemam tačnu statistiku al' to je to 3-6 hiljada u prosjeku zadnjih 10ak godina koliko se to prati, vjerujem da je tako bilo i prije odnosno od kraja rata pa do dan danas.Dokoljenko je napisao/la:U pravu si ti, realno i pet je puno. Ja pricam o tome da smo cijelo vrijeme u fazonu kako se za Zelju ne navija zbog rezultata, trofeja ili da se za Zelju ne treba navijati zbog Misimovica ili Amara. Evo sada prilike da se pokazemo, bolju necemo imati.Raonffa je napisao/la:5+ milja bi bila vrhunska posjeta u ovim okolnostima, treba biti realan jbg.
12 milja može biti na Euro tekmi, derbiju i eventualno nekom prelomnom meču (za titulu, za Europu, za opstanak![]()
, finale Kupa)
Zeljo sa Amarom ce izboriti evropu, sa ili bez navijaca. Samo nemoj posle ko da kaze plava filozofija, pratio se Zeljo i u drugoj ligi.
I Zeljo ce sa Amarom biti sampion iduce sezone. Sa, ili bez navijaca. Do nas je, nije do Zelje.
Raonffa je napisao/la:Ima logike to što ti pričaš, al' opet moraš gledati realno na te stvari, sa ili bez Amara i Misketa prosjek gledatelja na Grbavici je tu negdje, mislim nemam tačnu statistiku al' to je to 3-6 hiljada u prosjeku zadnjih 10ak godina koliko se to prati, vjerujem da je tako bilo i prije odnosno od kraja rata pa do dan danas.Dokoljenko je napisao/la:U pravu si ti, realno i pet je puno. Ja pricam o tome da smo cijelo vrijeme u fazonu kako se za Zelju ne navija zbog rezultata, trofeja ili da se za Zelju ne treba navijati zbog Misimovica ili Amara. Evo sada prilike da se pokazemo, bolju necemo imati.Raonffa je napisao/la:5+ milja bi bila vrhunska posjeta u ovim okolnostima, treba biti realan jbg.
, finale Kupa)
Zeljo sa Amarom ce izboriti evropu, sa ili bez navijaca. Samo nemoj posle ko da kaze plava filozofija, pratio se Zeljo i u drugoj ligi.
I Zeljo ce sa Amarom biti sampion iduce sezone. Sa, ili bez navijaca. Do nas je, nije do Zelje.
Onaj vakat prije rata je bio skroz drugi vakat, to je neuporedivo u svakom smislu i za svaki klub u ex-yu danas izuzev možda stare velike četvorke, al' i to je varijabilno i za te klubove osim Hajduka vjerovatno.
Sve je to tačno, al' opet je teško očekivati neke velike brojke.Dokoljenko je napisao/la:
Trenutno imamo situaciju da se klub bori za buducnost. Ja ne znam jesu li ljudi svjesni sta znaci ne izlazak u evropu jednu sezonu a posebno sada kada je ostavljen u dugovima i naelektrisanoj atmosferi. To je kratkorocno dva miliona maraka koje bi bilo jako tesko nadoknaditi a dugorocno ko zna koliko.
Kada ovim cinjenicama dodamo sest poraza u nizu, sramne sudijske greske, -18, onda je obaveza svih navijaca da stanu uz klub. Kada je tesko, vidi se ko je najbolji.
Stize stota godisnjica. Vjerujem da ce svi zeljeti da budu tu kada se bude slavilo.
5 - 1Osim13 je napisao/la:Ubićemo hljeb u njima, prognoza 1:0 Kjosevski u 92oj
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921, PeppermintSA i 78 gostiju.