10-15k u vrh glaveSabinho je napisao/la:Gomis99 je napisao/la:Hahhahah e cuj 15 hiljada bilo. Hahah tobejarabbi. 28 hiljada protiv Gladbaha. Protiv kijeva milju gore dole.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZZ
Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor.MortemHz je napisao/la:Nema na čemuzagorski je napisao/la:Stigao sms iz kluba sa pozivom na danasnju tekmu.
Treba bas biti papak pa ne otici.
Jos malooooo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zabrinut sa za @Lažnjaka,veliki mu je rizik da ode na tekmu ,jedino "lažna" brada i brkovi...Laznjak je napisao/la:Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor.MortemHz je napisao/la:Nema na čemuzagorski je napisao/la:Stigao sms iz kluba sa pozivom na danasnju tekmu.
Treba bas biti papak pa ne otici.
Jos malooooo
Benkara21 je napisao/la:Skaka: “Čast mi je što smo finansijski podržali FK Sarajevo, rado posjećujem stadion Grbavicu”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Eh taman da Toska u polufinalu dobijemo 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belosevic28
- Kontakt:
7-8 momaka, prema Sjeveru tamo, doduse mene znasBenkara21 je napisao/la:Dajte šifre neke da vas prepoznam
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tosk ima stadion blizu Medakova hahaha
Odem na kafu prije tekme, vidio sam barem 30 ljudi s majicama i šalovima, dobra ekipa iz Breze dolazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moli boga da Kurdića ne uvede, ne gine ti raskrinkavanje.skoroalen je napisao/la:Odem na kafu prije tekme, vidio sam barem 30 ljudi s majicama i šalovima, dobra ekipa iz Breze dolazi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ima li koga u Dundee?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
ko me to proziva, ko to hoce u mene 
Jesi to ti gazda Hare?dundee je napisao/la:ko me to proziva, ko to hoce u mene
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sto smo pustili ovog malog da ode. ZADNJI VEZNI koji nam treba a imali smo i njega u svojoj avliji.
Evo ga sam igra proziv Zvijezde...rastura ih mali
Dobar je mali, al nikad nije kasno da se tivra, ima i onaj Zeljkovic iz Veleza, isto nasa skola, strasan igracado-hz je napisao/la:Sto smo pustili ovog malog da ode. ZADNJI VEZNI koji nam treba a imali smo i njega u svojoj avliji.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sretno nam danas i da ih ispratimo sa 2:0 . Ko bude na stadionu , neka ne stedi grlo i dlanove.

Ovaj sto dade drugi gol iz Sparte Prag u Tosk
Ma ako je raskinuo ugovor sa nama i potpisao sa Toskom eto ti onda problem odmah oko obestecenja.ledesma je napisao/la:Dobar je mali, al nikad nije kasno da se tivra, ima i onaj Zeljkovic iz Veleza, isto nasa skola, strasan igracado-hz je napisao/la:Sto smo pustili ovog malog da ode. ZADNJI VEZNI koji nam treba a imali smo i njega u svojoj avliji.
Al nije lose malo ga pratiti kako se razvija i ovo mu odlicno dobro dodje kaljenje u 1.ligi federacije.
I Pidroni je bio tamo pa evo ga sad nas prvi bek
Imal pravo brazilat rifet i lazic igrat u kup takmicenju
imajuPitar6785 je napisao/la:Imal pravo brazilat rifet i lazic igrat u kup takmicenju
Ja neznam kakav vam je merak gledat utakmicu sa zapada istoka, na sjever zalegnes i to u sred tribine i ko hadzija
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.