Imaju pravo finih igraca, sad nakav Argentinac im doso, igro za River Plate, independiente.. mali Skriljelj, nagazna mina, al trebalo bi biti bez problema ako mi prodjemo i nabasamo na njihDadox je napisao/la:Ovaj sto dade drugi gol iz Sparte Prag u Tosk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zrinjski počinje meč u sastavu: Brkić, Gojković, Galić, Čirjak, Veselinović, Bekrić, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović, Kadušić.
Kadusic,Rustemovic,Bekric .Tanko tanko
Kadusic,Rustemovic,Bekric .Tanko tanko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najbolji sastav ce poceti utakmicu, nema nikakvih kalkulacija. 
Imal milja ljudi, tesko da ima
-
bordobijeli
- Kontakt:
1-0 idealno a ni 0-0 nije loše. Nece se veceras rijesit pobjednik. Vamos FKS
Nadam se da ce jos raje pristici, tanko je ovo. 
Nece uci u pl...stetaledesma je napisao/la:Imaju pravo finih igraca, sad nakav Argentinac im doso, igro za River Plate, independiente.. mali Skriljelj, nagazna mina, al trebalo bi biti bez problema ako mi prodjemo i nabasamo na njihDadox je napisao/la:Ovaj sto dade drugi gol iz Sparte Prag u Tosk
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tako se puca Krstee
Idemoooo
Idemoooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne vidi start za penal, jel sve cisto bilo 
I kad neko kaze penali lutrija. Qrac moj lutrija.
Krste.
Zavrsit ce ovo momci danas, revans formalnost.
@ronaldo99 ko suza
Krste.
Zavrsit ce ovo momci danas, revans formalnost.
@ronaldo99 ko suza
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imal gdje prenos ljudi?
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Joj Lazic je lav, ovoj ekipi fali golman dobar i dva nivo igraca za Ervope, CAK MISLIM STO BOLJI TEEN BOLJI ONI , KO ZNA MOZDA MOZDA SE I MOZE NECEM NADAT , AL DAJ PRVO DA OVE KONJUSARE NAMLATIMO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad se Jakovljević koji je skrivio penal nije bunio sve je jasno.ronaldo99 je napisao/la:Ne vidi start za penal, jel sve cisto bilo
Arena BiHIznaroda je napisao/la:Imal gdje prenos ljudi?
15.10.2013.
ARENA SPORT BRATEIznaroda je napisao/la:Imal gdje prenos ljudi?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, ristagrad, Tatamata1946 i 24 gosta.