FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar rezultat, igra uzas
Nadam se da husref gleda kakva mazga igra na desnom beku
Nadam se da husref gleda kakva mazga igra na desnom beku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlican rezultat, odlican. Igra jest malo ispod nivoa al opet sam prezadovoljan, idemo ako Bog da u polufinale.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
PIDRO VATI SE I TEBA NAM JOS JEDAN BEK , NE ZNAM STO NEDA RESICU I HADZICU SANSU POKAZALI SU NA PIPEMAMA ZAVIDNU FORMU
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma rezultat je uzasan, znajuci sta nas dole ocekujeBordoSarajevo je napisao/la:Odlican rezultat, odlican. Igra jest malo ispod nivoa al opet sam prezadovoljan, idemo ako Bog da u polufinale.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bezveze igra , odlicno sto nismo primili gol
Dosta igraca nezainteresovano...fin pokusaj romba Bake, veselinovic **** stakleni, I inace su im losi svi bili osim Cirjaka, dobra zamisao al nema kvalitete da to izvede dobro...a mi ko da nas je neko posvadjao prije tekme al hajde odradili smo I ovo nekako, daj krupu sa b ekipom nadam se
Kojem hadzicu paulus kralju?
Dosta igraca nezainteresovano...fin pokusaj romba Bake, veselinovic **** stakleni, I inace su im losi svi bili osim Cirjaka, dobra zamisao al nema kvalitete da to izvede dobro...a mi ko da nas je neko posvadjao prije tekme al hajde odradili smo I ovo nekako, daj krupu sa b ekipom nadam se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Super rezultat, bez primljenog gola.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
STA ste očekivali,ticape mozda.
E kurko.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta je sa ovim voditeljom, ovaj samo sto je dvije rijeci progovorio - zurimo na Pecaru ajde zdravo

kO BI VOLIO SLJAGU PUKNUT KOMENTATORU . GARANT ZA SELJU NAVIJA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta bi ti? Da glavnog konkurenta dobiješ 5:0? Jel to sramota igrati na onakav način, na rezultat, u dvomeču? Neka prati drugi sport ko misli da nam Zrinjski nije dozvolio da igramo kako mi hoćemo.ledesma je napisao/la:Ma rezultat je uzasan, znajuci sta nas dole ocekujeBordoSarajevo je napisao/la:Odlican rezultat, odlican. Igra jest malo ispod nivoa al opet sam prezadovoljan, idemo ako Bog da u polufinale.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
n me J**+ nova tastaura a neka slova moram krhat da primi eno vidis r istoDenchi je napisao/la:Bezveze igra , odlicno sto nismo primili gol
Sa ovakvo igrom 1:0 je odlican al dalije ovakav ne kvalitet igredovoljan da izbace ovakav zrinjski vidjecemo za 7 dana
Igru brisi, rezultat pisi.
Vladan najbolji pojedinac, dvije fantasticne odbrane i generalno je bio odlican, izuzev onog jednog nezgodnog pokusaja dodavanja.
Vladan najbolji pojedinac, dvije fantasticne odbrane i generalno je bio odlican, izuzev onog jednog nezgodnog pokusaja dodavanja.
Nas bolan pitar s dna kace,bio u nasoj podgrupi FGR prije 10 godinapaulus je napisao/la:kO BI VOLIO SLJAGU PUKNUT KOMENTATORU . GARANT ZA SELJU NAVIJA
FK SARAJEVO.
Odličan rezulat, vrlo je važno da gol nismo primil
Igra malo slabija, ali opet može se reći da smo bili bolji. Zrinjski je u drugom poluvremenu imao samo jedan šut i to Bekića kad je izašao na Kovačevića. To ohrabruje pred duel u Mostaru gdje ćemo se vjerovatno povući i čekati kontru da sve riješimo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
E moj Šabanoviću zbog koga ti sjediš na klupi...
Generalno utakmica nije bila lijepa za oci. Za pojedince, na terenu je 22 igraca, a ne 11.
1-0 sasvim dobar rezultat za uzvrat. Tesko da Zrinjski moze dati 2, a mi niti jedan.
Sad u subotu nastaviti niz i to je to. Ko ocekuje svaku utakmicu da je leprsava neka prestane pratiti fudbal.
1-0 sasvim dobar rezultat za uzvrat. Tesko da Zrinjski moze dati 2, a mi niti jedan.
Sad u subotu nastaviti niz i to je to. Ko ocekuje svaku utakmicu da je leprsava neka prestane pratiti fudbal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mene najviše brine da ce oni proraditi na kosevu u ligaskoj tekmi kad bude najvažnije jer nesto mi puno da ih se dobije 4-5 u nizu na kosevu. Ali eto hajd vidjet Ce se sve..
Zanosio je za madjare citavu tekmumma_hz je napisao/la:Nas bolan pitar s dna kace,bio u nasoj podgrupi FGR prije 10 godinapaulus je napisao/la:kO BI VOLIO SLJAGU PUKNUT KOMENTATORU . GARANT ZA SELJU NAVIJA