Nista, al bas nista jos nije rijeseno sto se tice nas i zrinjskog. povuci rucnu majstoreBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće Borac proć, ostali bi samo mi i niželigaši, prošetali bi se do trofeja kupa što znači dupla
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Opaaaaa evo opet raje sto je o Jahicu pisala i Taldjiji Husrefu. Ne do Bog da smo zijanili
Nasi bekovi jesu loši defanzivno al krila su nam problem kad je odbrana u pitanju. Krste i Tatar loše odradjuju defanzivne zadatke.
Nasi bekovi jesu loši defanzivno al krila su nam problem kad je odbrana u pitanju. Krste i Tatar loše odradjuju defanzivne zadatke.
Dobar je Lazic osim sto je zajebo ofsajd zamku kad je Bekic zamalo zabiof0rest1946 je napisao/la:Odlican rezultat bravo momci![]()
Lazic strasan, kakva stopercina covjece.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I meni fkt ne ide u glavu da Sabanovic nema mjesta umjesto bekica ili hebibovica ili da je halilovic preci od resica, ali eto... Bice bolje aBd.
Tako je ! Pogotovo Krste, Tatar se i zna vratiti i radilica je.bordobijeli je napisao/la:Opaaaaa evo opet raje sto je o Jahicu pisala i Taldjiji Husrefu. Ne do Bog da smo zijanili
Pa eto hajd I bar sisica da je stavio koji je gorio na pripremama...ali jok fakin halil bez brzine, forme , icegzagorski je napisao/la:I meni fkt ne ide u glavu da Sabanovic nema mjesta umjesto bekica ili hebibovica ili da je halilovic preci od resica, ali eto... Bice bolje aBd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tako je, i Sisic i Resic su bolja opcija svakako.Denchi je napisao/la:Pa eto hajd I bar sisica da je stavio koji je gorio na pripremama...ali jok fakin halil bez brzine, forme , icegzagorski je napisao/la:I meni fkt ne ide u glavu da Sabanovic nema mjesta umjesto bekica ili hebibovica ili da je halilovic preci od resica, ali eto... Bice bolje aBd.![]()
Ja zadovoljan rezultatom.Tesko da oni mogu dati 2 a da jedan ne prime.
Postoji li stoper na svijetu da svaki tekmu nema jednu gresku? Za Lazica sam pisao i prije da je za nas vrh i za ovu ligu sto se i pokazuje,za Dupovca Nesta licnoDenchi je napisao/la:Dobar je Lazic osim sto je zajebo ofsajd zamku kad je Bekic zamalo zabiof0rest1946 je napisao/la:Odlican rezultat bravo momci![]()
Lazic strasan, kakva stopercina covjece.
-
belosevic28
- Kontakt:
Bili su sazreli za koji gol vise ali yebi ga moramo shvatiti da je ovo aktuelni prvak a ne Rudar Kakanj.
Sve ekipe imaju los dan pa tako mozemo i mi. Plus uz takav los dan dobijemo 1-0.
I vala vakat ke da Hebib preseli na klupu. Ja sam ga prvi branio, svadjao se s Pantom...haha al ovo je odrooon. Zbog njega sam nervozan ko da smo zijanili...
Sve ekipe imaju los dan pa tako mozemo i mi. Plus uz takav los dan dobijemo 1-0.
I vala vakat ke da Hebib preseli na klupu. Ja sam ga prvi branio, svadjao se s Pantom...haha al ovo je odrooon. Zbog njega sam nervozan ko da smo zijanili...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pasa daj se umij malo lik proslo kolo go ovo kolo go sta hocete ba,jel vi pratite Sarajevo il Real? Kad smo to mo derali ovako redom sve sta hocete?Memara je napisao/la:Velkoski danas najgori užasan od prve minute. Fuj!
Ovaj Enin fin igrac, dobar tehnicar dobre lopte daje slican Crepulji
Odlicno igra listica, 2-1
Odlicno igra listica, 2-1
Toliko o borcu ne budalesajte hahah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo primili gol kući a pobijedili smo, to je fantastično. Ne nosimo veliku prednost u Mostar ali ovo je ok rezultat, ljudi nemojte zaboraviti da smo igrali protiv najvećih konkurenata. Igra nije bila baš dobra ali dobro..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super je ovo. Kako smo znali na proljece igrati, odlicno. Izadjes s koseva, odma 5 stepeni toplije bokte.
4.10.2009.
Ma dobro dali su ga na strani, ali tesko da ce moci protiv ovakve listice zadrzat na ovom...Markovic je isto u strasnoj formi...Dadox je napisao/la:Toliko o borcu ne budalesajte hahah
Husref je prije utakmice rekao da je svaki rezultat dobar samo da go ne primimo. Dakle ostvarili smo dobar rezultat.
Rezultate ima, pa nek igra ko hoće. Ja prvi sam na utakmici 10 puta jaranu do sebe rekao da bekić ne može igrati, ali on je silom prilike tu, leti cim Pidro se oporavi. A aBd na ljeto ode skroz. Kao što je u derbiju iznenadjenje napravio Husref ubacivanjem Šabanovića, isto tako valjda zna procjeniti koji igrac ce poceti u ovoj, sljedecoj i svakoj do kraja.
Prvi u ligi, 7 bodova razlike. U kupu prvu tekmu dobili, samo drznik i bezobraznik moze naci neku zamjerku.
Utakmica jest bila negledljiva, al bolje i ovakva pobjeda nego da umiremo u ljepoti pa zijanimo.
Rezultate ima, pa nek igra ko hoće. Ja prvi sam na utakmici 10 puta jaranu do sebe rekao da bekić ne može igrati, ali on je silom prilike tu, leti cim Pidro se oporavi. A aBd na ljeto ode skroz. Kao što je u derbiju iznenadjenje napravio Husref ubacivanjem Šabanovića, isto tako valjda zna procjeniti koji igrac ce poceti u ovoj, sljedecoj i svakoj do kraja.
Prvi u ligi, 7 bodova razlike. U kupu prvu tekmu dobili, samo drznik i bezobraznik moze naci neku zamjerku.
Utakmica jest bila negledljiva, al bolje i ovakva pobjeda nego da umiremo u ljepoti pa zijanimo.
JURIŠ
-
ajdohordas
- Kontakt:
Čitajući komentare u zadnjih par postova, stvorila mi se slika da smo odigrali najlošiju tekmu u zadnjih godinu dana.
Inače nisam mogao gledat od posla, pratio sam tekstualni... jesmo stvarno toliko loši bili ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubo sam posjetu skroz, 3.500 tačno. 
AlfredNobel je napisao/la:Jesi li spremio duge gaće?MortemHz je napisao/la:3.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja sam iskreno ocekivao 5 milja, ali opet obzirom da je radni dan nije ni lose.MortemHz je napisao/la:Ubo sam posjetu skroz, 3.500 tačno.
AlfredNobel je napisao/la:Jesi li spremio duge gaće?MortemHz je napisao/la:3.500
Pravi test za navijace je u subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.