Nego nesto su mi se usutali ovi kriticari naseg Kove,kako ono kažu "Na klupu,zaslužio je..."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je ovo rezultat,dobro su nam odigrali dupli blok na sredini terena pa smo morali malo vise igrati dugim loptama...Ovo je za Svinjski najnezgodniji rezultat,moraju napadati,a protiv mas je to cisto samoubistvo...Mada mislim da ce i dole igrati istu igru nadajuci se brzoj kontri...
Nego nesto su mi se usutali ovi kriticari naseg Kove,kako ono kažu "Na klupu,zaslužio je..."
Jedini bolji rezultat od ovog je bio da smo dali još jedan i dobili 2-0. Zadovoljan sam i s 1-0. Realno tamo nema šanse da im ne zabijemo barem jedan, i vozdrica, mnogo smo jači.
Nea potrebe Bekiću ****, nije on kriv što se Pidro povrijedio jbg, da je levat jest ali kao rezervni bek je sasvim ok.
Nea potrebe Bekiću ****, nije on kriv što se Pidro povrijedio jbg, da je levat jest ali kao rezervni bek je sasvim ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U subotu pomjereno igramo u 15,00 sati
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo sam pisao prije tekme znalo se da ce biti tvrdo prve tekme su takve. Ko je ocekivao 3-4 komada onda ne poznaje nase ekipe. Prvi u prvenstvu blizu polufinalu kupa i opet raja trazi zamjerke, Ocito da ljudi nisu zadovoljni sami s sobom pa im sve smeta.bordobijeli je napisao/la:1-0 idealno a ni 0-0 nije loše. Nece se veceras rijesit pobjednik. Vamos FKS
Sliskovic- Sarajevo je nakon vodstva čekalo da mi pogriješimo. Mi u revanšu možemo zabiti dva gola, ali ne znam možemo li sačuvati mrežu".
"Pokušat ćemo odigrati taktički, mirno i staloženo. Teško je predvidjeti hoće li nam Sarajevo dati gol. U ovom meču taktika je bila u fokusu. Nijedna ekipa nije htjela da rizikuje. Pokušavali smo i jedni i drugi da dobrom odbranom sačuvamo mreže. Sarajevo je to uspjelo zahvaljujući golmanu. Njihova prednost u revanšu je 70:30
Postena i realna izjava,zna i sam da je ovo bas los rezultat jel tesko da mi dole necemo gol zabiti,a to znaci da oni na svaki nas 3 moraju dati,nema sanse.
Odlicno je ovo proslo.Fantastican rezultat za ovaj sistem i dvomec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo sad stigoh, nije bila neka velika zima koliko sam očekivao ili sam se ja dobro obukao. 
Tekma dobra. Oni su imali svojih perioda, mi svojih, tako da je meč bio dobar za neutralne. Shvatite već jednom da se ne može svaka odigrati na vrhunskom nivou. Igraš s prvakom države, pa ebemu majku valjda se i oni nešto pitaju, kako ste tako ograničeni.. Pogotovo ova dvojica što valjaju nebuloze. Igra nešto lošija, par igrača nije bilo na nivou, ali razumijem. Prvo se treba staviti u njihovu poziciju, prvo što je hladno, što reće ovaj jedan drug da opališ nekom čvoku, zabolilo bi, a kamoli kad te složi ona lopta. Odličan rezultat i najvažnije da se nije primio gol, ovo je mjera. Njima dole trebaju dva za prolaz, a mi ga zabijamo sto posto.
Čestitke svima, idemo dalje mašinerijo. Pohvalio bih posebno Stanojevića, koji je opet pokidao, kao i Crepulja, Lazić i Mujakić. Ni Bekić nije bio loš, osim ispadanja u dva navrata. Nešto slabije partije Rahmana i Krstea, ali dobro.
Posebno bih se nayebao familije poganom Bekriću, nije ti ni ovoga puta istok ostao dužan. Yebem li mu nanu nanulicu!
@MortemHZ
Fina brojka.
Tekma dobra. Oni su imali svojih perioda, mi svojih, tako da je meč bio dobar za neutralne. Shvatite već jednom da se ne može svaka odigrati na vrhunskom nivou. Igraš s prvakom države, pa ebemu majku valjda se i oni nešto pitaju, kako ste tako ograničeni.. Pogotovo ova dvojica što valjaju nebuloze. Igra nešto lošija, par igrača nije bilo na nivou, ali razumijem. Prvo se treba staviti u njihovu poziciju, prvo što je hladno, što reće ovaj jedan drug da opališ nekom čvoku, zabolilo bi, a kamoli kad te složi ona lopta. Odličan rezultat i najvažnije da se nije primio gol, ovo je mjera. Njima dole trebaju dva za prolaz, a mi ga zabijamo sto posto.
Čestitke svima, idemo dalje mašinerijo. Pohvalio bih posebno Stanojevića, koji je opet pokidao, kao i Crepulja, Lazić i Mujakić. Ni Bekić nije bio loš, osim ispadanja u dva navrata. Nešto slabije partije Rahmana i Krstea, ali dobro.
Posebno bih se nayebao familije poganom Bekriću, nije ti ni ovoga puta istok ostao dužan. Yebem li mu nanu nanulicu!
@MortemHZ
Fina brojka.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 27 feb 2019, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Fakat tema je odron, sta ce bit kad se desi neki kiks, past će forum u pm.
Malo realnosti nije na odmet, pa neće ekipa uvijek redat prilike ko na traci, biće tu i kikseva i mi kao navijači ne trebamo odmah dočekat to na noz..
I ja Husrefu jedino zamjeram Halilovica, to ne mogu nikako da svarim..
Malo realnosti nije na odmet, pa neće ekipa uvijek redat prilike ko na traci, biće tu i kikseva i mi kao navijači ne trebamo odmah dočekat to na noz..
I ja Husrefu jedino zamjeram Halilovica, to ne mogu nikako da svarim..
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba se okrenut ovome. Nismo ni svjesni koliko je bitna utakmica iako se igra protiv Krupeamypitar je napisao/la:U subotu pomjereno igramo u 15,00 sati
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A sto serete jbte, rezultat je super....
Samo malerisete dok nam ide sve dobro cccc...
Yebem vas nezahvalne...
Samo malerisete dok nam ide sve dobro cccc...
Yebem vas nezahvalne...
moze vrlo lako ovo u penal zavrsnicu otici nije bilo sanse ni Gosku da se ne zabiju 3 komada pa poraz 1:0..samo lagano trebabodi123 je napisao/la:Jedini bolji rezultat od ovog je bio da smo dali još jedan i dobili 2-0. Zadovoljan sam i s 1-0. Realno tamo nema šanse da im ne zabijemo barem jedan, i vozdrica, mnogo smo jači.
Igrač utakmice Vladan Kovačević.
Vezni red obje ekipe se takmičio ko će koga jače udarit, umjesto da se trude da proigraju saigrače. Crepulja odličan ipak u fudbalskim stvarima.
Plače napad za Handžićem u ovakvim utakmicama.
Vezni red obje ekipe se takmičio ko će koga jače udarit, umjesto da se trude da proigraju saigrače. Crepulja odličan ipak u fudbalskim stvarima.
Plače napad za Handžićem u ovakvim utakmicama.
Ma vjeruj mi da i borac dobije ovdje..Siroki bi ih prosao...Denchi je napisao/la:Ma dobro dali su ga na strani, ali tesko da ce moci protiv ovakve listice zadrzat na ovom...Markovic je isto u strasnoj formi...Dadox je napisao/la:Toliko o borcu ne budalesajte hahah
E cuj ne vraca se tatar hahha daj ba sta vi gledate, lik i igra slabije jer se trosi krpeci igraca koji za pola sezone ima jedan gol i jednu asistenciju a bunari pred golom protivnika a defanzivno ispada ko amater.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
prije je fulao stopostotne sanse sad evo fula lopte... kakav kloc jebote tito.Pantelija je napisao/la:E cuj ne vraca se tatar hahha daj ba sta vi gledate, lik i igra slabije jer se trosi krpeci igraca koji za pola sezone ima jedan gol i jednu asistenciju a bunari pred golom protivnika a defanzivno ispada ko amater.
Kome Sabanovic grije klupu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu. Iskreno više sam se umorio gledajući utakmicu nego za 8 sati rada prije utakmice. Slab fudbal skroz.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobar rezultat ali ne znam sto svi naglasavate njima trebaju dva gola..njima treba 1:0 da anuliraju prednost i da se ide na penale gdje je 50:50 sansa za obje ekipe a kakvi smo specijalci u penalima mozda bi i favoriti bili hhahahah
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fina brojka na tribinama, što mi je drago, s obzirom na hladnoću i radni dan. Nadam se da će se raja buditi sve više i više, jer čitava ova ekipa na čelu s stručnim štabom i Upravom zaslužuju to.
Istok je bio baš popunjen, zapad solida.
Istok je bio baš popunjen, zapad solida.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
3 sata manje odmoraamypitar je napisao/la:U subotu pomjereno igramo u 15,00 sati
Rezultat je odlican, utakmica u kojoj ti je golman igrac utakmice, nije dobro odradjena. Zrinjski je imao bolje sanse za gol. Nadam se da ce se to popraviti. Nadam se da ce se i Pidro brzo vratiti. Hebu , takodje treba odmoriti u subotu.
Ne bi trebali izac sa prvom postavom nema potrebe, jedino Bekic I Vlado a sve ostalo moze b ekipa odradit...Dadox je napisao/la:3 sata manje odmoraamypitar je napisao/la:U subotu pomjereno igramo u 15,00 sati
Dupovac,sofranac,sabanovic,mustafic,kapic,resic,halil,sisic,handze
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 feb 2019, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.