Sta tebe briga jel prenosi arena,na stadion pa gledajUstanikSBII je napisao/la:Jel nas prenosi arena sutra?
Salim se, da, na Areni smo
Sta tebe briga jel prenosi arena,na stadion pa gledajUstanikSBII je napisao/la:Jel nas prenosi arena sutra?
Ma rado da sutra ne moram za ZG pa kontam ako bude na areni mogu gledatisince1948 je napisao/la:Sta tebe briga jel prenosi arena,na stadion pa gledajUstanikSBII je napisao/la:Jel nas prenosi arena sutra?
Salim se, da, na Areni smo
Ko moje najdraže meso, mješano...sb1996 je napisao/la:Kakav bi sastav mogao istrčati večeras?
Bas Skripari rjesavaju internet raspraveUstanikSBII je napisao/la:Eno "išarali" kod najpoznatijeg brice u gradu radnju (onaj kod Soptinih kuća) hahaha i već se u gradu priča da su to uradili Škripari navodno zbog nekih FB prepucavanja (nema FB pa nisam u toku) kuda ovo sve ide majko milamogu ruku u vatru staviti da je to par onih debila sa Puringaja pa jesu već jednom čitavu ulicu glavnu "šarali" privatne fasade glupostima poput ŠB i 1996 ccc ... Šta reći nego maloumnici na djelu pa samo mi nije jasno kako se ti majmuni uopće uspiju dogovoriti na takve gluposti jer poznato je da majmuni neznanju pričati ispravite me ako griješim
Sasvim slucajno to sad nastalo.. tko ce znat mozda jesu mozda nisu ali od nedjelje pa nadalje je sve jedna velika sramotasince1948 je napisao/la:Bas Skripari rjesavaju internet raspraveUstanikSBII je napisao/la:Eno "išarali" kod najpoznatijeg brice u gradu radnju (onaj kod Soptinih kuća) hahaha i već se u gradu priča da su to uradili Škripari navodno zbog nekih FB prepucavanja (nema FB pa nisam u toku) kuda ovo sve ide majko milamogu ruku u vatru staviti da je to par onih debila sa Puringaja pa jesu već jednom čitavu ulicu glavnu "šarali" privatne fasade glupostima poput ŠB i 1996 ccc ... Šta reći nego maloumnici na djelu pa samo mi nije jasno kako se ti majmuni uopće uspiju dogovoriti na takve gluposti jer poznato je da majmuni neznanju pričati ispravite me ako griješim
I on se zaletio pa je njih odmah napao. Ja mogu ruku u vatru da nije niko od njih
Ne znam jesu li ovo ali dobro znam tko je "šarao" fasade u mom susjedstvu ... A saznati će se i ovo vrlo brzo ... Daj Bože da nisu oni jer ne treba nam dodatno srca.nje po gradu ali znajući te pojedine likove prije da jedu oni nego nisu ... Tribinu trenutno vodi 10ak debila a dosta se momaka zbog toga distanciralo od kaveza ... Pa pogledaj samo po sjeveru koliko ima momaka u najboljim godinama 20/26 za koje znam da su redovno bili u kavezu i na gostovanjima i sad su odjednom na sjeveru svi u svojim grupicamasince1948 je napisao/la:Bas Skripari rjesavaju internet raspraveUstanikSBII je napisao/la:Eno "išarali" kod najpoznatijeg brice u gradu radnju (onaj kod Soptinih kuća) hahaha i već se u gradu priča da su to uradili Škripari navodno zbog nekih FB prepucavanja (nema FB pa nisam u toku) kuda ovo sve ide majko milamogu ruku u vatru staviti da je to par onih debila sa Puringaja pa jesu već jednom čitavu ulicu glavnu "šarali" privatne fasade glupostima poput ŠB i 1996 ccc ... Šta reći nego maloumnici na djelu pa samo mi nije jasno kako se ti majmuni uopće uspiju dogovoriti na takve gluposti jer poznato je da majmuni neznanju pričati ispravite me ako griješim
I on se zaletio pa je njih odmah napao. Ja mogu ruku u vatru da nije niko od njih
Pricao sam sad s jednim momkom,svjesni su i oni da su zas.rali u nedjelju. A sigurno jedini koje je doticni prozivao. Ima jedna druga skupina mladezi koja moze bit osumnjicenasb1996 je napisao/la:Sasvim slucajno to sad nastalo.. tko ce znat mozda jesu mozda nisu ali od nedjelje pa nadalje je sve jedna velika sramotasince1948 je napisao/la:Bas Skripari rjesavaju internet raspraveUstanikSBII je napisao/la:Eno "išarali" kod najpoznatijeg brice u gradu radnju (onaj kod Soptinih kuća) hahaha i već se u gradu priča da su to uradili Škripari navodno zbog nekih FB prepucavanja (nema FB pa nisam u toku) kuda ovo sve ide majko milamogu ruku u vatru staviti da je to par onih debila sa Puringaja pa jesu već jednom čitavu ulicu glavnu "šarali" privatne fasade glupostima poput ŠB i 1996 ccc ... Šta reći nego maloumnici na djelu pa samo mi nije jasno kako se ti majmuni uopće uspiju dogovoriti na takve gluposti jer poznato je da majmuni neznanju pričati ispravite me ako griješim
Dinin igrač sve uradio, Vranješ se samo naklonio. Ne može se puštati igrač na boku da vuče loptu 20+ m i još ubaci, sve sam ko duhEvolve je napisao/la:**** igru Mrsa, nemoze se tako branit, primamo gol i jedne sanse ccccc
Glup gol,bezveze se moramo sekirat.Evolve je napisao/la:Moglo je ovo i bolje veceras, sto se tice zavrsnice, al ajd...
@Pantarei.
Mrsin igrac, jos se okrece i vidi ga i opet je stajao 5m od njega, nemozemo takve golove primat.
Necu ni pitat sto su skripari na jugu bili.
Je i Mrša trebao bolje, pa i golman jer je lopta padala u peterac. To je golmanova lopta. Ali meni je neshvatljivo kako se stalno stoji daleko od igrača koji napadaju po strani. To bočni moraju puno energičnije i čvršće riješavati.Evolve je napisao/la:Moglo je ovo i bolje veceras, sto se tice zavrsnice, al ajd...
@Pantarei.
Mrsin igrac, jos se okrece i vidi ga i opet je stajao 5m od njega, nemozemo takve golove primat.
Necu ni pitat sto su skripari na jugu bili.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, svrakino1921 i 16 gostiju.