La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Gazi gubu 
Za ovo nek se zahvale Viniciusu i Benzemi, trebali su voditi 3 razlike.Ali hajd Junioru ne treba zamjeriti, momak je zvijer i samo nek popravi zavrsnicu ali ova panjina ih redovno unazadi.
U koju ruku?Baci malo pogled na snimku.I suci nakon utakmice su potvrdili da ga nije pogodila u ruku i zato lik vise nece sudit Interu.Tesnjak1991 je napisao/la:I onda u ruku, ili tog dijela nema?L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
Šta ćeš više očekivati kad ti ekipu vodi Solari.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Autogol VaranaRaonffa je napisao/la:
Evo i panenke za hattrick i već jedan veliki facial na hejtere u vlastitim redovima
Jedan grad, jedna ljubav!
Pa ovi nemogu pogoditi ove navijace u bijelom iza gola,Bejl i njih promasi pogodi ove sarene 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
Al bruku sansi u ove dvije utakmice Real profulio, iznenađujuće dobra izdanja u ove dvije tekme s Barcom nije Solari lose odradio klasiko, u subotu mu je treca srecaSaurman je napisao/la:Šta ćeš više očekivati kad ti ekipu vodi Solari.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ukrali mu golGifron je napisao/la:Autogol VaranaRaonffa je napisao/la:
Evo i panenke za hattrick i već jedan veliki facial na hejtere u vlastitim redovima
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako su izvikali ovog karinaša asensia 
Nema više Rone da ovo posprema sa lakoćom.legenda reala je napisao/la:Al bruku sansi u ove dvije utakmice Real profulio, iznenađujuće dobra izdanja u ove dvije tekme s Barcom nije Solari lose odradio klasiko, u subotu mu je treca srecaSaurman je napisao/la:Šta ćeš više očekivati kad ti ekipu vodi Solari.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta kaze ne fali Rona Realu na.a hahah..
Ovo sve drva neka igraju.. Rona bi bar nesto zabio od silnih sansi. Mada je i Barca srednja zalost bila al eto.
Ovo sve drva neka igraju.. Rona bi bar nesto zabio od silnih sansi. Mada je i Barca srednja zalost bila al eto.
Sve je ovo dobro.Ja sam rekao da navijam za 5.mjesto.Tek onda bi se neke stvari promjenile
Jedna ekipa loša a druga katastrofalna. Real ispada naredno kolo u LP , a i Barcelona ce vjerovatno . Ne pamtim losije ekipe Reala i Barcelona u nekih zadnjih 15 godina .
Tamo smo trebali zabiti tri, ovamo 4.
2 šuta u okvir, tri gola.
Svaka čast kostarikanski sine, dabogda više nikad ne branio.
2 šuta u okvir, tri gola.
Svaka čast kostarikanski sine, dabogda više nikad ne branio.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E sad kad te ovskva Barcelona nabije 3 0 moras se zapitat gdje si.
Ispadanje od Ajaxa i petarda u ligi klasiku su spas nadam se
Najgore je što ćemo opet osvojiti LP, samo ako se ne sastanemo sa Barcelonom.MElloo je napisao/la:E sad kad te ovskva Barcelona nabije 3 0 moras se zapitat gdje si.
Remember, remember the 5th of November.
Ekipa nije kvalitetna da osvoji nistaTonySosa je napisao/la:Najgore je što ćemo opet osvojiti LP, samo ako se ne sastanemo sa Barcelonom.MElloo je napisao/la:E sad kad te ovskva Barcelona nabije 3 0 moras se zapitat gdje si.
- anonymousHD
- Kontakt:
Najgore od svega što se Messi večeras štedio, očekujem njegov hattrick za vikend.
E ako je sad osvojite onda je više i ne trebate igrati, ostali nek igraju za drugo.TonySosa je napisao/la: Najgore je što ćemo opet osvojiti LP, samo ako se ne sastanemo sa Barcelonom.
Ako ove godine Real dodje dalje od 1/4 timovi koje izbaci trebaju ugasit klubsljivo je napisao/la:E ako je sad osvojite onda je više i ne trebate igrati, ostali nek igraju za drugo.TonySosa je napisao/la: Najgore je što ćemo opet osvojiti LP, samo ako se ne sastanemo sa Barcelonom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.