Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 24 okt 2010, 11:00

Pa znate i sami ljudi da će vjerojatno najbolji igrač biti onaj čiji tim osvoji LP ove godine, pogotovo ako osvoje Real ili Barca znate i sami koja će 2 igrača biti najbolji, zato nema smisla govoriti koji je igrač bolji.. Meni je osobno CR kompletniji igrač ali to ne znači da je bolji :P
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2010, 11:34

Porediti Ronalda i Messija je smiješno. Sve je to stvar ukusa jer je evidentno da su to nenadhebivi igrači. Trenutno su oba igrača u strašnoj formi i samo neka tako ostane do El Clasica. ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 okt 2010, 11:42

Blue_He4rt je napisao/la:Ronaldo kada bi dao 100 golova na utakmici nece dostici ono sto Messi ima u svojim nogama...
Decko, pod hitno na snimanje glave. Sta to Messi ima u svojim nogama? Ronaldo je bar 3x kompletniji od Patuljka. Sut, pas, brzina, jacina, skok, glava... sve su to djecace parametri koji idu u prilog Ronaldu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 okt 2010, 11:44

daj nemojte po xxx porediti Ronalda sa Mesiom nema tog čovjeka koji može objektivno reči ko je bolji...a sinoć je Ronaldo postigao svoje klasične golove....kretanje bez lopte i uvijek na pravom mjestu ali treba izdvojiti i Di Mariu koji je odigrao nevjerovatnu utakmicu...pa stalno je vršio pritisak na loptu i da mu kažeš nemoj opet bi trčao...a bogami zna i sa loptom namjestio je 2 gola izborio penal...desna lijeva strana svejedno a čak je sinoć igrao i lijevog beka 15 minuta :) a Ozil več rutinski igra nije vrijedan spomena....Higuain u sjeni puni statistike i puni....ovo ostalo nemam šta komentarisati kao i uvijek standardno dobri....

a sad slijedi rak rana Copa Del Rey več u utorak gostovanje kod Real Murcie....ali Mou če odmor dati samo Xabiu,Ozilu i Carvalju....Ronaldo,Marcelo če biti u prvom sastavu...nema opuštanja...11 utakmica 9 pobjeda 2 remija gol razlika 27-4 nije loše :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 okt 2010, 12:06

Blue_He4rt je napisao/la:Veca bi faca bio da nisi stavio smjeska...
Ama ti mozes pricati sta hoces iz tvog posta se jasno dalo vidjeti da ne volis niti Ronalda niti Real, ili vise preferiras Barcelonu od Reala.
-Paja je napisao/la: I onda je svizac zamotao cokoladu...
I opet Paja sa sraanjima
OTNYS_YNWA je napisao/la:Porediti Ronalda i Messija je smiješno. Sve je to stvar ukusa jer je evidentno da su to nenadhebivi igrači. Trenutno su oba igrača u strašnoj formi i samo neka tako ostane do El Clasica. ;)
A upravo tako. Messi je igrac kao i Ronaldo. Obojicu je sa dobrom taktikom i dobrom odbranom moguce zaustaviti, a ako vec imate dobru odbranu, a na to sve Barca nema Xavija, Messi se uopste ne vidi. Ronaldo je bolji individualac, Messi bolji timski igrac, obojica imaju tehniku, oko za gol, brzinu, jedan ima skok drugi preciznost.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 okt 2010, 12:39

Brnjoo je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Veca bi faca bio da nisi stavio smjeska...
Ama ti mozes pricati sta hoces iz tvog posta se jasno dalo vidjeti da ne volis niti Ronalda niti Real, ili vise preferiras Barcelonu od Reala.
-Paja je napisao/la: I onda je svizac zamotao cokoladu...
I opet Paja sa sraanjima
OTNYS_YNWA je napisao/la:Porediti Ronalda i Messija je smiješno. Sve je to stvar ukusa jer je evidentno da su to nenadhebivi igrači. Trenutno su oba igrača u strašnoj formi i samo neka tako ostane do El Clasica. ;)
A upravo tako. Messi je igrac kao i Ronaldo. Obojicu je sa dobrom taktikom i dobrom odbranom moguce zaustaviti, a ako vec imate dobru odbranu, a na to sve Barca nema Xavija, Messi se uopste ne vidi. Ronaldo je bolji individualac, Messi bolji timski igrac, obojica imaju tehniku, oko za gol, brzinu, jedan ima skok drugi preciznost.
Ajde kume ne prosipaj se , Messi losj individualno od Ronalda ?! Ne luduj , pa kume Messi je jedini covjek koji je u stanju naredat pola ekipe i zakucat loptu u mrezu , Ronaldo to nemoze jer on nema ni u pola prodornost ko Messi.On jeste brzi vjerovatno , ali prodorniji ni upola.Pogledaj 1 klip Messija i Ronalda i bice ti jasno.Messi ne moze bez Xavija ???? 4 gola u 2 kola bez Xavija , sa pola snage.Ne prdi !Ja sam objektivan , ali nemozes reci daje Roandlo bolji od MEssija individualno ama bas nikako.Znaci Messijevi prodori i valjanje po 5 igraca u 16 metara i na kraju golovi su nesto sto Ronaldo moze samo sa divljenjem gledat.A on ima neke druge karakteristike koje Messi nema , npr: Skok , sut sa obenoge odlican...
Neko navede da Ronaldo iam bolji pass :OOOOOOOOO Zar on ikad daje pass '???

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 okt 2010, 13:00

Andres je napisao/la: Ajde kume ne prosipaj se , Messi losj individualno od Ronalda ?! Ne luduj , pa kume Messi je jedini covjek koji je u stanju naredat pola ekipe i zakucat loptu u mrezu , Ronaldo to nemoze jer on nema ni u pola prodornost ko Messi.On jeste brzi vjerovatno , ali prodorniji ni upola.Pogledaj 1 klip Messija i Ronalda i bice ti jasno.Messi ne moze bez Xavija ???? 4 gola u 2 kola bez Xavija , sa pola snage.Ne prdi !Ja sam objektivan , ali nemozes reci daje Roandlo bolji od MEssija individualno ama bas nikako.Znaci Messijevi prodori i valjanje po 5 igraca u 16 metara i na kraju golovi su nesto sto Ronaldo moze samo sa divljenjem gledat.A on ima neke druge karakteristike koje Messi nema , npr: Skok , sut sa obenoge odlican...
Ma neee, on je sasvim slucajno najbolji asistent Primere...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 okt 2010, 13:02

Portillo je napisao/la:
Andres je napisao/la: Ajde kume ne prosipaj se , Messi losj individualno od Ronalda ?! Ne luduj , pa kume Messi je jedini covjek koji je u stanju naredat pola ekipe i zakucat loptu u mrezu , Ronaldo to nemoze jer on nema ni u pola prodornost ko Messi.On jeste brzi vjerovatno , ali prodorniji ni upola.Pogledaj 1 klip Messija i Ronalda i bice ti jasno.Messi ne moze bez Xavija ???? 4 gola u 2 kola bez Xavija , sa pola snage.Ne prdi !Ja sam objektivan , ali nemozes reci daje Roandlo bolji od MEssija individualno ama bas nikako.Znaci Messijevi prodori i valjanje po 5 igraca u 16 metara i na kraju golovi su nesto sto Ronaldo moze samo sa divljenjem gledat.A on ima neke druge karakteristike koje Messi nema , npr: Skok , sut sa obenoge odlican...
nakon 8 kola '??? AHAHAHHAHAHA
Pa vidi Messijev broj asistencija u zadnjih 4 god , i pogledaj njegov , sveceti bit jasno ! A do tada uzivaj u tome sto ti je idol konacno jednom Racingu zabio 4 retardirana gola !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 okt 2010, 13:05

:lol: :lol: :lol: dobro objektivni....opet ovi počeli pa hebemi se za Messia trenutno je jedan drugi igrač u prvom planu i očigledno to nekom bode oči...

mislim da ima tema za takve kao ti da raspravljate...Messi vs Ronaldo e tamo piši do sutra

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 13:06

Kakve gluposti covjek napisa :shock: :o to je strašno....blasfemija je porediti najboljeg igraca današnjice sa šminkerom i nauljenim pozerom....jedan je fudbaler (i dobitnik svih mogucih nagrada, vlasnik rekorda) a drugi pozer i glumac u reklamama....jedan zabija golove, a drugi ga zabija samo onoj kuji Kim Kardashian i pokazuje trbušnjake :mrgreen: ....razlike se mogu nabrajati do sutra, ali jedno je sigurno : Messi se ne smije staviti u istu recenicu sa portugalskim firaunom.
Cuj nema Xavia = nema ni Messia :o :shock: pa šta bi protiv Kopenhagena i juce protiv Zaragoze??

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 okt 2010, 13:11

:P djeco,djeco,djeco....da ste došli makar kad je promašio 10 gol šansi protiv Ayaxa a ne sada kada je zabio 4 gola na jednoj utakmici...loš vam tajming skroz a objektivnost :P vjerujem da ste čuli za tu riječ...valda

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 24 okt 2010, 13:12

Portillo je napisao/la:
HAHAHAHAH :D e cuj zar on ikad daje pass :/

E ne mogu da vjerujem,dodze ovde da pametuje a pola stvari ne zna... ccc!!

Dosta spamanja oko Ronalda , Messi-ja ... SVAAKO JE DOBAR NA SVOJ NACIN!! TEMA JE REAL MADRID A NE MESSI I RONALDO :D :D
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 24 okt 2010, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 okt 2010, 13:13

Andres je napisao/la: nakon 8 kola '??? AHAHAHHAHAHA
Pa vidi Messijev broj asistencija u zadnjih 4 god , i pogledaj njegov , sveceti bit jasno ! A do tada uzivaj u tome sto ti je idol konacno jednom Racingu zabio 4 retardirana gola !
ahahahahahaah koji je ovo kreten boze dragi, pa zar ovakve neko i radja... Kazes zar taj zna dodat? Ja ti kazem da je prvi asistent Primere, ti kazes nakon 8 kola, hahahahhaha koji bjedni argument. Drugo, ne govorimo o Messijevim asistencijama nego o Ronaldovim asistencijama i pasovima kojih prema tvojim tvrdnjama - nema, ali eto, sta ti ja mogu. Ronaldo - Racing? Hahahah, dobro te je.

Evo ova dva pasa CR-a se nekako posebno isticu (bar ove sezone).

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 13:13

Raul_64 je napisao/la::P djeco,djeco,djeco....da ste došli makar kad je promašio 10 gol šansi protiv Ayaxa a ne sada kada je zabio 4 gola na jednoj utakmici...loš vam tajming skroz a objektivnost :P vjerujem da ste čuli za tu riječ...valda
Raule 64 , ja nisam na tebe mislio :!: vec na onog prije što je nešto pisao u Ronaldu i nekakve poređenja. Nidje veze prica.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 13:14

Messi i Ronaldo na svjetskom prvenstvu zajedno 1 gol i to strasnoj sjevernoj koreji.

"najbolji" igraci svijeta hahahaha
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2010, 13:16

Nije malo dat go Sjevernoj koreji :mrgreen: :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 okt 2010, 13:19

slika

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 okt 2010, 13:27

Bgmi Mourinho fin posao odradjuje s Realom , nakon mnogo godina i Real igra fin i efikasan nogomet .
Taktiku je pogodio , ima ponajbolje moguce igrace za tu taktiku .
Carvalho i Pepe odlicni u odbrani , Marcelo odlican jos kada se Ramos vrati to ce biti fina odbrana .
Vezni red to je nesto sto je Realu falilo dosta vremena .
Xabi Alonso i Khedira - odlicni , jedan kreativan , puno trci , najbolji timski igrac u Realu , dok je Khedira - trkac , krade lopte , ponekad se ubaci u napad i tu je veoma opasan.
Ozil , Ronaldo - Di Maria --- Sta reci o ovom trojcu ?
Ozil - Momak kojeg sam ocekivao u Barci , ali on ode u Real i tamo pokaza ono sta zna , povezao redove Reala , najkreativniji igrac u Realu , odlicno se uklopio u Mourinhovu taktiku.
Ronaldo - Odlican igrac , u ovom stilu igre cvjeta , 5 golova u zadnje 2 tekme su dokaz toga.
Di Maria - definitvno iznenadjenje da ce se ovako brzo uklopiti u stil igre i ovako dobro igrati , jednostavno me iznenadio . Konstantno vrsi pritisak na odbranu , odlican pregled terena , brz i efikasan igrac .
Higuain - Igrac koji u sjeni prethodnog trojca puni protivnicke mreze , opasan igrac koji ce svaku priliku iskoristiti.

Messi i Ronaldo

Messi - bolji timski igrac od Ronalda , ima bolju viziju i bolji pas od Ronalda , bolju tehniku od Ronalda ( tu mislim na trk s loptom , a ne trikove ) , precizniji sut .
Ronaldo - kopletniji igrac od Messija , to je samo zbog njegove visine , odlican odraz i udarac glavom , sut ima jaci ali ne i precizniji , slobodni udarci - jedan od najboljih izvodjaca slobodnjaka poslije Becksa , Juninha i Pjanica :D
Jedina mu je mana sto nije toliki timski igrac kao Messi .

Oba igraca imaju svoje kvalitete i mane , po meni je Messi bolji igrac od Ronalda , ima veci doprinos u ekipi i zaista radi neke stvari koje ni Ronaldo ne moze uraditi.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 13:27

-Paja je napisao/la:Messi i Ronaldo na svjetskom prvenstvu zajedno 1 gol i to strasnoj sjevernoj koreji.

"najbolji" igraci svijeta hahahaha
jbg, ne bih ja ali sam si zatražio ovo :lol: :mrgreen: ne mora ni koreji ali zna se kome je trpao po 4 na jednoj tekmi :lol:

[youtube][/youtube]

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 24 okt 2010, 13:32

@Portillo>Ta tabela apsolutno nista ne znaci,kao ni ova:

L. Messi 34
G. Higuaín 27
Cristiano Ronaldo 26
Villa Valencia 21
D. Forlán 18
Z. Ibrahimovic 16
Soldado 16
Luís Fabiano 15
Nino 14
Llorente 14
Mario Bermejo 12
F. Kanouté 12
S. Agüero 12
Aduriz 12
Pedro 12

Jednostavno Messi je daleko ispred svih,iako sam neutralan,ne simpatisem uopste ni Real.M,ni Barcelonu ili nekog treceg u Ligi BBVA!!
Chelsea F.C.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []