FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krupu samo da uzmemo.. e tu bi bio zadovoljan i sa ovako losom igrom kao danas. Ako tu uzmemo 3 boda to ce bit jedan veliki korak naprijed prema tituli jer protiv ovih 'manjih' klubova imam osjecaj bodovi su najbitniji
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve ide svojim tokom korak po korak
Normalno. Pogledaj Zrinju zadnje tri godine, od ekipa iz vrha imaju najgori skor u derbijima. Redovno ih trehali i mi i Željo, al mi kiksamo s Gabelom, Željo s Krupom, Zrinja to hladno pomete. Na kraju prvi.FrancescoTotti je napisao/la:Krupu samo da uzmemo.. e tu bi bio zadovoljan i sa ovako losom igrom kao danas. Ako tu uzmemo 3 boda to ce bit jedan veliki korak naprijed prema tituli jer protiv ovih 'manjih' klubova imam osjecaj bodovi su najbitniji
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bekić je danas bio dobar, ne treba srati čisto radi reda. Ispao je možda dva puta, ali ništa strašno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mozel ko postavit snimak danasnje utakmice
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Upravo tako.FrancescoTotti je napisao/la:Krupu samo da uzmemo.. e tu bi bio zadovoljan i sa ovako losom igrom kao danas. Ako tu uzmemo 3 boda to ce bit jedan veliki korak naprijed prema tituli jer protiv ovih 'manjih' klubova imam osjecaj bodovi su najbitniji
Bezbroj puta dokazano u praksi.
Ove sezone to bi moglo biti još izraženije u našoj ligi.
Gori pod nogama mnogim klubovima.
Uložilo se novca.
Ambicije za ostanak su ogromne.
Pojavile su se ekipe sa apetitima za izlazak u Evropu za koje nismo mogli ni sanjati.
Subota - Krupa - veliki korak ka tituli.
Pobjedom možda i povećamo bodovnu razliku.
Jedna od mnogih u nizu koju "moramo" dobiti, te su po pravilu zayebane.
-
- Kontakt:
- Ova Titula je enormno , bas enormno vazna , pa taman je osvojili s Obucom,Skorom,Avdicem , ali eto nije zlo reci svoje zelje .
- Ljudi profesionalci u klubu znaju sta im je ciniti . Evo 20/33 kola je po meni vrlodobro , ako ne odlicno .
- Mislim da smo za nijansu ili vise bolji nego na kraju jeseni. Lazic nije losiji od Adukora na stoperu. Kapic ce aBd dati dosta FKS ,bar kao alternativa
- Lahko je Evropljanima igrati srijeda-nedelja kad igraju na tepisima. Ovdje odigrati 3 u 7 dana je bas tesko.
- Samo da ne padnemo u zamku osvajanja duple i da ispusimo Titulu. Bio bih bas tuzan. Titula je prioritet.
- Izbaciti Lazne , po meni bi okrenulo Listicu (lopovi su to,samo im Evropa cilj) da nas poguraju i da sa nama igraju finale,jer im to znaci Evropu.
- Ljudi profesionalci u klubu znaju sta im je ciniti . Evo 20/33 kola je po meni vrlodobro , ako ne odlicno .
- Mislim da smo za nijansu ili vise bolji nego na kraju jeseni. Lazic nije losiji od Adukora na stoperu. Kapic ce aBd dati dosta FKS ,bar kao alternativa
- Lahko je Evropljanima igrati srijeda-nedelja kad igraju na tepisima. Ovdje odigrati 3 u 7 dana je bas tesko.
- Samo da ne padnemo u zamku osvajanja duple i da ispusimo Titulu. Bio bih bas tuzan. Titula je prioritet.
- Izbaciti Lazne , po meni bi okrenulo Listicu (lopovi su to,samo im Evropa cilj) da nas poguraju i da sa nama igraju finale,jer im to znaci Evropu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- TamniVilajet
- Kontakt:
-Nebi ja rekao da je ovo korektan post. Po meni je ovo vise zelja/pokusaj kritike ali i nedostatak samopouzdanja tj strah od linca, jer vecina forumasa ovdje stavlja pojedince iznad kluba a ostali klimaju glavom jer su kritike ljubimaca strogo zabranjene a oni ne zele ''sukobe'' i priklanjaju se vecini jer se tako osjecaju sigurniji.Samozdravlje je napisao/la:Ovo je korektan post .bordobijeli je napisao/la:Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
Drugim rijecima sve vise licimo na lobotomce. Rastjerali smo skoro sve stare forumase i osim par likova koji su ostali, niko vise ne smije napisati svoje misljenje jer ako napises nesto protiv njihovih ljubimaca prvo te prozovu navijacem kmelje pa ti onda slijedi standardno pljuvanje, uvrede, psovanje najmilijih itd. Jer imati misljenje na ovoj temi je strogo zabranjeno. Ako imas misljenje koje se ne podudara sa vecinom, ti si automatski neprijatelj!
Lobotomija level pro!
-Ovo danas je izgledalo vrlo lose i spasila nas je sreca i Kovacevic. Ponovo je struka zakazala sa postavkom i ponovo nismo imali odgovor na promjenu formacije protivnika, tj mi nemamo plan B, niti smo ga ikad imali. Realno, mi ovu utakmicu nismo zasluzili da pobjedimo. Zrinjski nas je nadigrao i to sa svojim drugim timom, isto kao sto su nam bili poptpuno ravnopravan protivnik u prvenstvu i zabili nam 2 gola dok smo imali igraca vise na terenu. Isto nas je nadigrala Sloboda u obe utakmice, i Siroki itd a mi odgovora na njihovu igru nismo imali. Niti mi znamo promjeniti formaciju, niti izvrsiti prave i pravovremene izmjene.
-Obicno kad protivnik nesto promjeni i preuzme inicijativu ili kad nam jednostavno ne ide, mi tada izgledamo potpuno izgubljeno jer nasim igracima nema ko da da upustva kako da se postave i odgovore na to. Umjesto upustava oni od naseg sefa ss mogu cuti psovanje bogova, majki, slanje nekoga ili necega u pm i slicne gluposti. Nasa je sreca sto imamo igrace duplo kvalitetnije od ostalih u ovoj nasoj jadnoj ligi i tako na silu pobjedjujemo, sto i nije tako lose za nasu ligu ili kup ali je pogubno za Europu u sta smo se vec uvjerili kada smo dozivjeli najveci poraz u istoriji. Nikog mi nismo takticki nadmudrili nego jednostavno idemo silom jer imamo dobre igrace a cesto nas i sreca posluzi, kao sto je i sada.
-To su cinjenice koje svi vide ali na ovom forumu i temi je zabranjeno pisati o tome jer su temu preuzeli lobotomci koji ne navijaju za FK Sarajevo nego samo za pojedince u istom, i osobe bliske nekim ''ljudima'' u upravi.
-Svaka cast nasim igracima jer se vecina od njih trudi i daju sve od sebe, i nadam se da cemo abd u maju svi zajedno proslaviti bar titulu prvaka, ako ne i duplu krunu.
-Sto se tice ovih pisanja o Vijetnamcima jedina istina je da je zapelo oko vlasnistva jer ljudi zele ulagati u Kosevo a ono nazalost nije nase. Znaci vise je do politicara i vlastodrzaca nego do kluba. I oni nisu jedini koji su bili zainteresovani ali i drugi bjeze kad vide koliko je sve komplikovano u nasoj zemlji.
-Zemljiste u Butmiru nije nase ali nije istina da nam ga neko moze uzeti i radi se na tome da se kupi i uknjizi na nase ime prije isteka onih 30 godina.
-Mislio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio, uglavnom selam tebi ahbabu moj i nemoj da te ova djeca puno nerviraju. Vecina njih su dobri momci, samo sto su neki podvodljivi, tj previse su posteni, da ne kazem naivni, pa dozvoljavaju da im drugi namecu misljenja ali s vremenom ce se to promjeniti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
P.S. Sjetio sam se. Mislio sam pomenuti posjetu.
Ovo sinoc i nije tako lose, ali mislim da ce ako se igra ne promjeni posjeta biti sve slabija i da ce prosjek pasti ispod 2000.
20% raje koja je sinoc bila na utakmici nece doci protiv Krupe jer ljudi ne zele placati da se mrznu i gledaju onakvu patnju.
Ne seri bgt,fuj gadi mi se čitati, sve što ti napišeš.TamniVilajet je napisao/la:-Nebi ja rekao da je ovo korektan post. Po meni je ovo vise zelja/pokusaj kritike ali i nedostatak samopouzdanja tj strah od linca, jer vecina forumasa ovdje stavlja pojedince iznad kluba a ostali klimaju glavom jer su kritike ljubimaca strogo zabranjene a oni ne zele ''sukobe'' i priklanjaju se vecini jer se tako osjecaju sigurniji.Samozdravlje je napisao/la:Ovo je korektan post .bordobijeli je napisao/la:Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
Drugim rijecima sve vise licimo na lobotomce. Rastjerali smo skoro sve stare forumase i osim par likova koji su ostali, niko vise ne smije napisati svoje misljenje jer ako napises nesto protiv njihovih ljubimaca prvo te prozovu navijacem kmelje pa ti onda slijedi standardno pljuvanje, uvrede, psovanje najmilijih itd. Jer imati misljenje na ovoj temi je strogo zabranjeno. Ako imas misljenje koje se ne podudara sa vecinom, ti si automatski neprijatelj!
Lobotomija level pro!
-Ovo danas je izgledalo vrlo lose i spasila nas je sreca i Kovacevic. Ponovo je struka zakazala sa postavkom i ponovo nismo imali odgovor na promjenu formacije protivnika, tj mi nemamo plan B, niti smo ga ikad imali. Realno, mi ovu utakmicu nismo zasluzili da pobjedimo. Zrinjski nas je nadigrao i to sa svojim drugim timom, isto kao sto su nam bili poptpuno ravnopravan protivnik u prvenstvu i zabili nam 2 gola dok smo imali igraca vise na terenu. Isto nas je nadigrala Sloboda u obe utakmice, i Siroki itd a mi odgovora na njihovu igru nismo imali. Niti mi znamo promjeniti formaciju, niti izvrsiti prave i pravovremene izmjene.
-Obicno kad protivnik nesto promjeni i preuzme inicijativu ili kad nam jednostavno ne ide, mi tada izgledamo potpuno izgubljeno jer nasim igracima nema ko da da upustva kako da se postave i odgovore na to. Umjesto upustava oni od naseg sefa ss mogu cuti psovanje bogova, majki, slanje nekoga ili necega u pm i slicne gluposti. Nasa je sreca sto imamo igrace duplo kvalitetnije od ostalih u ovoj nasoj jadnoj ligi i tako na silu pobjedjujemo, sto i nije tako lose za nasu ligu ili kup ali je pogubno za Europu u sta smo se vec uvjerili kada smo dozivjeli najveci poraz u istoriji. Nikog mi nismo takticki nadmudrili nego jednostavno idemo silom jer imamo dobre igrace a cesto nas i sreca posluzi, kao sto je i sada.
-To su cinjenice koje svi vide ali na ovom forumu i temi je zabranjeno pisati o tome jer su temu preuzeli lobotomci koji ne navijaju za FK Sarajevo nego samo za pojedince u istom, i osobe bliske nekim ''ljudima'' u upravi.
-Svaka cast nasim igracima jer se vecina od njih trudi i daju sve od sebe, i nadam se da cemo abd u maju svi zajedno proslaviti bar titulu prvaka, ako ne i duplu krunu.
-Sto se tice ovih pisanja o Vijetnamcima jedina istina je da je zapelo oko vlasnistva jer ljudi zele ulagati u Kosevo a ono nazalost nije nase. Znaci vise je do politicara i vlastodrzaca nego do kluba. I oni nisu jedini koji su bili zainteresovani ali i drugi bjeze kad vide koliko je sve komplikovano u nasoj zemlji.
-Zemljiste u Butmiru nije nase ali nije istina da nam ga neko moze uzeti i radi se na tome da se kupi i uknjizi na nase ime prije isteka onih 30 godina.
-Mislio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio, uglavnom selam tebi ahbabu moj i nemoj da te ova djeca puno nerviraju. Vecina njih su dobri momci, samo sto su neki podvodljivi, tj previse su posteni, da ne kazem naivni, pa dozvoljavaju da im drugi namecu misljenja ali s vremenom ce se to promjeniti.
Ovo sinoc i nije tako lose, ali mislim da ce ako se igra ne promjeni posjeta biti sve slabija i da ce prosjek pasti ispod 2000.
20% raje koja je sinoc bila na utakmici nece doci protiv Krupe jer ljudi ne zele placati da se mrznu i gledaju onakvu patnju.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Pa sto citas? 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem, Krupa je posljednja na tabeli.Inspiracija je napisao/la:Ovo je jako dobro...Nadam se da će protiv Krupe više raje doć ne znam šta više treba da se uradi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Krupa je slabija igrački,i po kvaliteti i od Tuzle.Ja ne vidim sta bi se moralo ne daj Bože desiti i da nam bod uzmu.Vidi se po igračima da na svaku utakmicu ulaze ozbiljno,uz našu veliku podršku u subotu,ja se nadam da ćemo im uvaliti 2, 3 komada kao os šale.MortemHz je napisao/la:Ne vjerujem, Krupa je posljednja na tabeli.Inspiracija je napisao/la:Ovo je jako dobro...Nadam se da će protiv Krupe više raje doć ne znam šta više treba da se uradi
Ide toplije vrijeme, ja se nadam lijepoj posjeti,oko 4,000-5.000 milja
Ma dobro, nw voli husrefa i ok.
Ali jedna stvar ubada u oci . Covjek nema osjecaj za izmjenu nikakav, ima najjacu klupu u ligi a prva izmjena je u 77. Min ito pozicoja za pozicoju. Ista stvar je i za promjenu taktike, zatcorili su nam dva vezna na prijemu lopte i on nista ne radi nego gleda kako se patimo 90 min sa njihovom formacijom. Kada ti zgusnu sredinu onako, stavljas sisica koji je brz, stavis resica, pa i halilovica, jer im strana ostane suplja.
Ako vidis u 50 i neato min da je hebibovic uzasan i naprijed i nazad, daj mijenjaj ga, nije se rodio na terenu. Jednostavno, svako ko nam zatvori onako vezni red, mi smo u problemu.
Kad stignem do snimka, napravit cu video svih kikseva jucer naseg desnog beka. Od postavljanja do odluka u napadu... kriminal, gdje navijac protivnickog kluba kaze da ovaj ni kod njih ne bi igrao... ali eto, ima onih koji misle da je on dobar a igrac aa 500 min ima 4 asistencije i gol a onn za bog zna koliko jednu ...
Jucer izmjene iste ko u tuzli, potpuno iste. Poci jemo i zavrsavamo utakmicu u istoj formacoiji iako su tri izmjene bile a igra bila losa,realno. Istrosit cw i krstu i ahmetovica i stanojevica
Ali jedna stvar ubada u oci . Covjek nema osjecaj za izmjenu nikakav, ima najjacu klupu u ligi a prva izmjena je u 77. Min ito pozicoja za pozicoju. Ista stvar je i za promjenu taktike, zatcorili su nam dva vezna na prijemu lopte i on nista ne radi nego gleda kako se patimo 90 min sa njihovom formacijom. Kada ti zgusnu sredinu onako, stavljas sisica koji je brz, stavis resica, pa i halilovica, jer im strana ostane suplja.
Ako vidis u 50 i neato min da je hebibovic uzasan i naprijed i nazad, daj mijenjaj ga, nije se rodio na terenu. Jednostavno, svako ko nam zatvori onako vezni red, mi smo u problemu.
Kad stignem do snimka, napravit cu video svih kikseva jucer naseg desnog beka. Od postavljanja do odluka u napadu... kriminal, gdje navijac protivnickog kluba kaze da ovaj ni kod njih ne bi igrao... ali eto, ima onih koji misle da je on dobar a igrac aa 500 min ima 4 asistencije i gol a onn za bog zna koliko jednu ...
Jucer izmjene iste ko u tuzli, potpuno iste. Poci jemo i zavrsavamo utakmicu u istoj formacoiji iako su tri izmjene bile a igra bila losa,realno. Istrosit cw i krstu i ahmetovica i stanojevica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Slažem se u cijelosti, sve si objasnio. Aferim! Al' teško je objasniti ovima kojima je ispran mozak.TamniVilajet je napisao/la:-Nebi ja rekao da je ovo korektan post. Po meni je ovo vise zelja/pokusaj kritike ali i nedostatak samopouzdanja tj strah od linca, jer vecina forumasa ovdje stavlja pojedince iznad kluba a ostali klimaju glavom jer su kritike ljubimaca strogo zabranjene a oni ne zele ''sukobe'' i priklanjaju se vecini jer se tako osjecaju sigurniji.Samozdravlje je napisao/la:Ovo je korektan post .bordobijeli je napisao/la:Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
Lobotomija level pro!
-
- Kontakt:
Oooo strucnjaci,ne valja Kovacevic jelde?
Kakve ste vi fudbalske neznalice oca mi
Gazi Saraj'vo
Kakve ste vi fudbalske neznalice oca mi

Gazi Saraj'vo

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Sve je ovo zlatno nane mi..

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma dobro, na rezultat treba gledati kao na pobjedu od 1-0 bez priljenog gola sto je sjajna podloga za revans. Ako cemo ulaziti u detalje utakmice onda nije dobro. I to je to. Nadati se da svaku dobijemo ovako do kraja prvenstva, po 1-0 iz pennala ali da se uzmu trofeji. Kup je takmicenje gdje prolaze najpametniji i najbolje takticki spremne ekipe...
Kovacevic je jos jednom pokazao zasto je jedinica, onaj pogresan pas je iskljucivo zbog terena jer je stajna noga propala ... teren uzasan! Ali se i juce culo koliko husref tjera ga da dodaje loptu da je ne ispucava makar rizicno bilo. Sto je u bii sjajno za njega jer danas svaki ozbiljan klub gleda da li golman zna dodati loptu....
Kovacevic je jos jednom pokazao zasto je jedinica, onaj pogresan pas je iskljucivo zbog terena jer je stajna noga propala ... teren uzasan! Ali se i juce culo koliko husref tjera ga da dodaje loptu da je ne ispucava makar rizicno bilo. Sto je u bii sjajno za njega jer danas svaki ozbiljan klub gleda da li golman zna dodati loptu....
Takodjer jedan od razloga losije predstave ali to je u manjini jel jucer se ocekivao tvrd i fudbal takav da se ne primi gol sasvim ocekivana utakmica i sam tok iste pogotovo poslije ranog gola koji je jos vise doprinio tome da vec u ranoj fazi stanemo iza lopte , ali primjetno je, to je da Rahmanovic pomalo steka,i ove dvije utakmice nije nikako bio na razini.Zbog toga i imamo situacije da mu Kapic u Tuzli uzima pola sata,i sinoc 15-tak.Dakle u dvije utakmice mu vec uzima jedno poluvrijeme sto nije malo.Nadam se da ce vec protiv Krupe Amar da povuce taj vezni red kako treba
I da se slozim sa nekim sto je napisao za Bekica,jucer je odigrao dosta dobro.Pogotovo prvo poluvrijeme.
I da se slozim sa nekim sto je napisao za Bekica,jucer je odigrao dosta dobro.Pogotovo prvo poluvrijeme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rahmanovica ubise po nogama i u ovoj juce utakmici non stop je bio u duelu.. to trosi jako puno igraca... U tuzli nije bas da je lose odigrao, istina, izasao je ranije i misli da njemu najteze paada ovaj los teren.miky_hz je napisao/la:Takodjer jedan od razloga losije predstave ali to je u manjini jel jucer se ocekivao tvrd i fudbal takav da se ne primi gol sasvim ocekivana utakmica i sam tok iste pogotovo poslije ranog gola koji je jos vise doprinio tome da vec u ranoj fazi stanemo iza lopte , ali primjetno je, to je da Rahmanovic pomalo steka,i ove dvije utakmice nije nikako bio na razini.Zbog toga i imamo situacije da mu Kapic u Tuzli uzima pola sata,i sinoc 15-tak.Dakle u dvije utakmice mu vec uzima jedno poluvrijeme sto nije malo.Nadam se da ce vec protiv Krupe Amar da povuce taj vezni red kako treba
Kapic morra igrati ofanzivnije, ko ga je pratio u sloveniji, svaki sut sa 20ak metara je bio opasnost po protivnicki gol ili bi bila dobra asistencija.
Ma rezultat je idealan, samo je sad stvar da li ce u subotu biti bolja igra... jer ovi nece centra preci
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, juka55, N3R3D, Sazg, Varijantas8 i 81 gost.