Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko je od nas skandirao ?? Ne kontam te..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta cujem opet ste skandirali nekakve gluposti,je li istina ili sam cuo laznu vijest ??
ima na temi Rudar Prijedor...oni to pricajuharry_90 je napisao/la:Ko je od nas skandirao ?? Ne kontam te..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta cujem opet ste skandirali nekakve gluposti,je li istina ili sam cuo laznu vijest ??
Pitam te ko je skandirao jer si se obratio nama,a ja koliko sam danas vidio mi smo pisali ovdje..jel sad kontas ?Ljumani_Banovici je napisao/la:ima na temi Rudar Prijedor...oni to pricajuharry_90 je napisao/la:Ko je od nas skandirao ?? Ne kontam te..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta cujem opet ste skandirali nekakve gluposti,je li istina ili sam cuo laznu vijest ??
sve u redu @harry na pozitivan je nacin bilorudarprijedor je napisao/la:Evo i ja iskreno...Crveni je potpuno zasluzen prvi zuti je dobio zbog divljackog starta i drugi kad je vec bio pao sa zemlje vuce za dres naseg spica u gol sansi..znaci nema sta...ali svaka cast za fukare...sprdali smo se zajedno...
naravno na pozitivan nacin
Napokon si skontaoLjumani_Banovici je napisao/la:sve u redu @harry na pozitivan je nacin bilorudarprijedor je napisao/la:Evo i ja iskreno...Crveni je potpuno zasluzen prvi zuti je dobio zbog divljackog starta i drugi kad je vec bio pao sa zemlje vuce za dres naseg spica u gol sansi..znaci nema sta...ali svaka cast za fukare...sprdali smo se zajedno...
kontamharry_90 je napisao/la:Napokon si skontaoLjumani_Banovici je napisao/la:sve u redu @harry na pozitivan je nacin bilorudarprijedor je napisao/la:Evo i ja iskreno...Crveni je potpuno zasluzen prvi zuti je dobio zbog divljackog starta i drugi kad je vec bio pao sa zemlje vuce za dres naseg spica u gol sansi..znaci nema sta...ali svaka cast za fukare...sprdali smo se zajedno...
mah da ti iskreno kazem,boli me briga sta su pjevali
kontas ?
cestitamLjumani_Banovici je napisao/la:
kontam
haj necemo vise kvarit temuLjumani_Banovici je napisao/la:hahaha hvala
E ovo se prica godinama, ali uzalud. Svi se nadamo boljem, iz godine u godinu ocekujemo neki bljesak, ali situacija je takva da nas svaki put razocaraju.Raz_ba je napisao/la:Ma nebi, ko bi išo na Tušanj da gleda utakmicu Sloboda - Gradina Srebrnik ili Sloboda - Slaven iz Živinica?!! Bolje je da oni ostanu ovdje gdje jesu i gdje će i ostati a ostalo će se nekako sredit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.