TamniVilajet je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
Ovo je korektan post .
-Nebi ja rekao da je ovo korektan post. Po meni je ovo vise zelja/pokusaj kritike ali i nedostatak samopouzdanja tj strah od linca, jer vecina forumasa ovdje stavlja pojedince iznad kluba a ostali klimaju glavom jer su kritike ljubimaca strogo zabranjene a oni ne zele ''sukobe'' i priklanjaju se vecini jer se tako osjecaju sigurniji.
-Mislio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio, uglavnom selam tebi ahbabu moj i nemoj da te ova djeca puno nerviraju. Vecina njih su dobri momci, samo sto su neki podvodljivi, tj previse su posteni, da ne kazem naivni, pa dozvoljavaju da im drugi namecu misljenja ali s vremenom ce se to promjeniti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Prijatelju 13 kola prije kraja , a mi na plus 7 bodova .
- Zamolio sam Te da promjenis onu ruznu-morbidnu sliku ,sa daskom i ekserom ispostovao si neke forumase i mene ,za to ti hvala .
- Dijelio sam s tobom misljenje o Jahicu,da nam ne treba . Poslije nekog vremena sam te
zamolio javno da prestanes , jer je vecina raje bila protiv toga da momak ostane . Ispostovao si hvala ti.
Na ovoj temi sam poceo pisati sa pojavom Akademaca. Oni su mi bili jedini motiv.Usput sam iznio misljenje o pojedincima ,koje se nije uveliko promjenilo, ali sam zasutio do kraja prvenstva .Zasutio sam jer ne mislim da je pametno talasati u toku prvenstva(tad je to bilo mozda 7-8 kolo) i radi FKS i radi Akademije FKS.I sada mislim ono sto sam mislio u 7-8 kolu,ali ima nesto vaznije od MOG YEBENOG MISLJENJA , to je TITULA i interes kluba. Ovdje mi neki zamjeraju jer se oslovljavamo sa ahbab,nigdje veze.Oslovljavali se mi sa gosp.,jarane,prijatelju, ahbabu ne znaci da dijelimo isto misljenje. OGROMNA JE RAZLIKA IZMEDJU NASEG MISLJENJA PO PITANJU MUSEMIC HUSREFA.
Iz tvojih postova,psovki i uvreda se vidi da ga ti ahbabu MRZIS , a ja ne.Napisao sam sta mislim o njemu kao igracu i treneru , ali da ga mrzim Boze sacuvaj.Da imam lijepih rijeci za njega imam.Da li se slazem sa svim njegovim potezima ne,ali evo DEMANTUJE ME. Prvi na tabeli ,+7 bodova,blizu polufinalu Kupa. Pa sta mi vise treba. Dakako da se ne slazem sa onima koji svaki njegov potez odobravaju i brane , pa taman se iz aviona vidjelo da nije ok. Gosp. @AlfredNobel prednjaci u omalovazavanju moje ljubavi prema FKS(morao sam ga spomenuti,radi teme), ti me kao gotivis .
Vracam se na naslov 13 kola do kraja + 7 bodova , kada bi me neko pitao koga podrzavam SAD U OVOM TRENUTKU onda bi to bio @AlfredNobel .FKS i Titula su dovoljan razlog da se rodjenom bratu suprostavim. Poslije Titule aBd , mozemo pricati o pojedincima.Ako me pitas ,s kim bi prije kahvu popio onda si to ti. Sad cu biti malo prost :
Yebo ja sve svoje mrtvo i zivo , ako pisem po icijem nalogu.U 60 god. moram se ovako kleti , ma sve za FKS i Pitare.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.