Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
Evo tavoline od Elvanice
Casni sude ja stvarno prigovaram
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa da gazda voza istog Audija dvije godine? Baš su prokleti radnici, fuj. Ne mogu oni izdržat namete. Jes da su im dadžbine jeftinije kao i energenti, kvalitet niži, cijena proizvoda ista a radna snaga jeftinija nego kod švabe al ne mogu oni dat veću platu.Derdiyok je napisao/la:https://www.rtvbn.com/3892908/da-minima ... ude-623-km
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dragodol ima najbolje ime, samim tim zna se 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:
klasik bh kinematografije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uze kultnu izjavu i pobjeze covjeku nece da kupi pivo
moje ime dzef
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naredne izbore ide od SDA spika glasajte za Izetbegovica jer je jedini pravi Bosnjak, a osim toga dobar je i Komsic kako ne bi Covic vladao drzavom sa Dodikom. Zene govore onaj Komsic stvarno posten covjek, nije on kao ostali ima on ono nesto posteno u sebi i iz naroda je.Osim13 je napisao/la:Sljedeće izbore treba masovno za Čovića glasat
Ishod: Bakir pobjedio, Komsic pobjedio, Bakir i SDA u pregovorima dali sve HDZ-u i SNSD-u. HDZ sve blize dogovoru sa Bakirom oko treceg entiteta, RS vise drzava nego BIH. Bakir salje Komsica da se pridruzi ljevici kako bi ih sabotirao pola godine i na kraju napustio da udje u koaliciju sa Bakirom.
Hadzikadica proglasavaju u medjuvremenu predstavnikom KOS-a i gej lobija. A bez obzira na rezultate izbora svaki politicar nalazi sebi mjesto u nekom od nivoa (domova, komisija, predsjednika domova...) zbog najlosijeg izbornog sistema u Evropi.
Dobio sam Godišnji izvještaj o ukupno isplaćenim plaćama i drugim ličnim primanjima.
Ne znam šta je depresivnije koliko sam zaradio ili koliko su mi odbili.
Ne znam šta je depresivnije koliko sam zaradio ili koliko su mi odbili.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Eee drug moj, nisi ti čuo treću.Penaltiky je napisao/la: macbeth ima drugu pjesmu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.