Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2019, 11:07

Hendo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Sretan Dan Nezavisnosti, prisjetimo se poginulih mladića i ljudi koji su omogućili Kakiru Riđobradom, zelenoj ezdea, crvenima, plavima i svima da se qurče danas.

Yebem im mater, Bakiru, Željku, Draganu, Miloradu, Nerminu, Predragu i svim visokim kvazi funkcionerima i uhljebima svih stranaka sve poprskam na jednu kamaru, ja i Keiran Lee na današnji dan :bih:
Šta drugo i očekivati od primitivnog mozga Naše Stranke nego "svi su isti".
Kod nas u Bosni nažalost jesu, samo im je bitna pozicija da uvale svoje guzice za državu i narod ih boli ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 mar 2019, 11:08

Naučio sam Italijanski zahvaljujući pink erotic
Hendo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Sretan Dan Nezavisnosti, prisjetimo se poginulih mladića i ljudi koji su omogućili Kakiru Riđobradom, zelenoj ezdea, crvenima, plavima i svima da se qurče danas.

Yebem im mater, Bakiru, Željku, Draganu, Miloradu, Nerminu, Predragu i svim visokim kvazi funkcionerima i uhljebima svih stranaka sve poprskam na jednu kamaru, ja i Keiran Lee na današnji dan :bih:
Naravno da nisu svi isti, neki se uhljebljuju više neki manje ali u suštini isto je to sve. Evo recimo SDA je prodala opet državu Čoviću i Dodiku :bih:

A nešto si pobrkao, vidiš da sam o'sovo i Predragu i crvenima računajući i njih, Osim13 je apolitičan stranački :bih:

A obično kada se iz nemoći dijele epiteti nekome kao ti meni se odnose na samu osobu koja ih iznosi, haram ti bilo :bih:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 mar 2019, 11:10

Ma kakva Bosna, nit je neovisna nit je država. Mislim da nema šehida koji se ne okreće u grobu kad vidi za šta je život dao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2019, 11:14

U BIH kako god da se izglasa svi politicari koji su 20 godina na sceni opet nadju poziciju u nekoj od fotelja bez obzira na rezultate. Izbori im dodju samo kao sredstvo za trgovinu, prvi dan nakon izbora gledaju kako ce da se rasporede. Necu vise nikad glasati nakon ovih razmjestanja "politicara sa biroa" u neke domove naroda i raznorazne karine.

Znaci najveca laz da izbori znace pomjene. Izborni sistem u BIH je takav da je namjesten da ne mozes napraviti promjenu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 mar 2019, 11:16

Sage je napisao/la:Hvala puno....

I mi cemo tebi cestitati kad bude u Njemačkoj.
:bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 mar 2019, 11:17

E da je u Dom Naroda kako upast

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 mar 2019, 11:20

Nikad, ama baš nikad, nisu svi bili isti. Ni prije, a pogotovo ne, poslije rata.
Možeš ti tugovati koliko hoćeš jer nisi ništa od svog života napravio, ali realnost je sasvim drugačija.
Kocka je bačena

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2019, 11:24

Hendo je napisao/la:Nikad, ama baš nikad, nisu svi bili isti. Ni prije, a pogotovo ne, poslije rata.
Možeš ti tugovati koliko hoćeš jer nisi ništa od svog života napravio, ali realnost je sasvim drugačija.
ti si glup
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2019, 11:25

Hendo je napisao/la:Nikad, ama baš nikad, nisu svi bili isti. Ni prije, a pogotovo ne, poslije rata.
Kako nisu isti kada svako upravlja svojim narodom. Nije Bosnjaku kriv Hrvat ili Srbin sto ne funkcionise nista od lokalnog nivoa do Federalnog. Svakom je kriv onaj njegov. Bosnjaka kradu Bosnjaci i kroje mu sudbinu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 mar 2019, 11:26

Otkud ti znaš ko je šta uspio?

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 01 mar 2019, 11:29

O cemu ti teoloze...

Znas li slucajno da je u Federaciji blizu 30 000 nezaposlenih sa visokom strucnom spremom.

Istina, tu je masa pravnika/ekonimista, ali kada pogledas organizaciju, firme vode polupismeni uhljebi, a na jacim pozicijama su osobe sa kupljenom diplomom.

Dalje, nemas pojma cemu sluze konkursi. Ev da ti ugrubo priblizim - raspisu se u nekim zlj novinama cisto zarad formalnosti sa skucenom mogucnoscu manevrisanja i pristrasnim bodovanjem.

Sreca pa imam dobrostojecu familiju, znam njemacki i cekam vizu, a inace bi ovu svoju (u normalnim okolnostima trazenu) diplomu prof. historije mogao svezati macku o rep.

Upitaj se zbog koga...
A smooth sea never made a skilled sailor.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 mar 2019, 11:37

Asteriks je napisao/la:O cemu ti teoloze...

Znas li slucajno da je u Federaciji blizu 30 000 nezaposlenih sa visokom strucnom spremom.

Istina, tu je masa pravnika/ekonimista, ali kada pogledas organizaciju, firme vode polupismeni uhljebi, a na jacim pozicijama su osobe sa kupljenom diplomom.

Dalje, nemas pojma cemu sluze konkursi. Ev da ti ugrubo priblizim - raspisu se u nekim zlj novinama cisto zarad formalnosti sa skucenom mogucnoscu manevrisanja i pristrasnim bodovanjem.

Sreca pa imam dobrostojecu familiju, znam njemacki i cekam vizu, a inace bi ovu svoju (u normalnim okolnostima trazenu) diplomu prof. historije mogao svezati macku o rep.

Upitaj se zbog koga...
zbog nemuslimana

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 01 mar 2019, 11:42

To je to,bravo za komentar ;) ;)
!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2019, 11:45

Covjek1: Zavrsio sam fakultet, znam engleski i ne mogu dobiti posao.

Covjek2: Picka ti materina napravi nesto od svog zivota.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 mar 2019, 11:54

Hendo je napisao/la:

Da se složimo da nisu isti. SDA, HDZ su najgori i treba članstvo u istim tretirati ko krivično djelo.

Sretan vam dan nezavisnosti.
tuzlak1987 je napisao/la:Covjek1: Zavrsio sam fakultet, znam engleski i ne mogu dobiti posao.

Čovjeku dva islamska zajednica vizu završila :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 mar 2019, 11:55

tuzlak1987 je napisao/la:Covjek1: Zavrsio sam fakultet, znam engleski i ne mogu dobiti posao.

Pri tome covjek 2 završio medresu i od stranog jezika zna Fatihu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 mar 2019, 12:04

Marsal je napisao/la:

I iz Njemacke cestita dan nezavisnosti.

Vrati se botu u BiH kod privatnika pa ga cestitaj. Ali malo sutra, hebo bi drzavu na svakom koraku.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 mar 2019, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 mar 2019, 12:06

Life coaching :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 mar 2019, 12:15

ASD je napisao/la:
Marsal je napisao/la:

I iz Njemacke cestita dan nezavisnosti.

Vrati se botu u BiH kod privatnika pa ga cestitaj. Ali malo sutra, hebo bi drzavu na svakom koraku.
Ne vidim nikakvu poveznicu između cestitanja dana nezavisnosti i rada kod privatnika.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 mar 2019, 12:16

Kajzer10 je napisao/la:
Ne vidim nikakvu poveznicu između cestitanja dana nezavisnosti i rada kod privatnika.
Radi kod privatnika godinama za 500 maraka pa ces vidjet.(masa BiH gradjana radi).

Ovako 90% ovih sto vidim da cestitaju su ili stranacki uhljebi ili dijaspora koja je pobjegla glavom bez obzira.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 35 gostiju.