To nije tacno ali dobro. Zna se sta dan predstavlja, koje vrijeme i dogadjaji su uslijedili. Tako da je bezobrazno omalozavati i ne postovati nesto takvo samo zato jer te privatnik handri za 500 maraka. Imam i ja fakultet i ne radim pa ne yebem drzavu na svakom koraku i ne mislim da time ispadam nesto pametan a sto mnogi misle.ASD je napisao/la:Radi kod privatnika godinama za 500 maraka pa ces vidjet.(masa BiH gradjana radi).Kajzer10 je napisao/la:
Ne vidim nikakvu poveznicu između cestitanja dana nezavisnosti i rada kod privatnika.
Ovako 90% ovih sto vidim da cestitaju su ili stranacki uhljebi ili dijaspora koja je pobjegla glavom bez obzira.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- ASD
- Kontakt:
Da budem iskren, hebe mi se imas li fakultet ili pamet.Kajzer10 je napisao/la:To nije tacno ali dobro. Zna se sta dan predstavlja, koje vrijeme i dogadjaji su uslijedili. Tako da je bezobrazno omalozavati i ne postovati nesto takvo samo zato jer te privatnik handri za 500 maraka. Imam i ja fakultet i ne radim pa ne yebem drzavu na svakom koraku i ne mislim da time ispadam nesto pametan a sto mnogi misle.ASD je napisao/la:Radi kod privatnika godinama za 500 maraka pa ces vidjet.(masa BiH gradjana radi).Kajzer10 je napisao/la:
Ne vidim nikakvu poveznicu između cestitanja dana nezavisnosti i rada kod privatnika.
Ovako 90% ovih sto vidim da cestitaju su ili stranacki uhljebi ili dijaspora koja je pobjegla glavom bez obzira.
Ali naravno da ne postujem drzavu, uzima sakom i kapom, a daje minimum minimuma. Korupcija hara. Nauka i obrazovanje su zamijenjeni nekim drugim primitivnim stvarima. To su neke stvari koje ja ne mogu postovati.
2008., kad sam se registrovao na forum, mislim da si upisao prvu godinu fakulteta. Završilimakar prvu godinu ljudino?Marsal je napisao/la:Pri tome covjek 2 završio medresu i od stranog jezika zna Fatihu.tuzlak1987 je napisao/la:Covjek1: Zavrsio sam fakultet, znam engleski i ne mogu dobiti posao.
Covjek2: Picka ti materina napravi nesto od svog zivota.
Profesor historije.
Ma krivo ASD+u, nema Srboslavije, zato mrzi današnji praznik. Kme kme kme.
Kocka je bačena
- ASD
- Kontakt:
Koju ti srednju skolu zavrsi, sta si po zanimanju?Hendo je napisao/la:2008., kad sam se registrovao na forum, mislim da si upisao prvu godinu fakulteta. Završilimakar prvu godinu ljudino?Marsal je napisao/la:Pri tome covjek 2 završio medresu i od stranog jezika zna Fatihu.tuzlak1987 je napisao/la:Covjek1: Zavrsio sam fakultet, znam engleski i ne mogu dobiti posao.
Covjek2: Picka ti materina napravi nesto od svog zivota.
Profesor historije.
Da, casno stecena diploma, fakultet zavrsen u roku te povrh svega godina dana staziranja u srednjoj i uvjerenje o polozenom strucnom ispitu.
Sa ovom strukom moze se, pored primarne oblasti raditi i u firmama koje traze drustveni smjer humanisticnih nauka (FHN) te u arhivu... Jedna takva je bila nedavno u Mostaru - Auto Lijanovic (savjetnik prodaje), samo sto nude minimalnih 700 KM, obuku te imaju nevjerovatan afinitet prema hrvatskom zivlju.
Dalje, u biti, nekada nije ni vazno zvanje jer osobe visoke strucne spreme mogu napredovati kod odredjenih poslodavaca. Sve ovo vazi za normalno uredjene drzave...
Javna tajna da, striktno u HNK traze i preko 10k za poslove na odredjeno...
Sa ovom strukom moze se, pored primarne oblasti raditi i u firmama koje traze drustveni smjer humanisticnih nauka (FHN) te u arhivu... Jedna takva je bila nedavno u Mostaru - Auto Lijanovic (savjetnik prodaje), samo sto nude minimalnih 700 KM, obuku te imaju nevjerovatan afinitet prema hrvatskom zivlju.
Dalje, u biti, nekada nije ni vazno zvanje jer osobe visoke strucne spreme mogu napredovati kod odredjenih poslodavaca. Sve ovo vazi za normalno uredjene drzave...
Javna tajna da, striktno u HNK traze i preko 10k za poslove na odredjeno...
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 mar 2019, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ja sam zavrsio 2 fakulteta(ne kupio) govorim engleski i njemacki, zaposlio se, radim ko konj i to u BiH i dodje neki lik i pocne sr.at. kako neko nije uspio nesto.
Nema mi nista draze vidjet kad se neko zaposli a nista teze kad vidim da neko ne radi.
Tuzlak, ne odustaj, rovi, trazi...
Nema mi nista draze vidjet kad se neko zaposli a nista teze kad vidim da neko ne radi.
Tuzlak, ne odustaj, rovi, trazi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Marsal
- Kontakt:
2008. sam bio drugi razred srednje.
Škole sam pozavršavo na tvoju žalost. Jezik znam. Jedino što ne znam je kako bit uhljeb i lizač tuđih guzova i analnog otvora. Ali znam hodžicu jednog koji je majstor za to.
Škole sam pozavršavo na tvoju žalost. Jezik znam. Jedino što ne znam je kako bit uhljeb i lizač tuđih guzova i analnog otvora. Ali znam hodžicu jednog koji je majstor za to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zamisli ismijavati nečije zanimanje i titulu koju stekne nakon nekoliko godina studiranja. Zamisli repliciraš na to sa "
". Gubiš se jarane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ASD je napisao/la:
Da budem iskren, hebe mi se imas li fakultet ili pamet.
Nisam ja mislio na drzavu kao politicku zajednicu i sav politicki aparatt nego generalno na zemlju. Uglavnom, nema nikakvog smisla ne postovati neki praznik jer je ekonomska situacija takva kakva jest.ASD je napisao/la: Ali naravno da ne postujem drzavu, uzima sakom i kapom, a daje minimum minimuma. Korupcija hara. Nauka i obrazovanje su zamijenjeni nekim drugim primitivnim stvarima. To su neke stvari koje ja ne mogu postovati.
O ovome razmisljanju i govorim. Sad je on pametan.Marsal je napisao/la:Btw zbog odžice i njemu sličnih se pišam na BiH. Draži mi je 9. januar nego danasnji **** praznik.
Kakva diskusija ybt. Hendo se standardno gubi.
Ali i ovo da ti je 9. januar drazi od dana nezavisnosti.
Ali i ovo da ti je 9. januar drazi od dana nezavisnosti.
Ko vam je kriv što niste sposobni kao Aljoša Čampara, pa da možete raditi 16 funkcija 
I Hendo čestita dan nezavisnosti RBiH, a po Njemačkoj ovo pjeva
I Hendo čestita dan nezavisnosti RBiH, a po Njemačkoj ovo pjeva
zeleni se barjak vije, nek nam zivi SDA veseli se Herceg Bosno pred nama je pobjeda
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Drzavni aparat i jeste drzava.Kajzer10 je napisao/la:ASD je napisao/la:
Da budem iskren, hebe mi se imas li fakultet ili pamet.![]()
Nisam ja mislio na drzavu kao politicku zajednicu i sav politicki aparatt nego generalno na zemlju. Uglavnom, nema nikakvog smisla ne postovati neki praznik jer je ekonomska situacija takva kakva jest.ASD je napisao/la: Ali naravno da ne postujem drzavu, uzima sakom i kapom, a daje minimum minimuma. Korupcija hara. Nauka i obrazovanje su zamijenjeni nekim drugim primitivnim stvarima. To su neke stvari koje ja ne mogu postovati.
O ovome razmisljanju i govorim. Sad je on pametan.Marsal je napisao/la:Btw zbog odžice i njemu sličnih se pišam na BiH. Draži mi je 9. januar nego danasnji **** praznik.
Ejs?
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Pa za njih i jeste to država: Rastoder, onaj Sefić ili kako već što je ubio dvije cure, ubica Memića malog itd... Oni i jesu zaštićeni od ove tvorevine i njima ova država valja. Baš kao i hodži.ASD je napisao/la:
Ili ti je drzava onaj jadnik sto mu je uhljeb dijete pregazio s autom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa valjda sam se u postu ranije ispravio i napisao na sta sam mislio. A ovaj post od tri rijeci ocigledno nisi skontao.ASD je napisao/la:Jok eto, drzava ti je onaj jadnik sto se lomi za 500 maraka, a slobodno vrijeme koristi da ide na kurs njemackog.
To ti o meni šefe? Ma ja sam na budzetu, blago meni.Marsal je napisao/la:Pa za njih i jeste to država: Rastoder, onaj Sefić ili kako već što je ubio dvije cure, ubica Memića malog itd... Oni i jesu zaštićeni od ove tvorevine i njima ova država valja. Baš kao i hodži.ASD je napisao/la:
Sa jedne strane praznik treba ispoštovati i to isključivo čisto iz poštovanja prema našim palim borcima koji su ugradili svoje živote u ovo što danas nazivamo državom.Sa druge strane yebem sve što imaju grobarima ove države SDA mafiji na čelu sa glavnim lutkarom Izetbegovićem koji je omogućio da djeca palih boraca danas bježe iz države ili rade za 500 KM.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.