Mislio sam na ovu kriminalnu stoku sitnog zuba što ih ova država brani. Ne znam kako si se tu uspjeo prepoznat.Kajzer10 je napisao/la:To ti o meni šefe? Ma ja sam na budzetu, blago meni.Marsal je napisao/la:Pa za njih i jeste to država: Rastoder, onaj Sefić ili kako već što je ubio dvije cure, ubica Memića malog itd... Oni i jesu zaštićeni od ove tvorevine i njima ova država valja. Baš kao i hodži.ASD je napisao/la:
Ili ti je drzava onaj jadnik sto mu je uhljeb dijete pregazio s autom.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na vrh glave su mi demobilisani borci sposobni za rad.
- ASD
- Kontakt:
Kaze jedan kod mene lokalni koji se gura u politiku.Saurman je napisao/la:Sa jedne strane praznik treba ispoštovati i to isključivo čisto iz poštovanja prema našim palim borcima koji su ugradili svoje živote u ovo što danas nazivamo državom.Sa druge strane yebem sve što imaju grobarima ove države SDA mafiji na čelu sa glavnim lutkarom Izetbegovićem koji je omogućio da djeca palih boraca danas bježe iz države ili rade za 500 KM.
Kod mene je babo dao zivot za SDA.
Mada, zao mi je palih ljudi na sve strane, nisu trebali dati zivote za ovo.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 mar 2019, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Kontam i ja malo sporta, ali se bojim past ce opet snijeg ovih dana pa sam dzaba isao. Nista bez kontinuiteta.Marsal je napisao/la:Lijep dan, odo malo basketa.![]()
Bolje i to nego čitat hodžine proljeve po teme.
Znam za takve.Nažalost kod nas važi plemenski menatalitet, inače ne bi prodavali svoju budućnost za kilo kafe i kocku šećera.ASD je napisao/la:
Kaze jedan kod mene lokalni koji se gura u politiku.
Kod mene je babo dao zivot za SDA.
Mada, zao mi je palih ljudi na sve strane, nisu trebali dati zivote za ovo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Ma treba što više sporta druže. Kad god možeš.ASD je napisao/la:
Kontam i ja malo sporta, ali se bojim past ce opet snijeg ovih dana pa sam dzaba isao. Nista bez kontinuiteta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa naravno, u tome je bit. Nekima crtati treba.Saurman je napisao/la:Sa jedne strane praznik treba ispoštovati i to isključivo čisto iz poštovanja prema našim palim borcima koji su ugradili svoje živote u ovo što danas nazivamo državom.Sa druge strane yebem sve što imaju grobarima ove države SDA mafiji na čelu sa glavnim lutkarom Izetbegovićem koji je omogućio da djeca palih boraca danas bježe iz države ili rade za 500 KM.
Pola države ga ne slavi, a ostalih pola nije sigurno je li dan državnosti ili nezavisnosti.
Walk on, with hope in your hearts.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ljudi iskoriste ovako veliki dan kako bi se istresali i pljuvali na kojekakve politicke partije. Jadno.
Sretan dan nezavisnosti i dan oslobodjenja Bosne, da nam se ne ponove vijekovi ropstva vise nikada.
Sretan dan nezavisnosti i dan oslobodjenja Bosne, da nam se ne ponove vijekovi ropstva vise nikada.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Miješate pojmove, SDA ili bilo koja druga stranka nije jednako država. Ovi su tu danas a država je tu i nakon njih. A ovo da nisu svi isti, svi ali apsolutno svi su isti, nijedni ne gledaju na narod već na sebe, može im se. Znaju šta god da urade tu će i ostati, ne polažu račune nikome, narod indolentan i sve nijemo posmatra.
Ali ima i druga stvar, dobar dio naroda i nije stručan za bilo koji posao, naravno, ima i onih koji jesu ali nažalost ti ne mogu ništa protiv ovih koji ne znaju raditi ništa jer upravo ti i drže ove na pozicijama. Školovana i pametna osoba ne trpi da ga neko handri 20 godina za istu stvar a mi to dopuštamo.
Ali ima i druga stvar, dobar dio naroda i nije stručan za bilo koji posao, naravno, ima i onih koji jesu ali nažalost ti ne mogu ništa protiv ovih koji ne znaju raditi ništa jer upravo ti i drže ove na pozicijama. Školovana i pametna osoba ne trpi da ga neko handri 20 godina za istu stvar a mi to dopuštamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šta je jadno, što žalimo poginule borce koji su živote dali za zemlju koju su syebale glavešine na političkoj sceni?VolimTz je napisao/la:Ljudi iskoriste ovako veliki dan kako bi se istresali i pljuvali na kojekakve politicke partije. Jadno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Narod ima neotudjiv suverenitet koji, zbog funkcionalnosti drzave i demoktratije (u teoriji) izborima isti povjerava vladajucem sloju. To je osnova i polazna cinjenica.
Dalje, nezavinost je funkcionalnost naroda da sebi kroji sudbinu. Mi smo to i dobili (sto nam je i potvrdjeno od strane drugih, priznatih drzava) prije 27. godina ali nismo rijesili unutarnje probleme koje zadaje nacionalna oligarhija.
Nije problem u novcu, recemo iz licnog iskustva, bilo sporadicno ili ne, za vrijeme vanrednog studija do sada zaradio sam ok 20 000 KM, usput (strani saradnici, turisticke agencije, porodicna preporuka za nekog privatnika (polu)sezonu... I sada postoji mogucnost rada u call centru (njemacki agent za nekretnine) gdje iz stana mozes uzeti preko 1000... Problem je nesto sasvim drugo.
Kada se vec izostris diplomom, uvjerenjima o strucnom ispitu, certifikatikma... zelis da izgradis karijeru, da napredujes u normalnim uvjetima ali kao politicki neutralan. Ako postoje uvjeti (negdje) zasto ne ciljati ka visinama, traziti nesto na osnov cega ces poslije pokrenuti vlastiti biznis... te zaobic rintanje za minimalac samo eto da bi prezivio il vodio prosjecan zivot.
Hendo to ne shvaca vec je, toboze, zadovoljan onim sto mu se pruzi.
Na zapadu bi to definisali kao - americki san.
Dalje, nezavinost je funkcionalnost naroda da sebi kroji sudbinu. Mi smo to i dobili (sto nam je i potvrdjeno od strane drugih, priznatih drzava) prije 27. godina ali nismo rijesili unutarnje probleme koje zadaje nacionalna oligarhija.
Nije problem u novcu, recemo iz licnog iskustva, bilo sporadicno ili ne, za vrijeme vanrednog studija do sada zaradio sam ok 20 000 KM, usput (strani saradnici, turisticke agencije, porodicna preporuka za nekog privatnika (polu)sezonu... I sada postoji mogucnost rada u call centru (njemacki agent za nekretnine) gdje iz stana mozes uzeti preko 1000... Problem je nesto sasvim drugo.
Kada se vec izostris diplomom, uvjerenjima o strucnom ispitu, certifikatikma... zelis da izgradis karijeru, da napredujes u normalnim uvjetima ali kao politicki neutralan. Ako postoje uvjeti (negdje) zasto ne ciljati ka visinama, traziti nesto na osnov cega ces poslije pokrenuti vlastiti biznis... te zaobic rintanje za minimalac samo eto da bi prezivio il vodio prosjecan zivot.
Hendo to ne shvaca vec je, toboze, zadovoljan onim sto mu se pruzi.
Na zapadu bi to definisali kao - americki san.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 mar 2019, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cuj vlast je drzava....znaci öde vlast gasi se drzava. ....logicno...
Svakakvih budalastinja se nacitat.Nijedna stranka nije drzava. ..
Kako god sretan dan Nezavisnosti svima koji slave.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Svim državljanima BiH koji žive u BiH sretan dan nezavisnosti 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
Drzavni aparat je drzava.Brcanskamalta je napisao/la:Cuj vlast je drzava....znaci öde vlast gasi se drzava. ....logicno...
Svim drzavljanima BiH koji nisu budzetski paraziti i koji nisu pobjegli iz BiH sretan dan nezavisnosti.Madal je napisao/la:Svim državljanima BiH koji žive u BiH sretan dan nezavisnosti
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 mar 2019, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.