HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Petar05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Petar05 » 01 mar 2019, 10:28

Taramba je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Ima tu jos igraca za pokazat se, ako nista da se slaze ekipa za iducu sezonu. Mujagic, Barbaric, Rodin, Stanic, Mandic, Bucko... Protiv Radnika ako ne bude Bucko umjesto one 2 prevare Baka je piz.da.
Brkic, Galic, Barbaric, Gojkovic, Stojkic, Rustemovic, Curjuric, Sovsic, Mujagic, Bucko, Filipovic. Ako se Sovsic nije oporavio onda Bekric pod uslovom da ne izvodi prekide.
Tako je, treba vec slagati i uigravati momcad za novu sezonu, da nam se ne desi slicna patnja kao sa Mišom lani,
ako Baka za to nije spreman - zbogom i sretno,
Barisic - Jakovljevic, hvala na svemu, klupa ili dovidjenja,
Bekic - Veselinovic, nema na cemu zahvala, nogu u guzicu i sto dalje od Mostara...
Jednostavno dođe vrijeme kada moraš potpuno reorganizaciju ekipe napraviti. To se dogodilo i Širokom. A nije nimalo ugodan period jer neznaš da li si klepio pravo pojačanje. Za vas mislim da vam slijede bar 1-2 godine traženja. Nije slučajno ni Široki igrao Ligu za ostanak. Ali nakon par sezona ubodeš sa igračima poput Enin, franjića, Turčina i Matića i polako se vraćaš na stare staze. Nije lako zamjeniti Tomića, Petraka, Bilbiju, Mešanovića. Vidim da sada niste pretjerano zadovoljni niti Jakovljevićem. Nije ni on isti stoper kad ispred sebe ima navedene igrače ili kad mu je stalno propuh nazad. Moje mišljenje je da vam sad slijede lutanja, rotiranja stalna igrača pokušavajući pronaći formulu, promjene trenera i nezadovoljstvo navijača. Što prije vam se stabilizira početna 11-rica to za vas bolje. Ali da isto prati i rezultate. Meni osobno nikad lošije na Pecari niste izgledali. Nije ni Široki nešto specijalno odigrao ali do zadnjih 20 minuta sam imao osjećaj da i nemaju pretjeranu želju naprijed jer ste skroz anemično izgledali u napadu.
Široki u srcu........

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 mar 2019, 14:54

Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Zrinjskog.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 01 mar 2019, 15:33

Brcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Zrinjskog.
:nene:
The Nobles ⚔

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:15

Ma puši qrac provokatoru...
Ima li pršuta na stolu danas?
Na prvo mjesto stani i ostani!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 mar 2019, 16:17

Whiteredangel je napisao/la:
Druze jesi dobar u glavu kakva provokacija...
Zrinjski je iz Mostara, Mostar u BiH...Vi gradjani BiH pa vam cestitam praznik drzave u kojoj zivite i gdje ste rodjeni...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:27

Brcanskamalta je napisao/la:
Whiteredangel je napisao/la:
Druze jesi dobar u glavu kakva provokacija...
Zrinjski je iz Mostara, Mostar u BiH...Vi gradjani BiH pa vam cestitam praznik drzave u kojoj zivite i gdje ste rodjeni...
Ma ja
Na prvo mjesto stani i ostani!

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 mar 2019, 20:41

Meni fakat nije cilj da provociram, ali što ne doživljavate 01. mart ko praznik? :) Je li uopšte radni dan u mjestima gdje su Hrvati većina? Mislim, možda ima razlog što se ne doživljava, a ja ne kontam, pa zato pitam :D Za RS shvatam opstrukcije i njihov stav. Ovdje, kontao sam da Hrvati na to gledaju drugačije. I oni su 100% podržali nezavisnu BiH. Generalno, doživljavaju BiH kao domovinu (sad da ne ulazim politički je li uređenje doživljavaju kao ok, ko huška negativno i sl). Govorim realno, a ne sad politički što je nahuškano i možda kul biti kontra i opstruisati sve.

Ako ima kakav razlog koji ne kontam, izvinite :) :)

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 mar 2019, 21:37

Hantraga je napisao/la:Meni fakat nije cilj da provociram, ali što ne doživljavate 01. mart ko praznik? :) Je li uopšte radni dan u mjestima gdje su Hrvati većina? Mislim, možda ima razlog što se ne doživljava, a ja ne kontam, pa zato pitam :D Za RS shvatam opstrukcije i njihov stav. Ovdje, kontao sam da Hrvati na to gledaju drugačije. I oni su 100% podržali nezavisnu BiH. Generalno, doživljavaju BiH kao domovinu (sad da ne ulazim politički je li uređenje doživljavaju kao ok, ko huška negativno i sl). Govorim realno, a ne sad politički što je nahuškano i možda kul biti kontra i opstruisati sve.

Nije radni dan.. Ja kod privatnika nisam radio a drzavne institucije nikako ne rade.
Praznik bi svaki slavio sto se mene tice mogu i Hidreztsku godinu slavit samo neka se odmara :D

Mi hrvati prvo mrzimo sebe pa tek sve ostalo da je umijesto BiH Austrija i nju bi mrzili jer smo takvi ne znamo sto hocemo :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 02 mar 2019, 21:52

Hantraga je napisao/la:Meni fakat nije cilj da provociram, ali što ne doživljavate 01. mart ko praznik? :) Je li uopšte radni dan u mjestima gdje su Hrvati većina? Mislim, možda ima razlog što se ne doživljava, a ja ne kontam, pa zato pitam :D Za RS shvatam opstrukcije i njihov stav. Ovdje, kontao sam da Hrvati na to gledaju drugačije. I oni su 100% podržali nezavisnu BiH. Generalno, doživljavaju BiH kao domovinu (sad da ne ulazim politički je li uređenje doživljavaju kao ok, ko huška negativno i sl). Govorim realno, a ne sad politički što je nahuškano i možda kul biti kontra i opstruisati sve.

Meni je bio radni dan i volin sto je. I ovako vikendom nikako ne radim, a posto mi je posao bas gotivan i jos dupla dnevnica ja trco na poso. Ali to je off topic tema. Iskreno cu odgovorit, ja na 1.mart uopce ni ne gledam kao praznik, doslovno sam ravnodusan, ko i svaki drugi dan. Ja slavim i obiljezavam samo rodjendane, Bozic i Uskrs, aj praznik rada jer rostiljam, a sve ostalo batali. A i vidim da drugi ne slave nista specijalno, kojeg god bosnjaka znam na taj dan kafenise ili mozak na pasu i odmaraj, sad da se okrece janje bas i ne znam.
The Nobles ⚔

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 02 mar 2019, 22:03

Ma stvar je u tome da je taj Brcanski lik upao samo sa namjerom provociranja,
ne sjećam se da je ovdje čestitao Božić ili Novu godinu,
zato neka smanji doživljaje i otpepa na stranicu prepucavanja...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 mar 2019, 22:19

Pa dobro, nigdje se u svijetu ne slavi nešto valjda. Mislim, ne znam, ali nemaš tu šta okretati janje :D Sumnjam da eto recimo Hrvati u RH nešto slave 08. oktobar u bukvalnom smislu riječi. :) Više sam mislio na eto to obilježavanje, rad institucija, poštivanje, šta ja znam. I ovamo je jedina razlika što se pokače zastave i to je to. I što se ne radi :) I 01. maja okrećemo janje jer smo debili, realno, ali hajde, valjda ima i to nekakve pozitivne stvari (damo si oduška bar malo).
Taramba je napisao/la:Ma stvar je u tome da je taj Brcanski lik upao samo sa namjerom provociranja,
Ma jasno :) Generalno totalno bespotrebno. Isto ko što je glupo da neko ne poštuje BiH u bilo kom smislu, glupo je i nekakvo kvazi provociranje koje veze sa životom nema. Ja se vala osjećam neugodno kad neko tako lupa :D

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 03 mar 2019, 11:33

Fin, suncan dan, los nogomet, neatraktivan protivnik, vjerovatno 2500 do 3000 ljudi, a posto ih pola ulazi bez ulaznice po N/FS 1500 ljudi.
The Nobles ⚔

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 mar 2019, 17:24

Taramba je napisao/la:Ma stvar je u tome da je taj Brcanski lik upao samo sa namjerom provociranja,
Ja jesam al na temi gdje svi citaju,mrsko mi ico po temama i cestita svima,al hocu sljedeci put

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 mar 2019, 17:04

Statistike igrača Premijer lige BiH pratite na SportSport.ba: https://sportsport.ba/klub/hsk-zrinjski ... =2018/2019

Kliknite na nekog igrača za detaljniju statistiku

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 05 mar 2019, 20:18

Ode nam nas Keta :(
Počivao u miru !

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 05 mar 2019, 20:21

Tuga i zalost. Ovako mlad momak da nas od infarkta napusta :cry:
Pocivaj u miru Bozijem.
The Nobles ⚔

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 mar 2019, 20:24

Iskrena sucut obitelji Bandic.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 05 mar 2019, 20:25

R.I.P. KETA
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 05 mar 2019, 20:31

RIP Kresimire !
04.10.2009 !

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 05 mar 2019, 20:51

Kako u sekundi postanu nebitni zadnji rezultati Zrinjskog.
Koja tragedija, počivaj u miru Keta, obitelji iskrena sućut.
Zadnja izmjena: Taramba, dana/u 05 mar 2019, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []