-
Vanja8
-
Kontakt:
Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.
Sprema se festa kod vjecne vatre...Ako se uzme bod od Mladosti u nedelju ...

-
Pantelija
-
Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.

Zao mi je imas lose info, Lemdara je rezervisao vjecnu i jos uvijek on i 100 000 slave.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Vanja8
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.

Zao mi je imas lose info, Lemdara je rezervisao vjecnu i jos uvijek on i 100 000 slave.
E,onda se izvinjavam ,kriva info...

-
Vanja8
-
Kontakt:
Ponedjeljak više neće biti isti...Bod protiv Mladosto DK...

-
TamniVilajet
-
Kontakt:
Postao/la TamniVilajet » 01 mar 2019, 16:19
Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.
Da su bodEvi jeftini ko nekad, seljescar bi dosad vec osigurao opstanak i borio se za titulu.

-
Jadosao
-
Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Otrest cemo ih ko slinu

Amin.
Samo gazi sisin han

Fukaretino, djaba se nadas...Skinuli ste gace Celiku, skinite u Nedelju i Gosku ..
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
-
Whiteredangel
-
Kontakt:
Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:22
Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Na prvo mjesto stani i ostani!
-
TamniVilajet
-
Kontakt:
Postao/la TamniVilajet » 01 mar 2019, 16:24
Slobodanka ce pustiti gosku, da ispane zeljescar. Osveta za leotar

-
TamniVilajet
-
Kontakt:
Postao/la TamniVilajet » 01 mar 2019, 16:26
Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Sto si bratu sjeko noge zbog radnika

Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.

-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2019, 16:30
Jadosao je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Otrest cemo ih ko slinu

Amin.
Samo gazi sisin han

Fukaretino, djaba se nadas...Skinuli ste gace Celiku, skinite u Nedelju i Gosku ..

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
redbull93
-
Kontakt:
Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

E moja sirotinjo nemas ti ni za poli salame, a ne da placas radnike jos.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Osim13
-
Kontakt:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2019, 16:34
I kaze ijadosao
Hoce reci slego iz pripizdica

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Whiteredangel
-
Kontakt:
Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:35
TamniVilajet je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Jedinac u matere... Krivo si me shvatio nogice od krmka, kaže mesar da mu je taj najdraži bio, asim se zvao

-
Whiteredangel
-
Kontakt:
Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:38
redbull93 je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

E moja sirotinjo nemas ti ni za poli salame, a ne da placas radnike jos.

Preferiram tirolsku, šunku i pršut

-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2019, 16:43
TamniVilajet je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko riža

-
Whiteredangel
-
Kontakt:
Postao/la Whiteredangel » 01 mar 2019, 16:45
sviunapad1010 je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Na forum svratim, ne pratim, kozojebace preskočim
-
Osim13
-
Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...

Poranio je ovaj mjesec na standardno lupanje qrčevinom po čelu, odradite ga vi meni je više žao

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 01 mar 2019, 16:46

Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa
ko riža 
Po tepsiji
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2019, 16:47
Whiteredangel je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:

Na forum svratim, ne pratim, kozojebace preskočim
Ovako preskocis hahahah
Brcanskamalta je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Zrinjskog.
Ma puši qrac provokatoru...
Ima li pršuta na stolu danas?
Druze jesi dobar u glavu kakva provokacija...
Zrinjski je iz Mostara, Mostar u BiH...Vi gradjani BiH pa vam cestitam praznik drzave u kojoj zivite i gdje ste rodjeni...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], delko i 40 gostiju.