Mozes li objasniti ovo jednodimenzionalan trener?VenamaHrabrih je napisao/la: Licno, Husrefa ne volim i smatram da nije za trenera. Ali, to je moje licno misljenje i ne pada mi na pamet da mu psujem, ili nesto u tom smislu, nego postujem funkciju koju obavlja u timu koji vodi. Bez obzira na rezultat, igrace i trenera uvijek ispratim pljeskom, jer su oni moji i volim ih, te im dajem podrsku bez obzira na sve. Ali i dalje mislim, a imam i razloge, da je Husref, uz duzno postovanje, los i jednodimenzionalan trener.
Po mom nekom laickom sudu to je kada trener je samo ofanzivan ili samo defanzivan. Ili voli nadigravanje a ne zna se postaviti na bunker itd?
U sezoni u kojoj das najvise golova haman od kad se igra PLBiH i imas najbolju gol razliku od kad se igra liga. U kojoj samo Siroki je primio manje golova i to 1 manje ti pricas kao "ti" ne cijenis Husrefa. Ti si obican mahalsko interesdzijski bot. Eto to ti je istina. Husref je ubjedljivo najbolji trener u BiH. I to pokazuje sad i pokazivao je i ranije. Neki koji se ovdje glorifikuju kao bolji od Husrefa tipa Marinovic npr nema jedne trecine Husrefovih uspjeha ni u BiH ni u Euro utakmucama. Ima Husref i mana. Npr Hebibovic. Ima ih svaki trener i Guardiola i Klop. Marinovic i Sliskovic bi osvojili samo karte za kino da im nije saveza i HDZ podrske.