Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

-Paja
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 14:03

I ja bi protiv Silvestrea zabio najmanje 3 komada! Ali **** nije svak Silvestre treba znanje da se prodje jednog Badstudera pa cak i Kyrgiakosa hahaha :mrgreen:
Dio Arsenala

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 okt 2010, 14:04

Jebli vas vise i Messi i Cristiano. Koji vam je vag djeco? Idite pijte mlijeko i sa plisanim medama se raspravljajte ko je bolji od ove dvojice a nemojte ovdje drkati po njima. Ne volim kada ovako pisem ali kada covjek procita kakvih sve komentara ima i kad vidim onog Mandraka i Andresa dodje mi da povracam. Nije vam Messi Bog Tobejarabi, niti je CR. Oba igraca su trenutno najbolji na svijetu, ne zna se ko je bolji. To je stvar ukusa. Oba igraca zabijaju nenormalno mnogo golova, Messi prosle godine zlatna kopacka, CR u 46 nastupa za Real 44 gola i to vam dovoljno govori da su obojica izvrsni igraci i nevjerovatni strijelci. Sad ko ima bolju, tehniku, sut, prodornost, koga to briga??? Dok CR zabija i donosi pobjede Realu (naravno uz Oezila, Higuaina, Di Mariu i ostale) mene boli ona stvar je li on bolji od Messija ili nije. VIdjecemo na kraju sezone, tim koji osvoji LP, njegov igrac ce dobiti Ballon D'OR ali opet to je sve trenutno. CR je osvojio 2008. godine to, Messi 2009. ali u obje sezone su bili podjednaki tako da ove rasprave ne vode nicemu. Jednostavno uzivajmo gledajuci ovu dvojicu majstora i ne serimo.

P.S. Samo da se jos jednom zna, CR+Messi=RONALDO da LIMA :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 14:09

-Paja je napisao/la:I ja bi protiv Silvestrea zabio najmanje 3 komada! Ali **** nije svak Silvestre treba znanje da se prodje jednog Badstudera pa cak i Kyrgiakosa hahaha :mrgreen:
Dobro mu je Silvestre dijelio asistencije ,nema šta :lol: :lol: onakve povratne lopte mu nebi bolje dao ni Xavi :lol: :lol: to su te strašne akvizicije ultra-dominantnog Wengera :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 14:15

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:I ja bi protiv Silvestrea zabio najmanje 3 komada! Ali **** nije svak Silvestre treba znanje da se prodje jednog Badstudera pa cak i Kyrgiakosa hahaha :mrgreen:
Dobro mu je Silvestre dijelio asistencije ,nema šta :lol: :lol: onakve povratne lopte mu nebi bolje dao ni Xavi :lol: :lol: to su te strašne akvizicije ultra-dominantnog Wengera :mrgreen:
Nije to nego to su akvizicije kad rezerva od rezervine rezerve povrijedjena pa se onda prihvatis prvog koji naidje.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 okt 2010, 14:32

Po cemu je to Messi bio bolji od Ronalda prosle sezone? Nije se vidio u pola utakmica Lige Prvaka. Pa Ronaldo je propustio prosle sezone sve utakmice kupa, propustio je 9 utakmica Primera lige i opet je zabio 27 golova u 29 utakmica. Zabio je 7 golova u 7 utakmica Lige Prvaka iako je u ovoj "sedmoj" utakmici, tako cu je nazvati, igrao 15-20 minuta i to protiv Zuricha kad se samo vratio na travnjake nakon povrede.

Nista Messi nije bio ucinkovitiji od Ronalda. Zabio je gol vise ali je odigrao i oko 5 utakmica vise.

@Mandrak - Ono za Xavija se odnosilo na teze utakmice i nadovezano je na primjer za Inter. Messi je protiv Mourinha zabio 0 golova prosle sezone, i onda se na to sve nadovezem i kazem Messija nema nigdje kad se protiv takvih timova igra, a pogotovo kad nema Xavija.

Covjek je trenutno najbolji asistent lige i najbolji strijelac lige. Takav kvalitet se ne moze osoravati, a to sto je on tzv. sminker i sto, gle cuda i na tome mu zamjeraju, jeebe Kim KArdashian i ostale piizde, i sto ima sedmicu platu vise nego sto sirotinja iz Bosne vidi u citavom svom zivotu, nema nikakve veze sa tim kakav je on igrac.

Umrite hejteri, usrali ste se Real Madrida i Josea Mourinha. Ove sezone pehar Lige Prvaka ide na Bernabeu, pehar Primere na Bernabeu i pehar Kupa Kralja na Bernabeu.

A ti se Paja prestani pravdati oko Silvestrea i ostalih muka iz Arsenalove odbrane jer je Messi od vas napravio cirkus - smijesan klub!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 14:41

Nemamo se mi sta pravdati, mi smo dominacija i kad smo u najjacem sastavu lagano cemo se poigrati sa slabasnim timovima iz vrha spanske Primere!
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 okt 2010, 14:44

Dobro, do tad te molim da ovdje prestanes pisati. Pa cemo se cuti kad odigrate u najjacem sastavu protiv Barcelone, a bogami sad i Reala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 14:48

@Brnjoo slažem se da ove godine Real igra i izgleda fenomenalno. A to je ruka Mourinha, svaka čast. Ronaldo je sad, trenutačno NO.1 svijeta, htjeli neki to priznat il ne. Al ima još da se igra, može se svašta promjenut.

Al ovo da je Arsenal smiješan klub ;) Messi se nije vidio kad je igralo se u Londonu, Clichy ga je stavio u đep, tek u Barceloni kad je zamjenuo strane onda je počeo igrat ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 okt 2010, 16:26

Ne, ja nisam rekao da ste vi smijesan klub nego sam rekao da su od vas tad napravili smijesan klub, i to u samo toj utakmici. Nema kluba koji moze totalno demolirati Arsenal, ali sam samo htio reci Paji kako vas je Messi unistio, kao sto ja moram priznati da je Barca ponizila Real sa 2:6.

Ja se nadam da ce Villarreal i Atletico veceras remizirati pa da se borba izmedju Reala i Barce, i to samo njih samih, nastavi do kraja prvenstva

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 16:28

Kad god osjetim potrebu pisacu na ovoj temi a ti Brljo nazalost na to ne mozes uticati.
Dio Arsenala

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 okt 2010, 16:44

Meni samo nije jasno zasto se daje tolika paznja paji? Vidite da je momak mentalno zaostao i sa takvim ljudima se uopste ne treba raspravljati. Samo prst u uho i pustite ga nek pise koliko god hoce, ionako niko ne cita njegove postove. Ili bar ne biste trebali citati njegove retardirane postove.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 okt 2010, 18:57

Ali ga sikcemo :mrgreen: :mrgreen: drobilca C.Ronaldo 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 okt 2010, 19:00

Moram ovom GunnerS-u reci da Paju ne pusta sa uzice :mrgreen:

Malo sam zakasnio, ali nije na odmet reci da je dominacija neminovnost :D

HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 okt 2010, 19:04

-Paja je napisao/la:Nemamo se mi sta pravdati, mi smo dominacija i kad smo u najjacem sastavu lagano cemo se poigrati sa slabasnim timovima iz vrha spanske Primere!
slika
lik sa tvog avatra puno se nerazlukuje s ovim, ali bolje stavi ovaj jer si pravi @paja patak
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 19:26

Nail for Real je napisao/la:Moram ovom GunnerS-u reci da Paju ne pusta sa uzice :mrgreen:

HALA MADRID!
Hehe, ma nismo on i ja u dobrim odnosima, tako da ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 okt 2010, 19:28

GunnerS je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Moram ovom GunnerS-u reci da Paju ne pusta sa uzice :mrgreen:

HALA MADRID!
Hehe, ma nismo on i ja u dobrim odnosima, tako da ;)
ma sala, nego nigdje ne procitah da je ko od arsenalovih cestitao :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 19:32

Šta da vam je čestitao ?! :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2010, 20:48

Nadam se Da je gotova rasprava glupa i da mogu šta konkretno napisat evo cijeli dan čekam :lol:
Eh to konkretno bi bilo igramo odlično i kada je El Clasico :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 okt 2010, 01:32

GunnerS je napisao/la:@Brnjoo slažem se da ove godine Real igra i izgleda fenomenalno. A to je ruka Mourinha, svaka čast. Ronaldo je sad, trenutačno NO.1 svijeta, htjeli neki to priznat il ne. Al ima još da se igra, može se svašta promjenut.

Al ovo da je Arsenal smiješan klub ;) Messi se nije vidio kad je igralo se u Londonu, Clichy ga je stavio u đep, tek u Barceloni kad je zamjenuo strane onda je počeo igrat ;)
eto pameti,pa ganjala ga citava ekipa , zato niste mogli do lopte doci , u 30 min trebali 6 golova primt ! To je Messi , kao sto vas Wenger kaze : On nije cesto u meču , ali kada jeste onda ga nemozete zaustavit !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 11:18

Andres=Paja 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []