Željezničar - Sarajevo...X/2...5,20
Željezničar - Sarajevo...t.rez 1:2...10.00
Rosenborg - Tromso...2/1...27,00
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Vece su sanse da ti Rosenborg prodje, nego ova prva tri para.hodža je napisao/la:Željezničar - Sarajevo...2...3,00
nisam pitao za mišljenje1921 je napisao/la:Vece su sanse da ti Rosenborg prodje, nego ova prva tri para.hodža je napisao/la:Željezničar - Sarajevo...2...3,00
e moj skoYa da ti znas s kim imas posla...Monolog je napisao/la:@Sportingov Liedson,
Nije mene teško naći. Also, moraću haman počet' udarat', vidim da mi se i prezime povlači po raznoraznim forumima.
kec ko vrata,sa dosta zutih kartona...jacky09 je napisao/la:Šta mislite danas Dortmund - Hoffenheim ?
Moraću ja Šiletu reć' da me ne ogovara.__Liedson__ je napisao/la:e moj skoYa da ti znas s kim imas posla...Monolog je napisao/la:@Sportingov Liedson,
Nije mene teško naći. Also, moraću haman počet' udarat', vidim da mi se i prezime povlači po raznoraznim forumima.
ma glavna si tema kod nas u carsijiMonolog je napisao/la:Moraću ja Šiletu reć' da me ne ogovara.__Liedson__ je napisao/la:e moj skoYa da ti znas s kim imas posla...Monolog je napisao/la:@Sportingov Liedson,
Eh, pošto sam ubijeđen da ćemo danas proći na kladionici, eto me tamo pa da uplatimo i neke "dame".__Liedson__ je napisao/la:ma glavna si tema kod nas u carsiji
Jest al na jugu,par hiljada hendikepaEdinTM87 je napisao/la:Evo jedan prijedlog
Zeljo - Sarajevo 1HENDIKEP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.