FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
fala kurcu
poeni tu
igra niđe
poeni tu
igra niđe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Bitna su 3 boda!
Bice nam vjerovatna ovakva igra sve dok se tereni ne poprave, a to je za oko mjesec dana.
Bice nam vjerovatna ovakva igra sve dok se tereni ne poprave, a to je za oko mjesec dana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bravoo momci, Bravoo Husrefe 10 bodova vise od zrinjskog 21 od zeljeznicara. Bravo Sarajevo
-10
-17
-20
-21×2
Hvala i doviđenja.
-17
-20
-21×2
Hvala i doviđenja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
bordobijeli je napisao/la:Bravoo momci, Bravoo Husrefe 10 bodova vise od zrinjskog 21 od zeljeznicara. Bravo Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vratite nam igru sa 70% posjeda, 20 kornera, 12 šuteva u okvir i 40 van okvira, 1 promašen penal i 1:1 rezultat protiv mjesne zajednice!
Nek raja na forumu bude zadovoljna jer su pozitivniji bili u ovakvim okolnostima. Inače Zrinjski je tako i osvajao, sve po 4:0 i 5 različitih strijelaca sa 5+ golova.
Nek raja na forumu bude zadovoljna jer su pozitivniji bili u ovakvim okolnostima. Inače Zrinjski je tako i osvajao, sve po 4:0 i 5 različitih strijelaca sa 5+ golova.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
streetstyle
- Kontakt:
Pobjeda....hebe mi se za ostalo
Odlican rezultat! Kad treba moze se i na misice samo nek su bodovi tu.
Koliko god neki osporavali Halilovica, danas je bio direktan krivac za sva tri gola. Pogodak i asistencija ne zasluzuju ovakav odnos prema njemu. Isto tako, Hebibovic je asistirao za prvi pogodak. Pojedinci stvarno nisu realni sa svojim komentarima.
Ahmetovic je nasao lijek za proljece! Majstor ne staje, svaka cast!
Bravo Sarajevo! Idemo dalje...
Koliko god neki osporavali Halilovica, danas je bio direktan krivac za sva tri gola. Pogodak i asistencija ne zasluzuju ovakav odnos prema njemu. Isto tako, Hebibovic je asistirao za prvi pogodak. Pojedinci stvarno nisu realni sa svojim komentarima.
Ahmetovic je nasao lijek za proljece! Majstor ne staje, svaka cast!
Bravo Sarajevo! Idemo dalje...
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
E ovo je danas bila i B i C opcija bravo Husrefe. Na boljem terenu bi 4 dali. Ginu jedan za drugog drago mi ke zbog njih sto ga zabismoooo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti si samo jedan u nizu husrefoljubaca.. Husrofil!SarajevoJeBordo je napisao/la:Vratite nam igru sa 70% posjeda, 20 kornera, 12 šuteva u okvir i 40 van okvira, 1 promašen penal i 1:1 rezultat protiv mjesne zajednice!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Razlika postala punoljetna i u Emiratima i jos nekim drzavama.
Halilovic gol i asist, odmorili dio ekipe, malo se nafulali i vjerovatno zakinuti za penal. Bravo BORDO familijo!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
- Kontakt:
uff dobro smo prošli iako sam halilin dežurni kritičar moram teška srca priznati da je bio solidan,pogotovo taličan,prvi gol preko noge i aaistencija preko noge protivnika ali porediti halila i resića presmiješno,njih dvojica ne mogu stati u istu rečenicu,dupovac je smijeh za šofranca realno i tu imamo odličan back up koji husref ne iskorištava,na žalost za hebiba nemamo back up meni je on bolji od šabana,za kovačevića isto nemamo back up koji je (k)rupa od golmana,ovo ostalo može proći,da i tatar mi je grohn'o poprilično
VVVBK
VVVBK
- robertkosar
- Kontakt:
E neka je ovaj parmak Stojanovic dobio treci zuti sad sam siguran da necemo izgubiti u listici. Covjek primi loptu 20 m od gola krupe i vraca nazad prema nasem golu, tri nasa igraca u petercu krupe on promasi cjelu juznu tribinu,
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kakva crna rupa standarne stvari i oscilacije posebno za golmana njegovih godina kojem je prva seniorska sezonanukleusmember je napisao/la:uff dobro smo prošli iako sam halilin dežurni kritičar moram teška srca priznati da je bio solidan,pogotovo taličan,prvi gol preko noge i aaistencija preko noge protivnika ali porediti halila i resića presmiješno,njih dvojica ne mogu stati u istu rečenicu,dupovac je smijeh za šofranca realno i tu imamo odličan back up koji husref ne iskorištava,na žalost za hebiba nemamo back up meni je on bolji od šabana,za kovačevića isto nemamo back up koji je (k)rupa od golmana,ovo ostalo može proći,da i tatar mi je grohn'o poprilično
VVVBK
Ti stvarno blage veze nemas sto se da zakljuciti iz tvojih prijasnjih postova,jesi cuo za dm,za destruktivca igre? Stanojevic je doktor ko ce ga to zamjeniti? Treba Nedima Hadzica gurnutrobertkosar je napisao/la:E neka je ovaj parmak Stojanovic dobio treci zuti sad sam siguran da necemo izgubiti u listici. Covjek primi loptu 20 m od gola krupe i vraca nazad prema nasem golu, tri nasa igraca u petercu krupe on promasi cjelu juznu tribinu,
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 02 mar 2019, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Razlika je tolika da mali plavi, koji evo vidim pisu o nama vise nego o cmelji, mogu narucit alkohol i u americiSabinho je napisao/la:Razlika postala punoljetna i u Emiratima i jos nekim drzavama.Halilovic gol i asist, odmorili dio ekipe, malo se nafulali i vjerovatno zakinuti za penal. Bravo BORDO familijo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
široki kiksao, mladost se može izjednačit s njima ako uzme vasu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Taj Stojanovic ti je Stanojevic i danas najvise pretrcao uz Halila najbolji na terenu bio.robertkosar je napisao/la:E neka je ovaj parmak Stojanovic dobio treci zuti sad sam siguran da necemo izgubiti u listici. Covjek primi loptu 20 m od gola krupe i vraca nazad prema nasem golu, tri nasa igraca u petercu krupe on promasi cjelu juznu tribinu,
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opst Halil promjeni poziciju sa krila na beka i asistencija 
Bolji je kad ne mora driblati, ovako kad se ubaci kao bek ili kao poluspic iza napadaca. Bar meni.
Penal nam nije sviran, ali pravda zadovoljena, min. ofsajd Ahmeta ali boli nas briga. Gol je priznat.
Uski sljedeca stanica
Bolji je kad ne mora driblati, ovako kad se ubaci kao bek ili kao poluspic iza napadaca. Bar meni.
Penal nam nije sviran, ali pravda zadovoljena, min. ofsajd Ahmeta ali boli nas briga. Gol je priznat.
Uski sljedeca stanica
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne znaš momku ni prezime, a o tvom fudbalskom znanju je i suvišno pričati. Momak jedan od najboljih na terenu od početka polusezone, pa tako i danas. Trči ko navijen, odličan destruktivac, a danas je pokazao da zna i potegnuti iz daljine.robertkosar je napisao/la:E neka je ovaj parmak Stojanovic dobio treci zuti sad sam siguran da necemo izgubiti u listici. Covjek primi loptu 20 m od gola krupe i vraca nazad prema nasem golu, tri nasa igraca u petercu krupe on promasi cjelu juznu tribinu,