Ima i Milan viceprvaka u timu, ako je neko možda zaboravio
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ima nekoliko igrača koji na osnovu svog imena imaju dobru reputaciju, ali na terenu je drugačije stanje, ne pružaju ni pola onoga što mogu/što su mogli.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Asamoah je solidan bek dok D'ambrosio je daleko ispod prosjeka da se razumijemo. Eh zadnja recenica sto si rekao to je razlika ogromna, sto mi jednostavno ne mozemo ufatiti Formu neku, medjutim ne moze ni Milan niti Roma vjecno pobjedjivati i vama ce se kiksevi desavati. Ali mislim po nekoj racunici 6 bodova bi minimalno trebala biti ta razlika i to je ta nijansa na kraju koja bi se trebala pokazati ali isto tako izmedju nas i napolija bi trebala biti nekih 4-6 bod i tjt. Mislim da se razumijemo neku veliku razliku i ne mozes ocekivati, ali sa kvalitetom ekipe realnost je da mi budemo treci sa nekih 5 ,6 bodova prednosti u odnosu na 4. medjutim nekako je atmosfera narusena (msm glavni pokazatelj npr Pogba kod Mourinha prosjecne i ispodprosjecne igre a sad odjednom jede ekipe na ostrvu, slicna situacija ti je sa Radjom i Brozovicem). Borja je igrac za zadnjih 10 min i ne vidim nikakvu muku da ti udje na kraju lik, msm covjek je klupa i ne ocekuje se od njega da dominira a ko iole gleda utakmice shvatit ce da on nista posebno ne doprinosi ali isto tako i ne odmaze.rope11 je napisao/la:Napoli je bolja ekipa sa boljom širinom.
Malo se ipak precjenjujete.![]()
Dva prosječna beka, loš vezni red (jedino Brozović malo odskače), solidna krila od kojih u suštini samo Politano povremeno pokazuje znakove života iako je i on samo jedan solidan igrač, Icardi koji i bez ove drame ima samo 9 golova u ligi itd. (koji jeste klasa, ali ova sezona mu je pošla naopako). Klupa je isto tako tanka, dođe i meni da plačem od muke kad vidim da uvodi Borju i Candrevu.![]()
Na papiru bi neko rekao da su Perišić i Radja klase, ali u reali su obojica mrtvi igrači već dvije sezone.
Handanović, Skriniar, Broz i Icardi su glavni igrači ovog kluba. A i oni su svi skupa grohnuli u ovoj polusezoni.
Ne sporim da su za nijansu bolji od Rome ili Milana, ali nije to baš tako velika razlika, pogotovo kad se uzme u obzir da su u Interu uzdrmani odnosi u svlačionici i da igraju daleko ispod svog nivoa.
Razlog zasto su grohnuli igraci se treba pitati trenera koji bi trebao poraditi na nekoj kretnji nasih igraca i njihovoj motivaciji, ja ipak se moram zadovoljiti sa nekom solidnom platom na svom radnom mjestu, medjutim spaletti prima milione i ako nema rezultata prvi je kome strada glava. Msm ovi sto govore da Spaletti i dobro izvlaci iz ekipe nasi navijaci su likovi na nekim drogama, pa sta bi on radio sa atalantom, vrtio se oko 15. 16. mjesta?
Ne znam zasto ste tako optimisticni i mislite da Inter ima bolju ekipu od Rome ili Milana, sve je to u par deka ali za razliku od ove dvije ekipe Inter ima raspad u svlacionici i najbolji igrac ekipe je otjeran. Treba ce cudo da Inter izbori LP, vece nego ono prosle sezone, a ono se desava jednom u 100 godina, tako da nema sanse da se ponovi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Calhanoglu je ocajan.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ocajan na kvadrat.jasmin10 je napisao/la:Calhanoglu je ocajan.
Ne mozemo drzati loptu minut, a igramo protiv Sassuola. Eto koliko smo dobri pod presingom
Mago je napisao/la:I ostat ce ispred Milana. I to sa minimum 10 bodova prednosti do kraja . A Inter je ocajan.
Ne sluti, ima još vremena da nam pobjegnu deset bodova ispred. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
felipe caicedooooo kakva igracinaaaa :tokralju:
alal ti vera brate moj :salut:
alal ti vera brate moj :salut:
Što se razguli Kolarov kad je pokušao da izbaci loptu iz gola
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Treba pojedine podsjetiti sta su govorilirope11 je napisao/la:Ne sluti, ima još vremena da nam pobjegnu deset bodova ispred.
Reverse jinx. I like it.Chinaglia je napisao/la:kako usran derby della capitale veceras
ne samo da moj cirù nece igrat, vec cu morat gledat debila felipe caiceda
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Dobar derbi, ima ritma, možda nema puno pravih prilika ali tempo je vrlo dobar 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prosto je nevjerovatno kako vrsni sportski direktor već nekoliko prelaznih rokova ignoriše odbranu. 
Šta i možeš očekivati sa one dvije letve, a i bonus dvije kiksare po bekovima.
Šta i možeš očekivati sa one dvije letve, a i bonus dvije kiksare po bekovima.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Evil Genius II
fazio > skriniar + romagnolirope11 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako vrsni sportski direktor već nekoliko prelaznih rokova ignoriše odbranu.
Generalno je čudo kako glupava opta koja ima sistem jednacine po uspjesnosti nekih statistickih parametara, nije uvrstila Ronu koji je najbolji strijelac i asistent. Mada, realno gledajuci, on nije igrac koji je pravio neku razliku. Generalno citav Juventus je takav, da to sve pociva na kolektivu i bez znacajnog uticaja individualaca ove sezone. Jedino se moze Pjanic izdvojiti, koji je dobar dio sezone doktorira veznim redom i to igrao sa poluinvalidima.muxa je napisao/la:Moj komentar i jest najviše bio radi Sandra i izostavljanja Ronalda. The best 11 u kojem nema Ronalda a ima Sandro kojeg je preko glave i juventinima.Italia je napisao/la:Sandro igra sezonu na nivou beka iz Serie B, dok Cancelo nije ni igrao pola sezone. Pjanic je najbolji igrač lige, bez konkurencije.muxa je napisao/la:Hahaha, ako ništa volio bih čuti juventine sta oni misle o svojim igračima koji su uvršteni u ovaj sastav
Neko spomenu kupovinu Romanjolija, pa šta ce vam kad nije u najboljih 11,bolje kupite Škrinju
Naravno i Chiellini, kao najbolji defanzivni stoper svijeta, ali u ovakvim statistikama njega nigdje nema, sto je i logicno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sta god da ti je mjerilo ne možeš izostaviti najboljeg strijelca i asistenta lige. Al svakako smo i previše dali prostora ovim amaterima
Il Club più titolato al mondo!
Sta ocekivati od onakve odbrane a i veznog reda. Cestitam Chini 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.