JaskoBiH je napisao/la:Pozz ljudi vidim velez se polako kuci i bas mi je drago al imam jedno pitanje za mostarce ili one koji su dobro upuceni u situaciju oko stadiona Bijeli brijeg. Iz kojeg razloga se velezu ne dopusta da igra na tom stadionu. Razumijem da je stadion posle rata otet i dat zrinjskom ali ne razumijem zasto velez ne moze dobiti dopustenje bar da igra na tom stadinu kao sto je to bio slucaj u vise gradova gdje su na jednom stadionu igrala dva kluba, primjer danas u Tuzli stadion je" navodno "slobodin al nije problem sto na njemu igra i Tuzla c. Znam da je dole situacija komplikovana i da velez danas i ne bi igrao na tom stadionu i da mu dozvole al eto ako neko ima nekih informacija oko toga bilo bi lijepo da nam razjasni.
Sam si sebi odgovorio i ne znam šta se ima uopšte potezati ta priča. I da ih mole da igraju tamo, ne bi igrali. I da može, nema potrebe stvarati tenziju, problem, da utakmica Velež-Čapljina bude utakmica visokog rizika. Treće, stadion je bezveze i evo nek ovi u Vrapčićima stave reflektore, bolji je od BB.