PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
poyy

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
Umorili se i navijaci od tempa srijeda-subota ili od ganjanja duple krune

nećemo pritisak momcima da nabijamo, sve je to dogovoreno u dosluhu smo s trenerom i upravom 
a vi ćete navalit na stadion ko seljačine i opet zijanit
ne znate vi ove cake

a vi ćete navalit na stadion ko seljačine i opet zijanit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:I doci ce nas vise na stadion nego vas. Jer mi smo najveci u BiH a vi tanova kozica sa glavica. Kontas.Pantelija je napisao/la:Zeljeznicar je petoplasirana momcad prvenstva BIH, kojoj je blize ispadanje nego prvo mjesto.Dokoljenko je napisao/la:Kakav debil.
Debilu. Za vas smo institucija. Boli nas qurac za vase zajebancije, mozete nam duvat jaja. Ne dotice nas.
Vidjecete u nedelju ko je Zeljo.
2.500 u borbi za trofej.
Kako rekoh, vi ste kozica na tanovom glavicu.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Da su kratkonogom bogdo skutori zabili i u leda i u celo, mozda rata nebi ni biloBrcanskamalta je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Nemojte mu zamjeritiy isprovociro nas je Tuzlak. A dobro je znano da samo __ __ __ __ __ tuzlak je dobar tuzlak. Sad necu da imenujem ovo gore jer to Bracanskamalta nazalost nije. Srecna slava koji slave
Hercegovci izdati nece![]()
![]()
Alija,Alija,AlijaAlija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predsjednik vam spasio dupeta,a vi njemu noz u ledja 93![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
ja ba atraktivan protivniksviunapad1010 je napisao/la:Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a što komplet tuzla ima bod u 2 kola to nemoj da te brine
Dosadno postalo guliti sve redom,a najvise Tuzlake...Strahota pogledati omjere...sviunapad1010 je napisao/la:Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posto slavite 100 g.,poslacemo vam 30.05. pehar 7 dana da vam stoji u vitrinama,da vas bar za jubilej želja mine...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bas ste
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ko vas kad ste ritulu osvojili zadnju na proslavi 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šta se ovi Manijaci javljaju, zadnji put bod uzeli kad je gorivo bilo 1.66 KM. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dovest će Tan par hiljada kineza da poprave prosjek.
Isplatnije mu je to nego da karta bude dvije marke jeftinija.
Isplatnije mu je to nego da karta bude dvije marke jeftinija.
💩💩
Ćeliksporu prst dolje
Koji vam je rcakQ? Samo bobica? </3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- TamniVilajet
- Kontakt:
jedini nacin da seljescari odu u europu je da se prikljuce ovim migrantima 
Kako te nije stid ismijavati tuznu sudbinu tih napacenih ljudi? Pa sutra se tvoj klub moze naci u jos goroj situVaciji!
? ? <3
ma jok neće ih ni oni, kažu sad ovi graničari imaju vučjake što namirišu očaj na ljudima, odmah bi ih provaliliTamniVilajet je napisao/la:jedini nacin da seljescari odu u europu je da se prikljuce ovim migrantima
- TamniVilajet
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:ma jok neće ih ni oni, kažu sad ovi graničari imaju vučjake što namirišu očaj na ljudima, odmah bi ih provaliliTamniVilajet je napisao/la:jedini nacin da seljescari odu u europu je da se prikljuce ovim migrantima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

@Mahaldzija Ostavi se kafane evo pekarski Kingpin vas proziva da su njihove šifše prešle u vaše redove!?
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Dosta bobica. Sta vam ovo robovi šeću se kroz grad?dvokorak je napisao/la:Ćeliksporu prst dolje
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
odi na utakmicu nekadskoroalen je napisao/la:Šta se ovi Manijaci javljaju, zadnji put bod uzeli kad je gorivo bilo 1.66 KM.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.