Ja sam ga vala bas zagotivio,ali kako kazes,vidjecemo sve.Ako udjemo u PO imacemo 18 ili 19 pik,a trenutno TOR je 29.Valjalo bi da padnu jos 2 pozicije.Raul_64 je napisao/la:Prvo , stepien je de facto najbolji izvor i to je preporuka.Prije nego postanu mainstream kao draftexpress.NEZALAGANJE je napisao/la: Nego,je.bo ovo,sezona je za zaborav svakako.Kazi mi,kad si vec tu sta mislis o Thybullu?Pisao sam vec o njemu na ovoj temi pa pogledaj.
Dobro si ga opisao vala,vise je dvica al kao Danny ima duzinu da brani krila.
Neovisno od mocka,dosta kazu i treninzi licni s ekipom.Plus haver je sa Murrayem pa imamo mozda neke inside informacije.
Potrosio bi oba pika na krila u svakom slucaju , jedino da neki Jaxson Hayes ne dopadne nam i slican.
(on sa svojom duzinom spada u kategoriju pomenutih)
Kad zavrsi sezona i budemo znali poziciju oba pika(ako budemo u playoffu)mozemo jos ozbiljnije diskutovati i analizirat vise momaka.Jer bit ce par nekih koji ce sigurno pasti,uvijek padnu kad si 30 pik a ne 20 pik il veci.Pravo da ti kazem vise uzbudjen oko toga nego ostatka sezone.

Ni mene RS previse ne zanima,a volio bih PO samo zbog iskustva momaka,ali budu li igrali kao sinoc,tesko ce to ostvariti.