imate hodžu i 2 bule od mene na tribini zlu ne trebaloDokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Znat ce se tacno oko 20:00Vanja8 je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju u Švrakinom...
svrakino1921 je napisao/la:Znat ce se tacno oko 20:00Vanja8 je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju u Švrakinom...
Dokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
Kažu da je i Mekki Torabi stigao,bice na tekmi sutra...Dokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Dodatni hendikep za nekadašnjeg selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine jeste činjenica da Staniša Mandić još nije registrovan i nema pravo nastupa u ovom meču.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Dodatni hendikep za nekadašnjeg selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine jeste činjenica da Staniša Mandić još nije registrovan i nema pravo nastupa u ovom meču.
The Nobles ⚔
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je žao što ne mogu nigdje pogledati Zrinjski, debili sa državne tv prenose GOŠK i SloboduDena94 je napisao/la:Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko je buckoDena94 je napisao/la:Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Baka hazarder stari, ima respekt od mene za onaj romb
Je Hajdarevic
(ima ti na stranici Zrinjskog 18 igraca za utakmicu ako te zanima). Ma Baka ima odlicnu viziju i po tom pitanju je iznad nase lige, ali zna usrat s ovim menadzerskim igracima, oni su nas ukopali.
BHT ne treb komentirat, koliko su pametni govori da hodaju po Bjeljini, Gabeli da prave prjenos, a na Kosevo i BB dodju jednom godisnje, bas oni hajvano zesci
BHT ne treb komentirat, koliko su pametni govori da hodaju po Bjeljini, Gabeli da prave prjenos, a na Kosevo i BB dodju jednom godisnje, bas oni hajvano zesci
The Nobles ⚔
ma takav im ugovor, dobiju one tekme koje MojaTV i Arena neće, ali me čudi da vas ne prenose, znači i oficijelno nema nigdje gledat?Dena94 je napisao/la:Je Hajdarevic(ima ti na stranici Zrinjskog 18 igraca za utakmicu ako te zanima). Ma Baka ima odlicnu viziju i po tom pitanju je iznad nase lige, ali zna usrat s ovim menadzerskim igracima, oni su nas ukopali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..Denchi je napisao/la:ma takav im ugovor, dobiju one tekme koje MojaTV i Arena neće, ali me čudi da vas ne prenose, znači i oficijelno nema nigdje gledat?Dena94 je napisao/la:Je Hajdarevic(ima ti na stranici Zrinjskog 18 igraca za utakmicu ako te zanima). Ma Baka ima odlicnu viziju i po tom pitanju je iznad nase lige, ali zna usrat s ovim menadzerskim igracima, oni su nas ukopali.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne prenose Zrinju jer ee vec zna pobjednik, ovi im se eredovno naguze.sviunapad1010 je napisao/la:Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Reflektori su prioritet 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jos kazu smogovci najgori kod nas teren u ligi. Nigdje veze ali eto.
Jos se igra konstantno svake sedmice jedna zvanična tekma plus treninzi.
Nije idealno kod nas ali reci da je najgori teren na Tušnju je nigdje veze s vezom.
Jos se igra konstantno svake sedmice jedna zvanična tekma plus treninzi.
Nije idealno kod nas ali reci da je najgori teren na Tušnju je nigdje veze s vezom.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 03 mar 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Los vam je teren :33 al ovo je katastrofa.sviunapad1010 je napisao/la:Jos kazu smogovci najgori kod nas teren u ligi. Nigdje veze ali eto.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
sviunapad1010
- Kontakt:
U Tuzli su svi tereni koji trenutno postoje bolji od ovog u Gabeli garantujem ti.prisonbreak je napisao/la:Los vam je teren :33 al ovo je katastrofa.sviunapad1010 je napisao/la:Jos kazu smogovci najgori kod nas teren u ligi. Nigdje veze ali eto.
Ali znamo mi to svi da treba prioritet biti izgradnja terena oa tek onda sve ostalo. To samo nece da prihvate u savezu boli njih tuki.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Savez ostri **** na pro-BIH klubovima samo. Slobodin teren kada se dodje dole i vidi ocima je mozda peti najbolji u ligi. Ima i solidnu drenazu pa i kada pada to se ne zadrzava.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha ok, ne mogu stvarno ne da mi se, uživaj..sviunapad1010 je napisao/la:Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.