Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sreca pa se na BHT-u nista ne vidi pa me ne nervira sto je teren los.
Ma katastrofa živa je haman pola terena u ligi, a neko priča kako je VAR najneophodnija stvar u ligiWolffire je napisao/la:
Samo kad se redovno servisira travnjak to je neki minimum koji svi PL trebaju raditi. Btw ovo je fotka sa zadnje utakmice nakon snijega i svega.
Znam da možemo maštati da svi imamo travnjake kao Bilino ili Grbavica ali bar neki minimum da se moze dva pasa uvezat.
Ovo u Gabeli su mogli povaditi i ovo malo korova pa da se igra na zemljanoj podlozi...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovakva liga bi se i mogla gledati...LoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ja kvaliteta slike na BHT-u bog te j*** jel ovo moguce 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
KongrateUK je napisao/la:Ja kvaliteta slike na BHT-u bog te j*** jel ovo moguce
It's better when it's live
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hlive je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Ja kvaliteta slike na BHT-u bog te j*** jel ovo moguce
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Koji odron je ekipa Slobode, kako je moguce da ima ovoliko bodova.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Je l' se šta spominjalo o ligi 10 u zadnje vrijeme? To je jedino rješenje, sistem kopirati od Hrvata i to je sva pamet.FORZZA je napisao/la:Ovakva liga bi se i mogla gledati...LoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
Mada moguće je da ovi iz RS-a možda prave problem jer su svjesni da je kvalitet fudbala tamo očajan i praktično je nemoguće da bi imali više od dva kluba u ovoj ligi. Iako jbg, oni bar svake sezone mogu računati na minimalno jednog sigurnog predstavnika u PL. A ako bi se ujedinila prva liga FBIH i prva liga RS u jednu zajedničku drugu ligu, yebite me ako bi kroz par godina RS imao ijednog predstavnika u PL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
To je do slike i BHT-aprisonbreak je napisao/la:Koji odron je ekipa Slobode, kako je moguce da ima ovoliko bodova.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
blaterpoloMortemHz je napisao/la:
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kazu nema gledatelja i nema interesa!?
Pa ko ce ovo gledat??
Pa ko ce ovo gledat??
It's better when it's live
BHT i Moja TV dodatno pojačavaju osjećaj da su tereni qurac, pogotovo kada je teren kvalitetan. Recimo na njihovim prenosima ove naše lige, Grbavica i BP ne izgledaju uopšte tako dobro kako zapravo jesu.
Pogledam golove ili snimak tekme na BHT-u, pa to je katastofa, onda sutradan kada ovi momci sa 1921.tv izbace izvještaj, tek onda shvatim koliko su kamere javnog servisa zapravo smeće.
Pogledam golove ili snimak tekme na BHT-u, pa to je katastofa, onda sutradan kada ovi momci sa 1921.tv izbace izvještaj, tek onda shvatim koliko su kamere javnog servisa zapravo smeće.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne dati nioom ni da ispada ni da ulazi u ligu hahaLoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Odron ekipa Slobode, prvi kandidati za ispasti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..

Zadnja izmjena: since1948, dana/u 03 mar 2019, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ŠIROKI!
Ko amerikanskiy, daj playoff i world series, na 4 dobijene finale.Zenicanin988 je napisao/la:Ne dati nioom ni da ispada ni da ulazi u ligu hahaLoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
ćelikovci, nijedne
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zenicanin988 je napisao/la:Ne dati nioom ni da ispada ni da ulazi u ligu hahaLoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
Slazem se, barem 5 godina tako
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nalic se zalio da je teren na BP predobar za njegovu ekipu , e sad da vidimo na ovom terenu koji njima odgovara 
Upravo tako, a zašto na slikama teren Grbavice izgleda kao da je žute boje da li je i uživo takav?Raonffa je napisao/la:BHT i Moja TV dodatno pojačavaju osjećaj da su tereni qurac, pogotovo kada je teren kvalitetan. Recimo na njihovim prenosima ove naše lige, Grbavica i BP ne izgledaju uopšte tako dobro kako zapravo jesu.
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 03 mar 2019, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato se nikad i nece ujediniti drugi rang, znaju oni to sami nisu budale. Mada bi mogao savez to sa UEFOM rijesiti, ali nas savezRaonffa je napisao/la: Je l' se šta spominjalo o ligi 10 u zadnje vrijeme? To je jedino rješenje, sistem kopirati od Hrvata i to je sva pamet.
Mada moguće je da ovi iz RS-a možda prave problem jer su svjesni da je kvalitet fudbala tamo očajan i praktično je nemoguće da bi imali više od dva kluba u ovoj ligi. Iako jbg, oni bar svake sezone mogu računati na minimalno jednog sigurnog predstavnika u PL. A ako bi se ujedinila prva liga FBIH i prva liga RS u jednu zajedničku drugu ligu, yebite me ako bi kroz par godina RS imao ijednog predstavnika u PL.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.